Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

Itt a fájdalmas jóslat: a koronavírus második hulláma még nagyobb kárt okozhat az autógyártóknak

A koronavírus-járvány második hullámának megfékezése érdekében hozott szigorú intézkedések további 300 ezer autóval csökkentik az új autó eladásokat Európában az LMC Automotive előrejelzései szerint.

Az 5 százalékos lakásáfa több mint 20 ezer új lakás árában okozhat csökkenést

Az MNB Lakáspiaci jelentése alapján a tipikus piaci alku szintje nagyjából 4-5 százalékra emelkedett a korábbi 2-3 százalékról. A lakások irányárai a harmadik negyedévben Budapesten átlagosan 4 százalékkal, vidéken 3 százalékkal csökkentek. A járványhelyzet hatására az eladott új lakások száma Budapesten a harmadik negyedévben…

Ronda dolgokat okozhat a vakcina a piacon

Napi.hu
-
 Tegnap 14:50Pénzügy

Nem voltak még idén ennyire optimisták a befektetők mint most, s a jelek szerint minden pénzüket elköltötték a vakcinára való várakozás közepette. Pont ezért, az ezzel kapcsolatos jó hírek miatt érdemes lehet már eladni.

Ételallergiát okozhat a csapvíz?

Női NetCafe
-
 Tegnap 12:39Egészség

Az ételallergiások száma egyre nő, csak az Amerikai Egyesült Államokban 15 millió embert érint a probléma. Az Annals of Allergy, Asthma and Immunology című szakfolyóirat legújabb számában megjelent tanulmány szerint részben a csapvízben lévő növényvédőszer-maradványok állhatnak a jelenség mögött.

Több százezer forintnyi kárt is okozhatnak a hidegre nem felkészített vízórák és vízcsapok

A tél beállta előtt nemcsak a kertről és a növényekről, hanem a kerti csapokról, illetve a vízmérőkről is gondoskodniuk kell a ház- illetve telektulajdonosoknak. Bár még enyhék a nappalok, ideje felkészülni a vízszerelvények védelmére is, hiszen lassan beköszöntenek a fagyos hajnalok és éjszakák. A vízmérők, csövek és egyéb szerelvények elfagyása…

Akár betegség is okozhatja a szemszárazságot

Ridikül
-
 Tegnap 09:09Egészség

Gyakran előfordul, hogy viszket, ég, szúr a szemed? Akkor érdemes tovább olvasnod, mert nem biztos, hogy a különböző szemcseppek a jó megoldások a panaszaidra.

Somogyban és Zalában a köd, Győr-Moson-Sopron megyében pedig az ónos eső okozhat gondot

Több megyében ónos esőre, a Dél-Dunántúlon pedig ködre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Koronavírus: kinél okozhat agyvérzést?

HáziPatika
-
 Tegnap 04:45Egészség

Egyes COVID-19-betegek esetében magasabb az olyan neurológiai szövődmények kialakulásának kockázata, mint az agyvérzés és a stroke. Egy friss tanulmány szerint különösen gyakran lehet megfigyelni a potenciálisan életveszélyes komplikációkat

Tudósok szerint ez a mutáció okozhatja a koronavírus vesztét

ContextUs
-
 20.11.22 21:36Tudomány

A mutálódott vírus tízszer gyorsabban terjedhet.

Végre egy jó hír! Ez a mutáció okozhatja a koronavírus vesztét

Egy közelmúltban bekövetkezett mutáció fertőzőképesebbé változtatta a SARS-CoV-2 koronavírust, ezzel párhuzamosan azonban sokkal sérülékenyebbé is tette a készülő vakcinákkal szemben – állapította meg egy kutatás, amit a rangos Science tudományos folyóiratban közöltek.

Végre egy jó hír! Ez a mutáció okozhatja a koronavírus vesztét

Egy közelmúltban bekövetkezett mutáció fertőzőképesebbé változtatta a SARS-CoV-2 koronavírust, ezzel párhuzamosan azonban sokkal sérülékenyebbé is tette a készülő vakcinákkal szemben – állapította meg egy kutatás, amit a rangos Science tudományos folyóiratban közöltek.

Magasvérnyomás-betegséget okozhatnak a koronavírus-járvány miatti lezárások

Liner
-
 20.11.22 18:38Életmód

A legfrissebb tanulmány szerint az országos zárlatok következtében fennálló szociális izoláció szoros összefüggésben áll a magasvérnyomás-betegeség kialakulásával.

Ez a mutáció okozhatja a koronavírus vesztét

Origo
-
 20.11.22 16:04Tudomány

Sokkal sérülékenyebbé vált a készülő vakcinákkal szemben.