Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

A Paksi Fc ellen játszik vasárnap a Vidi

Feol
-
 Ma 12:37Sport

A 4. fordulót követően edzőváltás történt a zöld-fehéreknél, akik azóta 8 meccsen 17 pontot gyűjtöttek.

Napelemeink összteljesítménye már majdnem elérte Paks beépített kapacitását

A Mavir szerint a két technológia nem versenyez, hanem kiegészíti egymást az energiatermelésben. A Napelemeink összteljesítménye már majdnem elérte Paks beépített kapacitását bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Több dolgozó tesztje is pozitív lett Pakson

Teol
-
 Ma 10:20Megyei

Az Életfa Idősek Otthonában több gondozott, illetve dolgozó koronavírustesztje pozitív lett, továbbá az egyik tagóvodában három óvodapedagógusé szintén.

Vesztésre áll a Paksi erőmű

A paksi atomerőmű jelenlegi termelési méretét meghaladó volumenű lett december elsejével a magyarországi napenergia-kapacitás - adta hírül a magyar villamosenergia rendszerirányítója, a MAVIR. Ebben az évben 3 százalékot nőtt a hálózatra kapcsolt fotovoltaikus rendszerek mérete.

A Paksi Atomerőmű teljesítményével vetekszik a magyarországi napenergia-kapacitás

Elérte a 2000 megawattot, vagyis a Paksi Atomerőmű beépített kapacitásával (2012,8 megawatt) összevethető a magyarországi összes napelem-kapacitás.

Fontos mérföldkövek a Paks II. projektben

Kulcsfontosságú lépések történtek a Paks II. projekt engedélyezése során. A Paks II. Zrt. az év derekán benyújtotta a létesítésiengedély-kérelmet, ősz végén pedig megszerezte a villamos létesítési engedélyt. Mittler István kommunikációs igazgató kiemelte, 2021 is mozgalmas időszaknak ígérkezik...

Kiváló játék, újabb Paksi FC II. siker

2:1-re győzött a Paksi FC II. labdarúgó csapata hazai pályán a Kozármisleny ellen az NB 3-as bajnokság 20. fordulójában. A zöld fehérek góljait Kővári Róbert és Szendrei Ákos szerezték, a PFC II. a Közép csoportban 29 ponttal a tabella 8. helyén áll.

Továbbra is a Nyomda szállítja a zárjegyeket

Portfolio
-
 Tegnap 15:26Gazdaság

Az ANY Biztonsági Nyomda vezette konzorcium további két évre szóló szerződést írt alá a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal zárjegyek gyártására - tette közzé a vállalat.

Újabb milliárdos feladatokat ismerhetünk meg Pakson

Ez a lényeg
-
 Tegnap 12:33Vélemény

Az orosz fővállalkozó újabb folyamatokhoz keres érdeklődőket.

Ajándékot idén is kapnak az idősek Pakson

Teol
-
 Tegnap 09:30Megyei

Már több éve hagyomány Pakson, hogy karácsonyi ajándékcsomaggal lepi meg az önkormányzat a nyugdíjasokat, akik az átlagnál alacsonyabb a jövedelemmel rendelkeznek.

35 milliárddal többet fizethet az állam Mészáros Lőrincék konzorciumának

Sajnos menet közben pótmunkák léptek fel, így nem elég a betervezett 70 milliárd forint.

ACCORD konzorcium megalakulása

met.hu
-
 20.11.30 15:58Időjárás

Az ALADIN, a LACE és a HIRLAM korlátos tartományú modellezési konzorciumokból megalakuló ACCORD együttműködésben 26 ország meteorológiai szolgálata dolgozik közösen a konvektív skálájú időjárás-előrejelzések további fejlesztésén.

November 30-ától már hat emeletes vonat szállítja az utasokat az elővárosi forgalomban

November 30-án újabb KISS motorvonatok kezdik meg az utasforgalmi próbaüzemet a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalakon, így már négy emeletes vonat szállítja majd az utasokat a váci és kettő a ceglédi vonalon. Összesen hat emeletes szerelvénnyel találkozhatnak az utasok a két legforgalmasabb elővárosi vonalon.

Hat emeletes vonat szállítja az utasokat a váci és a ceglédi vonalon

November 30-án újabb KISS motorvonatok közlekednek a két legforgalmasabb elővárosi vonalon: négy a váci, kettő a ceglédi vonalon.