Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Állítólag a Brexit miatt vártak ki a kereskedők

A BUX 109,16 pontos, 0,27 százalékos emelkedésse zárt.

Ab: nem lehet felülvizsgálatot kérni elismert helyszíni bírság ügyében

Nem kezdeményezhető bírósági felülvizsgálat elismert helyszíni bírság ügyében - mondta ki az Alkotmánybíróság (Ab) pénteken.

Kijev tiltakozik Moszkvánál egy újabb segélykonvoj belépése miatt a Donyec-medencébe

Az ukrán külügyminisztérium diplomáciai jegyzékben tiltakozott Moszkvánál amiatt, hogy ismét

Vádalkut kötött a szlovák újságíró-gyilkosság ügyének egyik gyanúsítottja

Vádalkut kötött a tavaly februári szlovákiai újságíró-gyilkosság ügyének egyik gyanúsítottja, A. Zoltán, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő közvetített a nagy belpolitikai viharokat kiváltó bérgyilkosság megrendelésében – jelentette pénteken a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség az érintett ügyvédjére hivatkozva.

Futni hagyták a hírhedt mexikói drogbáró fiát

hirado.hu
-
  Ma 19:00 Külföld

A mexikói elnök szerint ezzel lehetett elkerülni a vérontást.

Rákkeltő azbesztes babahintőpor miatt ütik a Johnson&Johnsont

Portfolio
-
  Ma 18:56 Pénzügy

A Johnson&Johnson befektetői már 5  százalékos mínuszba rántották a céget, miután a társaság termékvisszahívásra kényszerült egy népszerű babahintőporánál, ugyanis az rákkeltő hatású azbesztet tartalmazhatott.

Pénzmosás miatt is börtönbüntetésre ítélték a francia jobboldal ismert politikusát, Patrick Balkanyt

Öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélték pénteken a francia jobboldal egyik országosan ismert politikusát, a magyar származású Patrick Balkanyt, Nicolas Sarkozy volt államfő gyerekkori barátját, a Párizshoz közeli Levallois-Perret polgármesterét. A pénzmosás miatt elítélt városvezetőt egy hónappal ezelőtt már négy év szabadságvesztésre ítélték…

A bűnrossz futball miatt lemondott a kapitány

A bolgárok szövetségi kapitánya azt mondta, elfogyott a türelme.

Botrányok miatt esnek az amerikai tőzsdék

Portfolio
-
  Ma 18:39 Pénzügy

Lejjebb kerültek a tengerentúli tőzsdék a pénteki piacnyitás után, a kínai, harmadik negyedéves GDP adat után ismét előtérbe kerültek a globális növekedési aggodalmak, Emellett gyorsjelentések és vállalati hírek mozgatják a piacot.

Ab: nem lehet felülvizsgálatot kérni elismert helyszíni bírság ügyében

Nem kezdeményezhető bírósági felülvizsgálat elismert helyszíni bírság ügyében - mondta ki az Alkotmánybíróság (Ab) pénteken.  

Több ezer fős tüntetés készülődik Erdoğan Magyarországra látogatása miatt

November 7-én Budapestre látogat Recep Tayyip Erdoğan török elnök a magyar–török felső szintű stratégiai tanács ülésének keretében. Az első körben a Facebookon meghirdetett tüntetés eseményére néhány nap alatt több ezren jelentkeztek. A demonstráció célja a kurd nép melletti szolidaritás – írták közleményben a szervezők. A…

Elhalasztják az El Clásicót a katalóniai helyzet miatt

Maszol
-
  Ma 18:25 Határtalan

Nem lehet garantálni, hogy biztonságban megrendezhető a mérkőzés.

Nem lehet ezután bírósághoz fordulni helyszíni bírság miatt

A törvény nem teszi lehetővé, ezért egy nála alacsonyabb rangú rendelet sem engedheti meg, hogy a helyszíni közlekedési bírsággal szemben 30 napon belül bírósági felülvizsgálatot lehessen kérni, ezért ezt a rendeletet megsemmisítette az Alkotmánybíróság. Az eljárást egy bíróság kezdeményezte, amely egy szabálytalan kanyarodás miatt…

Nem lehet ezután bírósághoz fordulni elismert helyszíni bírság ügyében

Budapest - Nem kezdeményezhető bírósági felülvizsgálat elismert helyszíni bírság ügyében - mondta ki az Alkotmánybíróság.

Ab: nem lehet felülvizsgálatot kérni elismert helyszíni bírság ügyében

Az alaptörvény szerint a ' jogsértés teljes mértékben való elismerésével az ügyfél lemond a helyszíni bírsággal szemben őt megillető jogorvoslati jogról'.