Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 339 hír

Óriási árrobbanás, dráguló élet - az MSZP szerint Orbán nem tesz semmit

Nagyot ugrottak idén januárban a fogyasztói árak. A KSH adatai szerint a 4,7 százalékos áremelkedés leginkább az élelmiszereket, az üzemanyagárakat és a szolgáltatásokat érinti. Az MSZP szerint a kormány nem ad választ alapvető kérdésekre. A kormány szerint az inflációs adatokat nem egy hónapos intervallumban kell vizsgálni. A közgazdász…

A két MSZP-s polgármester átállásával Gyurcsány hatalma jelentősen megnőtt a budapesti közgyűlésben

Origo
-
  Ma 09:10 Belföld

A DK-nak már több budapesti képviselője van, mint az MSZP-nek. Egyre jobban Gyurcsánytól függ Karácsony Gergely.

Sikeres volt a sorozat – Világszínvonalat képviselő zenészek fordultak meg Bükön

Györgyfalva táncait sajátíthatták el szombaton az érdeklődők a büki művelődési központban. A sorozat ősszel folytatódik, remélik, még több helyi lesz a koncerteken, táncházban is.

Dübörgő Kuttor-művek

Magyar Nemzet
-
  Ma 07:06 Sport

Nem hiába mondta Szergej Rebrov a Mol Fehérvár Fc elleni 1-0-s, de valójában fölényes Fradi-győzelem után, hogy ünnepelni csak szombat este szabad.

Hévízen a farsangi disznótorhoz zene, infúzió és kóstoló is dukált

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Bár a fekete mangalica rájuk támadt, végül a böllérek – és így a nézelődők, látogatók – nyertek a termelői piac hagyományos farsangi disznótorán. A télbúcsúztató program ezúttal az ismeretterjesztést is szolgálta.

Szétesés szélén az MSZP és a Jobbik

Egyere nagyobb a káosz az MSZP és a Jobbik soraiban, hiszen az elmúlt héten több meghatározó politikus is otthagyta a pártokat. Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Lokálnak elmondta, hogy sikeres Gyurcsány Ferenc taktikája, hiszen sorra esnek szét azok az ellenzéki pártok, amelyekre már nincsen szüksége.

Hétköznapi csaták a Fények városában

Feol
-
  Tegnap 21:29 Megyei

Ha azt hallom mostanában, hogy drámai a biztonsági helyzet Franciaországban, már nem is annyira figyelek oda.

10 ikonikus zenei klip menyasszonnyal, esküvővel

Glamour
-
  Tegnap 20:15 Zene

A klipekben is kedvelt téma

Pécsen és Budapesten is koncertezik a Pannon Filharmonikusok zenekar

Bama
-
  Tegnap 19:30 Kultúra

Univerzum címmel március 5-én a baranyai megyeszékhelyen, egy nappal később pedig Budapesten ad koncertet Boulanger, Sibelius és Holst műveiből és Kelemen Barnabás hegedűművész közreműködésével a pécsi Pannon Filharmonikusok zenekar (Pfz) – tájékoztatta az együttes az Mti-t.

A zene fényforrás, még a legsötétebb időkben is

A szabadkai Cortex kávézó adott helyet annak a jótékonysági koncertnek, amelyet a SMOGERS zenekar tagjai (nyitóképünkön) ajánlottak fel a horgosi Szalma Márknak és családjának. A koncert teljes bevétele és a megvásárolt támogatói jegyek összege negyvenháromezer dinár. A zenekar tagjainak üzenete Márknak, hogy számítanak rá a…

A zenei kisajátítósdi végtörténetéről

Magyar Szó
-
  Tegnap 18:01 Vélemény

Így omlott be a dinoszauruszi zeneipar a Nyugaton. 

„A kamarazene megtanít arra, hogyan kell zenélni”

kultura.hu
-
  Tegnap 18:00 Zene

Kállai Ernő zenészdinasztia sarja: a Kossuth-díjas Kállai Kis Ernő klarinétos unokája, a legendás cigányprímás, Kállai Kis Ernő fia. A Budapesti Tavaszi Fesztiválon Beethoven-szonátákat játszik Balázs Jánossal. Interjú.

Beszéljük MEG: Melyek a kedvenc videojátékos zenéid?

IGN
-
  Tegnap 17:18 Gaming

Amit akár magában is szívesen meghallgatsz Sok mindenről szó esett eddig a rovatunkban, de ezt a témát most már illik pótolni.

Hülyét csinált az egész védelemből a focista

Rangadó
-
  Tegnap 16:55 Foci

Újra megrázta magát a Manchester United.