Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Nyolcsávos futópályát kapott az újrókusi sporttelep

Elkészült a Szegedi Vasutas Sportegyesület (SZVSE) nemzetközi versenyek rendezésére alkalmas atlétikai pályája - közölte az egyesület elnöke hétfőn a helyszínen.

BL: Budapest helyett Bukarest a Barcelona úti célja?

Úgy tűnik, a Barcelonánál nincsenek tisztában azzal, hova is kell utazniuk a Ferencváros elleni szerdai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre: a katalán klub Facebook-oldala eleinte azt hirdette, Bukarest az úti cél.

Megfenyegette, hogy agyon üti: éveken keresztül bántalmazta saját édesanyját egy férfi

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki rendszeresen bántalmazta idős, mozgásban korlátozott édesanyját, és ezáltal sérüléseket is okozott neki.

Élhetőbbé teszi Szombathelyt – A közlekedők már használják a Jáki úti kerékpárutat

Vaol
-
 Tegnap 13:00Megyei

Élhetőbbé teszik a várost, csillapítják az autóforgalmat a városon belüli kerékpárutak, amelyek a TOP programban a kormány döntésének megfelelően több mint 1 milliárd forint támogatásból épülnek. A Jáki úti már elkészült, nagy forgalmat bonyolít.

Balfi úti idősotthon: 105 gondozott és 49 gondozó lett koronavírusos Sopronban

Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója vasárnap közleményt adott ki, amelyből kiderül: lecsengett náluk a fertőzéshullám.

Kiderült, mivel ütik el az időt olvasóink a kijárási korlátozás alatt

Kemma
-
 Tegnap 12:31Belföld

Múlt heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, mivel töltik olvasóink az estéiket a kijárási tilalom idején.

Bezárnak a Bubi-állomások Budapesten; Helyhiány van, de altatás nincs az Illatos úti ebtelepen – megjelent a Pesti Hírl…

A hétfő délután megjelenő lapszámunkból ajánljuk: Napok óta 150 fölött a halottak száma Bezárnak Budapesten a Bubi-állomások Helyhiány van, altatás nincs az Illatos úti ebtelepen Betett a járvány a műanyag elleni harcnak Sorozatkritika a Korona új évadáról Lapunkat a következő terjesztési pontokon tudják megkapni délután Budapesten:…

Elkezdődött a Jeruzsálem úti bölcsőde és óvoda felújítása Gyöngyösön

Heol
-
 Tegnap 10:38Belföld

Elkezdődtek a munkálatok a gyöngyösi Jeruzsálem úti óvodában. A projekt keretében új, két csoportos bölcsődét épít Gyöngyös Város Önkormányzata, míg az óvoda épülete energetikai felújításon esik át közel 250 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

BoJót egyszerre üti a járvány és Brexit

Népszava
-
 Tegnap 09:30Külföld

Az alsóház a héten szavaz a friss szigorításokról. A zendüléssel fenyegető konzervatív honatyák a népharagot közvetítik a kormány felé.

Bezárják a berlini reptér régi terminálját és az egyik futópályát

AIRportal
-
 20.11.29 15:02Gazdaság

Költségtakarékosságból a súlyos pénzügyi veszteséggel küzdő légikikötő nemrég megnyitott főépületébe koncentrálják a forgalmat, és egy futópálya marad üzemben ideiglenesen.

Adventi útikalauz stopposoknak

Index
-
 20.11.28 20:02Kultúra

Gyerekprogramok közlekedésbarátoknak.

Méltatlanul ütik a lengyeleket és a magyarokat - ők csak a jéghegy csúcsa

Napi.hu
-
 20.11.28 18:11Külföld

Bár a lengyel és a magyar kormány vonta magára a gyanút, hogy azért áll ellen a jogállami követelmények érvényesítésének az EU-s kifizetéseknél, mert fedezi jog uralmának rendszerszintű semmibevételét, ám ez a probléma sokkal súlyosabb az EU-ban annál, hogy két országra korlátozódjon.

Fejenként 3 milliárd üti Tysonék markát

Minden idők legkülönlegesebb bokszmeccsét látjuk holnap hajnalban. Két exvilágbajnok, Mike Tyson és Roy Jones Jr. találkozóján tilos a Ko, de a két szupersztár így is legalább 3 milliárdot zsebel be.

Hogy közelebb kerülhess ahhoz, akivé válni szeretnél – Indul a Pszichoforyou Útitárs!

PszichoForYou
-
 20.11.27 18:29Életmód

Amikor öt évvel ezelőtt elindítottuk a Pszichoforyou magazint, az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy a lelki egészséggel kapcsolatos információk a lehető legtöbb emberhez eljussanak. Az első pillanattól kezdve ezt az ügyet szolgáltuk, úgy, hogy – bár volt valamiféle elképzelésünk arról, hogy honnan hova szeretnénk eljutni – a klasszikus…