Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Nézetei miatt távozik a Hogwarts Legacy vezető dizájnere

GameStar
-
 Tegnap 18:00Gaming

Troy Leavitt egyúttal az Avalanche Software-t is otthagyja, miután kisebb botrány kerekedett a YouTube-csatornája körül.

Kazincbarcika: kevesebb mint három hónap után távozik a vezetőedző

NSO
-
 Tegnap 15:41Foci

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika a hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a csapat kevesebb mint három hónapja kinevezett vezetőedzőjével, Pacsi Bálinttal. A 46 éves szakemberrel együtt a segítője, Elek Norbert is távozik a klubtól.

Orbán távozik a klikkjével – és viszi magával az általa okozott viszályokat is

Ezzel még jobban elszigetelődik, és ez megnöveli a magyar uniós kilépés kockázatát. Földrengéssel ért fel, ahogy becsapta maga mögött az ajtót, mert legutóbb, 2009-ben Cameron szánta rá magát arra, hogy új frakciót hozzon létre. A Fidesz tüske volt a köröm alatt az EPP számára, amióta a kormányfő 2010 óta végrehajtotta az illiberális…

6 játékkal bővül a Game Pass kínálata, de egy óriási kedvenc távozik hamarosan

IGN
-
 Tegnap 12:33Gaming

Ahogyan az lenni szokott, a Microsoft ismételten új játékokkal bővíti előfizetéses szolgáltatását, egy legendás kalandot azonban kiemel onnét.

Fontos személy távozik Hamilton mellől közvetlenül a szezonkezdet előtt – brit sajtó

Motorsport
-
 Tegnap 10:10Forma1

A brit Daily Mail csütörtök este számolt be arról, hogy távozik a Mercedes-pilóta Lewis Hamilton mellől a szezonkezdet előtt. A beszámoló szerint Hamilton már a Mercedesszel történő, 2021 végéig szóló szerződését is egyedül tárgyalta.Hynes éveken keresztül volt Hamilton jobb keze, és ő felelt a brit versenyző üzleti dolgaiért, illetve a karrierjéne

Távozik a Magyar Államkincstár vezetője

A Népszava szerint meglepte a kincstár dolgozóit Mészáros József bejelentése, aki nem indokolta távozását.

Váratlanul távozik az Államkincstár vezetője – nem tudni, hogy miért

Mindössze néhány soros levélben köszönt el munkatársaitól szerdán délután Mészáros József, a Magyar Államkincstár (MÁK) 2017-ben kinevezett vezetője, aki távozását nem indokolta – írta meg a Népszava.

Váratlanul távozik a Magyar Államkincstár vezetője

Rövid belső e-mailben jelentette be távozását Magyar Államkincstár éléről Mészáros József - értesült is a Népszava.

Nyolc szélestörzsű típus és összesen 150 repülőgép távozik a Lufthansa-csoporttól

AIRportal
-
 21.03.04 12:37Gazdaság

Modernebb, költséghatékonyabb flottát szeretne a cég a koronavírus-járvány utánra, ezért nyolc szélestörzsű típust és összesen 150 gépet végleg kivonnak a taglégitársaságok.

Távozik a Magyar Államkincstár vezetője

Mészáros József 2017 óta volt a MÁK kinevezett vezetője.

Távozik az Államkincstár vezetője

Rövid belső e-mailben jelentette be távozását Magyar Államkincstár éléről Mészáros József – értesült több forrásból is a Népszava.

Lionel Messi ekkor távozik, tényleg aggódhatnak a Barca drukkerei

Lionel Messi távozik, ha nem Joan Laporta lesz a Barcelona elnöke. Napokon belül eldőlhet a hatszoros aranylabdás futballista sorsa.

Távozik a Fidesz a néppárti frakcióból

Miután az Európai Néppárt tagsága megszavazta új eljárási szabályzatát, a magyar kormánypárt bejelentette, a Fidesz ma elhagyja az EPP európai parlamenti frakcióját. A KDNP továbbra is marad.

Több mint ötezer orvos és ápoló távozik

Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató szerint a 110 ezer dolgozónak nagyjából a 95 százaléka írta alá az új szerződését. A hiányzó munkaerőt átcsoportosítással pótolnák. Az országos kórház-főigazgató azt hangoztatta: ebben a helyzetben minden garancia megvan arra, hogy az ellátás színvonala az ország bármely területén az eddiginek megfelelő…

Több mint ötezer orvos és ápoló távozik; kilépett a Néppártból a Fidesz– Megjelent a Pesti Hírlap

A szerdai Pesti Hírlap témáit ajánljuk olvasóink figyelmébe. Több mint ötezer orvos és ápoló távozik. Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató szerint a 110 ezer dolgozónak nagyjából a 95 százaléka írta alá az új szerződését. A hiányzó munkaerőt átcsoportosítással pótolják majd. Az Európai Néppárt (EPP) szerdai ülésén megszavazta az új…