Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Fürjes: Kiderült, hogy rekordmértékű a Fidesz népszerűsége Budapesten

ATV
-
  Ma 13:16 Belföld

Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Twitter-oldalán egy, a héten megjelent közvélemény-kutatással kapcsolatban osztotta meg véleményét.

Fürjes: Rekordmértékű a Fidesz népszerűsége Budapesten

Karácsony Gergely képtelen volt növelni népszerűségét Twitter-bejegyzésében hívja fel a figyelmet Fürjes Balázs államtitkár, hogy a lánchídi szerecsenmosdatást folytató baloldal a friss pártpreferencia-kutatás szerint még legerősebb terepén, a fővárosban sem tudja megelőzni a Fidesz-KDNP pártszövetséget

Fürjes Balázs: Kiderült: rekordmértékű a Fidesz népszerűsége Budapesten

Mandiner
-
  Tegnap 21:57 VéleményFideszKDNP

A „függetlenobjektív” városházi lakájmédia e héten is folytatta a lánchídi szerecsenmosdatást.

Fürjes Balázs keményen beszólt a Városházának a Lánchíd miatt és mutyit emleget

A kormány Budapestért felelős államtitkára is megszólalt a Lánchíd-tender ügyében, Fürjes Balázs a következőt tweetelte: Karácsonyék szerint “hibás a hatóság, a Tarlós, az imperialista összeesküvés, nyáron a meleg, télen a hideg. Csak a magyarázkodás, miközben készül A-híd mutyi”. “Főpolgármester egy hónapja: 99 százalékban kész a…

Fürjes most nagyon keményen beszólt Karácsonyéknak a Lánchíd miatt

A kormány Budapestért felelős államtitkára is megszólalt a Lánchíd-tender ügyében, Fürjes Balázs a következőt tweetelte: Karácsonyék szerint “hibás a hatóság, a Tarlós, az imperialista összeesküvés, nyáron a meleg, télen a hideg. Csak a magyarázkodás, miközben készül A-híd mutyi”.

Fürjes: A főváros csak magyarázkodik miközben készül a Lánchíd mutyi

Fürjes Balázs bejegyzésében emlékeztetett, hogy Karácsony Gergely egy hónapja arról beszélt, hogy 99%-ban készen van a közbeszerzés és júliusban kiírják, ehhez képest most vagdalkozik és másra mutogat a városháza.

Fürjes Balázs: Csak a magyarázkodás, miközben készül a Híd-mutyi

Hibás a hatóság, a Tarlós, az imperialista összeesküvés, nyáron a meleg, télen a hideg.