Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Én ezért mindig nagyon félek - és ez még csak a pénz" - Ellenzéki árulásokról és Lázár János bosszúállásáról beszélt …

Az ellenzéki összefogásra leselkedő veszélyeket taglalta a Partizánnak adott interjúban Márki-Zay Péter, és nem ugrott el a kemény kérdések elől.

A tanárok 87 százaléka nem akar visszatérni a jelenléti oktatáshoz

A pedagógusok 87 százaléka nem szeretne visszatérni a jelenléti oktatáshoz hétfőn, viszont ha ezt visszavezetik, 54 százalékuk mégis bemenne a munkahelyére.

Szél Bernadett: A fideszesek annyira szégyenlik tettüket, hogy meg se mertek szólalni

Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs törvényjavaslattal próbálták elérni, hogy a posta júliustól is tovább kézbesítse majd a napilapokat. A fideszesek csak lapítottak.

Millie Bobby Brown kikéri magának, hogy gyerekként kezelik

Millie Bobby Brown még mindig csak 17 éves és tulajdonképpen hihetetlen, hogy az Intruders para kislányából egy csapásra világsztár lett a Stranger Things sorozatnak köszönhetően.

Kiderült, hogy hány embert olthatnak be a következő napokban

György István, az oltási munkacsoport vezetője szerint kétszer annyi magyar élvez védettséget a betegség súlyos lefolyása ellen, mint más országokban. Bízik abban, hogy ez hamarosan látszani fog a járványügyi adatokban". Bejelentette,  hogy már több mint 4,1 millióan regisztráltak oltásra, kétharmaduk meg is kapta legalább az egyik…

Ez kell, hogy megállj a motorral, de ne ess pofára

Motorral egyáltalán nem könnyű baj esetén hatékonyan és biztonságosan fékezni. A gyakorlás nagyon fontos, de az sem veszélytelen – ez az ötletes szerkezet viszont csak borulás előtt fogja meg az első keréken guruló motort, így nyugodtan gyakorolhatsz. Vagy rajta hagyhatod a motorodon, és akkor tényleg nem lesz baj.

Döntött a királyi család, ez vár II. Erzsébetre most, hogy meghalt Fülöp

Ripost
-
 Ma 14:20Bulvár

Nem hagyják, hogy bárhova egyedül menjen, mindig lesz valaki mellette.

Katy Perry bizonygatja, hogy nem szellent élő adásban

Nuus
-
 Ma 14:18Bulvár

Az American Idol ezerrel pörög már élőben, aminek alkalmából az egyik legnépszerűbb zsűritag, Katy Perry is megmutatja, milyen ruhát visel majd a műsorban...

Az Egyesült Államok megerősíti katonai jelenlétét Németországban

A Biden-kormány tagjai közül Németországba elsőként ellátogató miniszter Annegret Kramp-Karrenbauer német védelmi miniszterrel folytatott megbeszélése után, kettejük közös sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a nagyjából 500 fős csapaterősítést az idén ősszel hajtják végre. Austin kiemelte, hogy Németország a hazája egyik…

Szijjártó: Magyarország nem tudta volna a saját javára fordítani a változásokat, ha a külföldi elvárásokra hallgatunk

Magyarország a saját javára tudta fordítani a pandémia okozta változásokat, de nem lehetne az új világgazdasági korszak nyertesei között, ha a kormány a külföldi elvárásokra hallgatott volna - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden Kiskunfélegyházán.

Az Egyesült Államok megerősíti katonai jelenlétét Németországban

A nagyjából 500 fős csapaterősítést az idén ősszel hajtják végre.

Az Egyesült Államok megerősíti katonai jelenlétét Németországban

A nagyjából 500 fős csapaterősítést az idén ősszel hajtják végre.

Egyre több szülő jelzi, hogy nem engedi iskolába gyermekét

Egyre több gyerek, szülő, tanár és szervezet ad hangot annak, hogy az általános iskolák április 19-re tervezett nyitása szembe megy a józan ésszel. Nemcsak azért, mert a járványadatok továbbra is elképesztően aggasztóak, de a pedagógusok oltása sem alakított még ki megfelelő immunitást.