Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Megjelent az új Fujitsu BS2000 SE szervergeneráció

Techmonitor
-
  Tegnap 16:46 Infotech

A Fujitsu ma bemutatta legújabb mainframe számítástechnikai innovációját: az eddiginél magasabb szintű nyitottságot és integrációs képességet nyújtó, új, jövőbiztos Fujitsu BS2000 SE710 és SE310 szerverinfrastruktúrákat. A fejlett infrastruktúráknak köszönhetően a mainframe-rendszerek továbbra is hatékony, biztonságos és megbízható…

Ingyenes app a tanuláshoz: erre minden diáknak szüksége lehet

Eduline
-
  Tegnap 12:06 Mobiltech

Közeleg a ZH-időszak, a vizsgák, és a felkészülés a beadandókra? Ezzel az appal ti is egészségesen és hatékonyabban tanulhattok.

Másképpen a drogokról

Győr Plusz
-
  Tegnap 07:52 Megyei

A lelki egészség világnapján a pedagógusoknak tartott előadást Marosi Antal. A televíziós-rádiós újságíró azt mutatta be, hogy a drogokkal kapcsolatos problémákat másképpen kell megközelíteni.

Gépi tanulással lehet optimális az ellátási lánc

Digital Hungary
-
  19.10.15 08:00 Infotech

Hogyan alkalmazzák a mesterséges intelligenciát az ellátási láncra, milyen módszerekkel optimalizálható? A logisztikától a raktározásig, a gépi tanulás a terület egészét átírja.

6 példa a generatív tervezésre a gépiparban

CNC
-
  19.10.15 06:00 Infotech

A generatív tervezés átalakítja a hagyományos tervezést a gépiparban.

Az alkalmazkodás és a tanulás a jövő záloga

Baon
-
  19.10.14 20:00 Belföld

Helló Jövő címmel rendezték meg a Nőnek lenni jó! Konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába. Az esemény jubilált is, hiszen tizedik volt a sorban.

Gépi tanulás segíti a sérült képek helyreállítását

National Geographic
-
  19.10.14 06:41 Tudomány

A gépi tanulás módszerét elsősorban az ismeretlen vagy bizonytalan eredetű műalkotások alkotójának azonosításához, vagy a hamisítványok kiszűréséhez használják.

A DELL szerint ilyen a tanuláshoz fejlesztett laptop

Mínuszos
-
  19.10.13 05:33 Infotech

A Dell által speciálisan tanuláshoz – együttműködéshez és az iskolai mindennapokhoz – tervezett laptop-típus a a Dell Latitude 3190 Education. A gyártmányt kétféle kivitelben gyártják: van hagyományos és kétfunkciós laptop. Az eszközök 11-14 órás akkumulátoridővel rendelkeznek, pici, 11 colos kijelzőjük a gyártó szerint ideális az iskolai tanulásho

Call of Duty: Modern Warfare hivatalos gépigény

Akkor most kell neki 175 GB tárhely vagy sem?!

Leleplező bizonyítékai lehetnek Rogán Antal miniszterről is az orgiázó Borkait lebuktató bloggernek

Egri Ügyek
-
  19.10.12 19:43 Megyei

Újabb durva anyagok kerülhetnek elő a Fidesz egyik legerősebb emberéről is.

Rogán Antal leleplezését ígéri a Borkai Zsolt orgiáját és gyanús ügyleteit nyilvánosságra hozó blogger

Új poszttal jelentkezett a Borkai Zsolt adriai orgiáiról fényképes bizonyítékokkal előálló Az Ördög Ügyvédje blog szerzője. A titokzatos szivárogtató a botrány kirobbanása óta egy másik weboldalra költözött, azonban a kapcsolódó Facebook-oldalon is párhuzamosan az alábbi bejegyzéssel jelentkezett néhány órája. Ebből pedig arra lehet következtetni,

Már Rogánt fenyegeti a Borkait lebuktató blog

Nem szívesen lennénk Rogán Antal helyében. Hogy miért? Hát azért, mert ez a poszt jelent meg nem sokkal ezelőtt az Ez az ördög ügyvédje blogon, a következő velős címmel: „Felkészül”.

240-270 millió forintos luxus-kisrepülőgéppel szeret repkedni Borkai Zsolt – állítja a leleplező blog

168 Óra Online
-
  19.10.12 12:49 Belföld

Egy HA-BIC lajstromjelű Cirrus SR22T Platinum típusú kisrepülőgépet is használ  Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere. A kisrepülőgép az egyik ismert városi cég, a Somogyi Holding Zrt. tulajdonában áll. Ára felszereltségtől függően 800-900 ezer dollár, vagyis átszámítva 240-270 millió forint – írja a 444 a Győr fideszes polgármesterét…