Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A baloldal felmondaná a vatikáni szerződést?

Ami az egyenlő finanszírozás elvét rögzíti.

Rétvári: A baloldal felmondaná a vatikáni szerződést

Gyurcsány Ferenc egyértelművé tette, hogy hatalomra kerülve fel akarják mondani a vatikáni szerződést, és nem fognak nyújtani egyetlen fillér hitéleti támogatást sem – emlékeztetett Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára egy hétfői Facebook-bejegyzésében

Alföldi Róbert és Féner Tamás képeivel is támogatná a rászorulókat a Heti Betevő Egyesület

Kiállítást és jótékonysági aukciót tart a Heti Betevő Egyesület, a bevételt rászorulók támogatására fordítják a szervezők. Kortárs művészek – festők, grafikusok, fotográfusok – alkotásaira lehet licitálni online.

Náray Tamás lesz ma este a Momentán Társulat vendége

Náray Tamás festő-divattervező lesz a Momentán Társulat ma esti online előadásának vendége. A színészek a beszélgetés során felmerülő témák kapcsán improvizálnak majd jeleneteket.

A feljelentésektől a tettlegességig - forrnak az indulatok a Békés megyei Zsadányban

A rendőrség tettleges becsületsértés miatt indított vizsgálatot egy november 9-i zsadányi összetűzés nyomán. A Gyulai Járási Ügyészség azonban másképp látta, és arra utasította a Sarkadi Rendőrkapitányságot, hogy garázdaság miatt nyomozzanak. A történtek a tavalyi kiélezett helyhatósági választásig és egy, a zsadányi református…

Békés megyében is elindult a célzott, csoportos tesztelés

Pénteken indult el a szociális intézményekben dolgozók célzott koronavírus tesztelése, hétfőtől pedig elkezdődött az egészségügyi dolgozók, pedagógusok és bölcsődei dolgozók szűrése is. A vizsgálatokat önkéntes alapon, a koronavírus kimutatására alkalmas, úgynevezett antigén gyorsteszttel végzik az erre szakosodott szűrőcsapatok.

19 napig volt kórházban Böröndi Tamás

Barátai és pályatársai emlékeznek a Vidám Színpad igazgatójára.

Ha a rendőrséget meg akarja szüntetni a radikális baloldal, miért ne lehetne megszüntetni a saját országuk ellen hergelő…

Origo
-
 Ma 17:03Külföld

Az amerikai adófizetők lassan a nem-tanítást finanszírozzák. Vannak, akik ezen változtatni akarnak.

Sándor Tamás: sokkal nagyobb potenciál van a DEAC-ban

Haon
-
 Ma 16:52Sport

A Debreceni Egyetem csapatába eltiltás után visszatérő Nikitscher Tamás abban bízik, hogy Pécsen a szerencsével sem állnak majd hadilábon.

Így búcsúzik Böröndi Tamástól Bodrogi Gyula

“Most lement a függöny, és csönd, zokogás, fájdalom” – írja a Vidám Színpad igazgatójának nekrológjában a színész.

“30 együtt töltött év lesz 1 perc alatt múltidő” – Böröndi Tamásra emlékezik Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának, a József Attila Színház és a Vidám Színpad örökös tagjának nekrológja Böröndi Tamásról, a Vidám Színpad igazgatójáról, aki tegnap, november 23-án hunyt el 65 évesen.

Megyénkben 6719 aktív fertőzettet tartanak számon

Haon
-
 Ma 16:25Belföld

Jelentős különbségek vannak az ország egyes területei között.