Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Féltékenységből agyonverte a 84 éves férfi 85 éves élettársát, majd aludni tért

Az idős férfi rendszeresen bántalmazta az asszonyt, és szexuális hűtlenséggel gyanúsította őt.

Letartóztatások az Ellenzéki Platform–Az életért pártirodában

Az ukranews.com híre szerint az ellenzéki párt kijevi irodáját megrohamozták

Életfogytiglani fegyházbüntetés felfegyverkezve elkövetett rablás miatt

Többszörös visszaesőként életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt a Pécsi Ítélőtábla egy férfit, aki társaival kirabolt egy vállalkozót 2017 nyarán. Az ítélőtábla a jogerős ítéletről tájékoztató közleményében azt írta: a férfit csoportosan, felfegyverkezve, jelentős értékre elkövetett rablás miatt ítélték el, a másodrendű vádlott 13 év fegyházbüntet

7 zseniális trükk a divathetekről, ami tényleg megváltoztatja az életedet

Mert a legfontosabb soha nem a MIT, hanem a HOGYAN. A divatvilág aktuális állása szerint pedig lehetőleg minél merészebben és pimaszabban.

A 105 éves hölgy túl van a víruson, és elárulta hosszú életének titkát

Lucia DeClerck túlélte a 20. század nagyobbik részét, és itt van velünk a 21. században is: az 1918-as rettegett spanyolnátha járvány személyesen nem érintette, nem betegedett le benne, de a Covid-19 vírussal is maga is megküzdött.

Ez a hosszú élet titka? Tovább élnek, akik egy kicsit meghíznak

UniLife
-
 Ma 16:06Életmód

Ha azt hitted, hogy a hosszú élet egyik titka az, hogy a testeden minél kevesebb zsír legyen, lehetőleg semennyi, itt egy hatalmas meglepetés: egy kutatás szerint tovább élnek azok, akik életük során meghíznak.

“Az életek érdekelnek” – Fodor Annamária “sós” könyveiről mesélt

Portré és könyvajánló egyszerre. Ez Oláh Andrea Életreszóló könyvek sorozata. Első alkalommal Fodor Annamária színésznő mesél magáról és kedvenc könyveiről. Podcast.

Szabadsága első napján, már a repülőn életet mentett a magyar orvosnő

Dr. Székely Lilla, vecsési háziorvos egy Dubajba tartó gép fedélzetén mentette meg az egyik utas életét, akinek hirtelen leállt a légzése.

Az egészséges életmód csökkentheti a rák kockázatát

Az egészséges életmód jelentősen csökkentheti a rák kockázatát, az életmódot meghatározó különböző tényezők ugyanis egyenként mintegy 6 százalékkal szoríthatják vissza a betegség kialakulásának veszélyét – derült ki egy több mint százezer felnőttel végzett kínai kutatás eredményéből, amelyet a Cancer című nemzetközi szakfolyóiratban…

Leskó Diánának már teljesen az élete részévé vált a világ körüli utazás

Haon
-
 Ma 14:46Életmód

Eddig ötvenkét ország van a debreceni származású utazó mögött.

Egyszerű dolgok kellenek a hosszú élethez Franciska néni szerint

infoVáros
-
 Ma 14:45Megyei

A szeretet, a mozgás és a napi egy deci vörösbor csodákra képes - vallja a 90. születésnapját ünneplő Nagy Józsefné.

Különleges eszközökkel vizsgálja a rejtett életmódú kártevők életét a MATE kutatója

Milyen kárt okoz a mag belsejében az ott fejlődő babzsizsik? Hogyan reagál a hőmérséklet változására egy száron belül telelő moly? És hogyan vizsgálható egyáltalán a rejtett életmódú kártevők mozgási aktivitása? E kérdésekkel kapcsolatban ért el kiemelkedő eredményeket Dr. Keszthelyi Sándor, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem…

Női kézi: Azon gondolkoztam, mihez kezdjek az életemmel

NSO
-
 Ma 14:18Kézilabda

A norvég Tv2 beszámolója szerint Nora Mörkre, a Vipers Kristiansand jobbátlövőjére ezúttal néhány hét kihagyás vár, miután a Rosztov-Don elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen újra megsérült. A 29 éves norvég válogatott klasszis egy másik nyilatkozatában úgy fogalmazott, az MR-vizsgálat előtt azon is elgondolkozott, mihez…