Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az orvosi kamara szinte minden javaslatát elfogadta a kormány

Egy háziorvosok közt terjedő pletykát is cáfolnak az új szabályok.

A kormány az orvosok több javaslatát elfogadta

Változnak a kirendelési szabályai, de az összeférhetetlenséghez nem nyúlnak. A MOK elégedett.

Pintér levelet írt a Magyar Orvosi Kamarának – a kormány hol “hajlandó”, hol “kompromisszumképtelen”

A belügyminiszter tájékoztatta a MOK-ot és a parlamenti frakciók vezetőit a velük lefolytatott múlt keddi egyeztetés eredményeiről. A levélben Pintér Sándor összefoglalja,

Ráhúzta a motorosra a kormányt a Lánchídon

RTL Klub
-
 Ma 18:12Bulvár

Ahelyett, hogy lehúzódott volna, ráhúzta a kormányt egy autós egy motorosra a Lánchídon. Az esetről felvétel is készült. A motoros nem fért el a kocsi mellett, ezért szólt a sofőrnek, ez vezetett a veszélyes manőverhez. A felvételt megmutattuk egy közlekedési jogásznak. Azt mondta, tipikus kakaskodás, ahol mindkét jármű vezetője hibázott.

Míg Orbán vétóval fenyeget, gőzerővel tervezi a kormány a pénz elköltését

444.hu
-
 Ma 17:53Külföld

Folyamatosak az egyeztetések Brüsszel és Budapest között 6000 milliárd forint lehívásáról. Ez az a pénz, aminek elmaradása Orbán szerint nem okozna veszteséget Magyarországnak.

Engedett a kormány az orvosi kamarának

NLC
-
 Ma 17:50Belföld

Szinte mindenben, egy dolgot leszámítva.

A Mok majdnem minden javaslatát befogadta a kormány

Pintér Sándor levele szerint egy olyan terület volt, amellyel kapcsolatban nem tudott engedni a kabinet.

Morawiecki lengyel kormányfő vétóval fenyegetőzött Merkellel beszélgetve

Lengyelország várja a hosszú távú költségvetésről szóló európai uniós tárgyalások folytatását, és gyors eredményre számít, amely garantálja a tagállami jogokat, és tiszteletben tartja az uniós alapszerződésekben foglalt eljárásokat – hangsúlyozta Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök, beszámolva a német kancellárral, Angela Merkellel…

Se támogatás, se segítség: cserben hagyta a legkisebbeket a kormány

MFor
-
 Ma 17:15Gazdaság

Januártól elvileg már digitális okmányolvasóval kellene rögzíteni a vendégek adatait az igazolványok vagy útlevelek alapján a szálláshelyeken, de sok a kérdés: milyet, hogyan, miből?

Díszcsomagolást ad a kormány minden döntésére, hogy úgy tűnjön, van egy nagy akcióterve

HVG
-
 Ma 17:00Gazdaság

Minden esetben látványos stratégiával próbálkozik a kormány, akár a gazdaságpolitikáról van szó, akár a járványhelyzetről. Hatalmas, történelmi, felfoghatatlan nagyságú döntésekről beszélnek, ezek mögött viszont néhány valóban fontos konkrétum mellett jelentősnek mondott, nem túl fontos döntések vannak, és sok időhúzó ígéret,…

Nyomdaipari beruházással hatszáz munkahelyet véd meg a kormány

Az ANY Biztonsági Nyomda 1,1 milliárd forintból ruház be, a kormány 502 millió forintos támogatást biztosít.

Levélben tájékoztatta Pintér a MOK-ot a kormány döntéséről

Pintér Sándor belügyminiszter levélben tájékoztatta a Magyar Orvosi Kamarát arról, a javaslatok közül mit fogadott meg a kormány. Kiderült, a szolgálati jogviszonyról szóló szerződéseket pár hónapos csúszással kapják meg az orvosok, a béremelés viszont ettől függetlenül év elejétől jár. A kamara elnöke, Kincses Gyula elégedett. Levélben…

Kormányhitel: 1,54 milliárdot elutalt ma Pécs 

November 27-én elutalta a pécsi önkormányzat az előző, fideszes vezetés idején szükségessé vált állami gigahitel idénre előírt törlesztőrészletét, 1,54 milliárd forintot.

Hajnal Miklós: Fürjes Balázs összekeveri a kormányzást a város kifosztásának politikájával?

Fürjes Balázs belépett a Hollik István-Németh Szilárd-Halász János fémjelezte intellektuális körbe, mondhatnánk úgy is: helyére került - mondja Hajnal Miklós (Momentum).