Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Moszkva kitiltással válaszolt a hollandok „barátságtalan és provokatív döntésére”

Arra reagáltak, hogy Hollandia decemberben nemkívánatos személynek nyilvánított két orosz diplomatát.

A ZTE jegyében telik a Duna Aszfalt–DTKH számára a hét

Baon
-
 Tegnap 18:46SportKecskemét

A múlthéten megvívott három bajnokihoz képest lazább hét következik a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét kosarasai számára, ezen a héten ugyanis „csak” két bajnokit játszanak.

Nem a méret a lényeg! Gyönyörű lakások a minimalizmus jegyében

Ridikül
-
 21.01.17 14:00Színes

Külföldön egyre nagyobb teret hódít magának a minimalista, környezettudatos életmód, amit a legtöbben úgy érnek el, hogy igazán kicsi, ugyanakkor mindennel felszerelt lakásokba költöznek, amik nem mellesleg még gurulnak is!

42 éves barátság kötötte őket össze: Heller Tamást mélyen megrendítette Sas József halálhíre

Blikk
-
 21.01.17 13:19Bulvár

Heller Tamást több mint négy évtizedes barátság kötötte Sas Józsefhez. A humorista távozása a színművészt nagyon mélyen érintette.

A barátság jelképe lett

Szon
-
 21.01.17 07:00Belföld

A magyarok hangját szólaltatja meg a nyíregyházi szobrászművész alkotása Finnországban.

Új év az ötkarika jegyében

Vajon hogyan készülnek olimpikonjaink a tokiói játékokra és a továbbra is olimpiai kvótában reménykedő vitorlázóink hogyan küzdenek a részvételi jogért? Még tavaly készült ötkarikás összeállításunk néhány interjúja, de a legfrissebb beszélgetésekre már január közepén került sor. Egy biztos: a rövid karácsonyi-szilveszteri itthonlét csak…

Orbán feltűnően barátságos levelet írt a német kereszténydemokraták új elnökének

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke levélben gratulált Armin Laschetnek a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökévé választásához – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szombaton. "Meggyőződésem, hogy a Fidesz és a CDU komoly hagyományokkal bíró…

Új Év Az Öt Karika Jegyében

Vajon hogyan készülnek olimpikonjaink a tokiói játékokra és a továbbra is olimpiai kvótában reménykedő vitorlázóink hogyan küzdenek a részvételi jogért? Még tavaly készült ötkarikás összeállításunk néhány interjúja, de a legfrissebb beszélgetésekre már január közepén került sor. Egy biztos: a rövid karácsonyi-szilveszteri itthonlét csak…

Egy hétvége az innováció és a design thinking jegyében

StartUP!
-
 21.01.15 18:02Cégvilág

A „ Design Pannonia Design Thinking” decemberi képzéséről szóló beszámolóban Ti is megismerhetitek, hogy mire is jutottak a résztvevők, hiszen izgalmas, valós és rendkívül komplex problémát kutattak, a nemzetközi startup ökoszisztémák építésének kihívásait.

"Barátságtalan" Vidi-Dinamo: Fiola piros lapja és tömegjelenet az edzőmeccsen

A Dinamo Zagreb-MOL Fehérvár felkészülési találkozó (2-1) hajrájában egy, a barátságos meccseken szokatlan jelenet is lejátszódott a pályán.

A partnerség jegyében jönnek és mennek

Boon
-
 21.01.14 16:30Sport

A fővárosi és a miskolci klub közötti cserekapcsolat keretében erre a hétre ismét négy Vasas-játékos érkezik a DVTK Jegesmedvék együtteséhez: Pá­terka Bence, Turbucz Martin, Bukor Rajmund és Tóth Károly ölti magára a piros-fehérek mezét.

Nem is gondoltuk volna, hogy a romániai oktatás és az ezotéria ilyen szoros barátságban áll egymással

Főtér
-
 21.01.14 10:25Határtalan

Mindeddig nem sokat tudhattunk a romániai oktatás és az ezotéria szoros barátságáról, de minden jel arra mutat, hogy egyáltalán nem most kezdődött. Az elmúlt hétvégén azon döbbentünk le, hogy mintegy hétszáz pedagógus vett részt egy online számmisztikai képzésen, melyet a Galac megyei tanfelügyelőség is népszerűsített. Miután a sajtó…

Milyenek a barátságos kölcsönök? Megjöttek a bankokba az új „szereplők”, de még többen lesznek

Blikk
-
 21.01.14 10:16Bulvár

Már nem csak lakáshitelből, hanem személyi kölcsönből is vannak fogyasztóbarát konstrukciók.

Barátság perverziókkal - Pikánsabb is lehetett volna, de így is bevállalós a domina vígjátéksorozat

Port
-
 21.01.14 06:20Film

A dominaság is egy munka, ahogy ez a Netflix sorozatából kiderül, csak itt még hülyébbek az ügyfelek, és pont azért kell egy jó asszisztens, aki történetesen meleg, és a hősnőnk legjobb barátja. Innen pedig akármi történhet, és történik is.

Tusfürdő-utántöltő automatákat telepített a Nivea a környezetvédelem jegyében

Liner
-
 21.01.14 01:50Életmód

Annak érdekében, hogy csökkentsék a környezet terheltségét és a csomagolás során felhalmozódó hulladék mennyiségét, a Nivea egy korszakalkotó megoldást eszközölt.