Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

300 milliárd forintos "gyorssegélyre" lenne szüksége az egészségügynek

Hírklikk
-
  Ma 14:10 Belföld

Az LMP szerint azonnali 300 milliárd forintos "gyorssegélyre" lenne szüksége az egészségügynek, amely fedezné a munkavállalók bérének emelését és a szükséges beruházásokat.

LMP: 300 milliárd forintos "gyorssegélyre" lenne szüksége az egészségügynek

Az LMP szerint azonnali 300 milliárd forintos "gyorssegélyre" lenne szüksége az egészségügynek, amely fedezné a munkavállalók bérének emelését és a szükséges beruházásokat.

Folytatódik az egészségügyi szakdolgozók béremelése

Bár az egészségügyi szakdolgozóknak sosem lehetünk elég hálásak, a béremelés megbecsülésük egyik legfontosabb eleme, amely tovább folytatódik - jelentette ki a kormányszóvivő csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Szintet lépett az Orbán-kormány a magyarországi jogállam lebontásában!

Szintet lépett az Orbán-kormány a magyarországi jogállam lebontásában. Magyarország miniszterelnöke úgy viselkedik, mint egy afrikai törzsfőnök, vagy egy középkori kényúr: a jog csak abban az esetben érvényes számára, ha az ő érdekeit szolgálja. Korábban, ha Orbánnak és a Fidesznek nem tetszett valamilyen törvény, vagy ítélet, legalább a…

Az LMP szerint 300 milliárd forint hiányzik az egészségügyből

Az LMP szerint azonnali 300 milliárd forintos gyorssegélyre lenne szükség.

Ma van a magyarországi németek elhurcolásának és elűzetésének emléknapja

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:35 Belföld

1946-ban ezen a napon hagyta el Magyarországot az első vonatszerelvény, amely az elüldözött német lakosokat szállította Németországba.

7 dolog Magyarországról, amit a külföldiek sehogy se értenek

Bien
-
  Ma 13:31 Utazás

Úgy hozta a sors, hogy mostanában elég sok külföldivel futottam össze, és a többség kifejezetten érdeklődő azt ország iránt. Valószínű,...

Megkezdődött a Trump elleni eljárás

Megkezdődött az amerikai elnök elleni alkotmányos vádemelési eljárás a szenátusban. Az impeachment első lépéseként a vádat előterjesztő hét úgynevezett menedzser egyike, a demokrata képviselő Adam Schiff felolvasta a Donald Trump ellen felhozott vádpontokat.

Télen is minden nap várja a látogatókat a Szarvasi Arborétum

Behír
-
  Ma 12:41 Belföld

Szarvasi Arborétum az év minden napján sötétedésig várja a látogatókat. A 82 hektáron elterülő Pepi-kert sétányai a hideg hónapokban is számos látnivalót kínálnak az érdeklődőknek. Ebben az időszakban jobban érvényesülnek az olyan egyedülálló örökzöldek, mint az ország egyik legnagyobb hegyi mamutfenyője vagy a még mindig…

Gonosz szellemet szabadított Orbán Magyarországra

Szintet lépett az Orbán-kormány a magyarországi jogállam lebontásában. Magyarország miniszterelnöke úgy viselkedik, mint egy afrikai törzsfőnök, vagy egy középkori kényúr: a jog csak abban az esetben érvényes számára, ha az ő érdekeit szolgálja.

A polgárőrök részt vesznek határvédelemben, és ezáltal jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország közbizton…

A polgárőrök a kormány stratégiai partnerei, akik részt vesznek a határvédelemben, és ezáltal jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország közbiztonsága jó - közölte a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Elveszett egy cica, egy kutyus pedig a gazdit várja

Vásárhely24
-
  Ma 12:20 Megyei

A macska Tompa-Borz sarokról veszett el, az eb pedig a Bodzásin keresi gazdáját.

Jég, kacsák és varjak

Debreceni Nap
-
  Ma 12:14 Megyei

Jól érzik magukat a vadkacsák a Békás tónál, pedig már nincsenek benne békák. A félig befagyott tóban vígan úszkálnak és a Nagyerdőn sétálók közül többen is élelemmel látják el őket. Ebből a varjak is hasznot húznak.

Megváltoztatták az egész életünket

Boon
-
  Ma 12:00 Életmód

Az elmúlt 50 évben az informatikai projektek voltak a legnagyobb hatással a világra.