Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 425 hír

A V4-ek és Szerbia friss diplomás fotográfusainak munkáiból nyílt online kiállítás

New Visegrad Photography néven kiállítás nyílt a visegrádi országok és Szerbia részvételével, ahol a térségből származó friss diplomás fotográfusok alkotásait mutatják be.  A New Visegrad Photography fotókiállítás olyan egyedülálló kezdeményezés, amely csoportos válogatást mutat be a visegrádi régió művészeti felsőoktatási intézményei…

Itt a friss meteorológiai előrejelzés az első márciusi napra

Alon
-
 Tegnap 23:07Időjárás

Időjárás-előrejelzés március 1-re, hétfőre.

Mutatjuk, mik lesznek az előválasztás legfontosabb feltételei – Ekkor állhat elő az ellenzék a közös listával

Blikk
-
 Tegnap 21:34Belföld

A Blikk Molnár Zsoltot (MSZP), az ellenzéki előválasztási bizottság vezetőjét kérdezte.

Hogyan készíts friss zsályával fűszervajat?

Női NetCafe
-
 Tegnap 21:20Életmód

Egy kissé az elfeledett fűszernövények közé tartozik a zsálya (salvia officinalis), amely remekül illik a húsokhoz és a halas ételek mellé.

Frissebb és gyorsabb volt a Dpase riválisa

Duol
-
 Tegnap 21:04Sport

Korábbi játékosuk főszereplő volt a dabasi sikerben

Lesznek-e idén nyári fesztiválok?

24.hu
-
 Tegnap 19:58Belföld

Tavaly a szervezők eleinte még reménykedtek, hogy augusztustól zöld utat kapnak a fesztiválok, azonban a július végén megjelent kormányhatározat végleg megpecsételte a sorsukat. De mire számítanak idén?

Frissítsd fel taplaidat a jó idő érkezése előtt

Spa Trend Online
-
 Tegnap 19:15Divat

Itt a tavasz és vele együtt a jó idő, a lenge ruhák és a szandálok, amelyek fókuszba helyezik a tél alatt rejtve maradt talpakat. Frissítsd fel és varázsold újjá talpaid megfáradt bőrét a meleg beköszönte előtt.

Marko: nincs semmi különleges az autón, ezért nincsenek képek

Motorsport
-
 Tegnap 17:20Forma1

A Red Bull mindössze egy rövid videóval, és két studióképpel mutatta be a 2021-es Forma-1-es autóját, az RB16B-t. Első ránézésre nagyon nagy a hasonlóság a 2020-as és a 21-es autó között, azonban ahogyan arra a technikai elemzésünkben rámutattunk, jelentősen módosítottak az autón, hogy annak kioldják a teljes potenciálját.Érdekes módon…

120 hektár nádas égett le a Balatonnál!(Képek)

120 hektár nádas égett le a Balatonnál!(Képek) Tegnap lángra kapott a nádas Fonyód határában, mondhatjuk úgy is, hogy szokás szerint, hiszen már korábban is történt hasonló. A lángokkal és a széllel küzdő tűzoltók hajnalra sikeresen eloltották a tüzet. Mintegy 120 hektárnyi nádas égett el.A hely otthont adott sok madárfajnak és emlős,…

Összeült a kormány: Ma döntenek az újabb szigorításokról! Frissítés: Kötelező lesz az Ffp2-es maszk!

ma7.sk
-
 Tegnap 16:02Határtalan

Lassan már hozzászokunk, hogy a szlovák kormány ünnepnapokon is ülésezik. Főleg ilyen súlyos járványhelyzetben. Délután négytől a miniszterek azokat az új szigorításokat veszik górcső alá, amelyeket a szakemberek ajánlottak elfogadásra.

Bukásra áll a lengyel kormány a friss kutatások szerint

Napi.hu
-
 Tegnap 15:54Külföld

Elég tágra nyílt az olló a lengyel kormánypárt és ellenzék megítélésében az utóbbi javára, Jaroslaw Kaczynski, az ország tényleges vezetője nagyon gyengén muzsikál.

Bemutatkozott Astra, a Valorant friss karaktere

A Riot Games lerántotta a leplet Astráról, avagy a Valorant legfrissebb választható karakteréről, aki míg külsőre nagyban hajaz Phoenixre, addig skilljeiben egy teljesen újfajta játékstílust hoz be, köszönhetően a kozmikus képességeiben. A képességei legfőképp az eldobható csillagai köré épülnek, amiket asztrális formában b...