Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jó hír a könyvek szerelmeseinek! Élő, személyes online olvasószolgálat indult

Az újonnan megalakult könyves közösség célja a könyvszerető emberek csoportjának erősítése, a könyvkultúra újjáélesztése és az egyre inkább elterjedő automatizált kapcsolattartás átalakítása, emberivé tétele.

Deutsch Tamás: Elég volt!

Az EPP a járvánnyal szembeni védekezés helyett a kizárósdival van elfoglalva - írta a képviselő.

Deutsch Tamás: Ebből elég volt!

Mi életeket próbálunk menteni, a néppárt pedig képviselőket akar felfüggeszteni.

Deutsch Tamás: Ebből elég volt!

Az európai néppárti frakció a koronavírus-járvány kellős közepén is a kizárósdival van elfoglalva – írta.

Ázsiából és Latin-Amerikából indulhat először az orosz vakcinaturizmus

Az orosz hírügynökség szerint egyre nagyobb az igény külföldi csoportok beutazására, hogy megkapják a Szputnyik V vakcinát, de még nincsnek kidolgozva részletek.

Új akció indult a PS Store-on, aminek hála akár féláron is vehetünk játékokat, mutatunk pár ajánlatot

IGN
-
 Ma 12:12Gaming

A Sony-nál gyaníthatóan egy rakás szakember azon dolgozik, hogy minek is nevezzék az egymás után folyamatosan érkező leértékeléseket – a mostanit például Essential Picks címkével látták el.

Molnár Csaba: Orbán sorozatban a sokadik csatáját veszti el Európában

ATV
-
 Ma 12:12Belföld

"Hát végre megtörtént! Sok-sok kanyar és időhúzás után oda kerültek Orbánék ahova valók: Európa politikai senkiföldjére.” Így reagált a DK európai parlamenti képviselője arra a hírre, hogy a Fidesz kilép a Néppártból. Hozzátette, ezzel "Orbán sorozatban a sokadik csatáját veszti el Európában."

Megszabadult a fideszesektől a néppárt: Deutsch Tamásék így reagáltak a mai szavazás után

Az Európai Néppárt megszavazta az új eljárási szabályzatát, de a Fidesz nem várta meg a felfüggesztését. Ahogy korábban megírtuk az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP) csoportja megszavazta a frakció alapszabályát módosító tervezetet – közölte Pedro Lopez de Pablo, az EPP EP-frakciójának alelnöke szerdán a Twitteren. A…

Újabb magyar rendőri kontingens indult Észak-Macedóniába és Szerbiába

Magyar rendőrök indultak Észak-Macedóniába és Szerbiába, hogy segítséget nyújtsanak a határőrizeti feladatok ellátásában – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). A közleményben kiemelték: a magyar rendőrség elkötelezett abban, hogy megakadályozza az illegális bevándorlók bejutását Magyarországra, az Európai Unió…

Egymillió forintos fődíjért indul szimulátorbajnokság

Egymillió forintos fődíjért indul a háromfordulós, hat versenyből álló autós szimulátorbajnokság a Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség (Humda) szervezésében.

„Bartók művei hívogattak engem” – interjú Juronics Tamással

A Müpa a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek elnevezésű új, nagyszabású programsorozat első produkciójaként a Szegedi Kortárs Balett és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar közös estjét tűzi online műsorára. Juronics Tamás ez alkalomból Bartók Béla Concertóját állítja színpadra.

Mads Östberg mellett Német Lackó is Citroen C3-mal indul 2021-ben

Mads Östberg WRC2 bajnok mellett egy magyar páros, a Német Lackó – Tóth Imre duó is a Tagai Racing Technology által felkészített Citroën C3 Rally2-vel fog versenyezni a 2021-es magyar ralibajnokságban. A futamok előtt Östberg és Német Lackó közösen fognak tesztelni, ami egy hatalmas segítség lesz az új autó megtanulásában és a…

Egy éve indult az azonnali fizetési rendszer

Az elmúlt évben közel 150 millió tranzakció teljesült azonnal.

Gál Kinga és Deutsch Tamás: eldőlt, kilépnek az Európai Néppárt frakciójából

A Fidesz európai parlamenti képviselői kilépnek az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti képviselőcsoportjából, miután a néppárti frakció a mai ülésén elfogadta az alapszabályának módosítását – jelentette be szerdán Gál Kinga, a Fidesz-KDNP EP-delegáció elnöke és Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-delegáció vezetője az MTI-hez…