Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Százak kerültek karanténba Görögországban egy utasszállító hajón

A hajó Eleftheriosz Venizelosz nevű hajó Törökországból tartott Spanyolországba, de az Ibériai-félszigeten kialakult súlyos járványügyi helyzet miatt meg kellett szakítania az útját, március 22-én kikötött Pireuszban. A fertőzés miatt egyelőre nem is hagyhatja el a kikötőt.

Görögországban 383 utas van karanténban egy utasszállító hajón

A fertőzés miatt egyelőre nem hagyhatja el a kikötőt a vízi jármű.

Iránymutató együttműködésbe kezdett a BMW és a CNN

Formula
-
  Ma 22:14 Autó-motor

Nehéz időkben az inspiráló hírességek még inkább összefogják a társadalom tagjait. A BMW Group és a CNN most tizenegy rövidfilmbe sűrítve, a „The Art of Leadership” (Az iránymutatás művészete) mottó alatt meséli el napjaink népszerű személyiségeinek, művészeinek és vezéregyéniségeinek egyedi történetét.

A DK egy videót posztolt, amiben azt állítják: Orbánnak van egy titka

Ellenszél
-
  Ma 22:10 Vélemény

Lényegre törő videóval jelentkezett a Demokratikus Koalíció. Mi a titok, amiről a párt beszél? Orbán nem akarja, hogy kiderüljön: 2 ezer milliárdot kaptunk ez Európai

Változik a koronavírus járvány magyarországi adatainak közlése - Hírösszefoglaló

A kormány elrendelte a veszélyhelyzettel összefüggő rendkívüli intézkedések meghosszabbítását. Megvizsgálja a koronavírus elleni védekezésről szóló magyar törvényt és annak végrehajtását az Európai Bizottság.

Különös dolog történt a vírus miatt egy városban

Kasmírkecskék szálltak meg egy walesi tengerparti nyaralóhelyet, miután a várost a koronavírus-járvány miatt lezárták és az utcái elnéptelenedtek.

Most jött: koronavírussal fertőzött a Paksi Atomerőmű egyik dolgozója

Blikk
-
  Ma 21:59 Belföld

Koronavírusos lett egy dolgozó a Paksi Atomerőműben.

Több száz embert helyeztek karanténba Görögországban egy utasszállító hajó fedélzetén

Karantén alá helyeztek a görögországi Pireusz kikötőjében több mint 380 embert egy utasszállító hajón, miután mintegy húsz utas szervezetében kimutatták az új típusú koronavírust - közölte kedden a kikötői rendészet.

Ezekre kell számítani a meghosszabbított magyarországi vészhelyzet ideje alatt

Life
-
  Ma 21:43 Bulvár

Ezekre kell számítani a meghosszabbított magyarországi vészhelyzet ideje alatt

Koronavírus: Putyin orvosi felszereléseket küld az Egyesült Államokba

Még kedden egészségügyi berendezéseket és védőfelszereléseket szállító orosz katonai repülőgép indulhat útnak az Egyesült Államokba – közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a TASZSZ hírügynökség jelentése szerint.

Egy tanulmány szerint Németország hét éve készül a koronavírus járványra

Indirekt
-
  Ma 21:39 Bulvár

2013-ban készült az a tanulmány, amiben tudósok modellezték egy tüdőgyulladásos megbetegedést eredményező, levegőben terjedő koronavírus-járvány elterjedésének következményeit. Mindez a német kormány megrendelésére készült. A tanulmány egy elképzelt járványhelyzetet modellezett, azt mutatta be a német szövetségi parlament…

Kreml: Orvosi felszerelést szállító orosz katonai gép indul az Egyesült Államokba

Még kedden egészségügyi berendezéseket és védőfelszerelést szállító orosz katonai repülőgép indulhat útnak az Egyesült Államokba.

Nem várt "vendégek" jelentek meg egy koronavírus miatt elhagyatott walesi üdülőhelyen

Kasmírkecskék szálltak meg egy walesi tengerparti nyaralóhelyet, miután a várost a koronavírus-járvány miatt lezárták és az utcái elnéptelenedtek. A kecskék a közeli fennsíkon szoktak legelészni, ám most bemerészkedtek Llandudnóba, és az elmúlt napokat a kertekben és a virágágyások között ugrándozva töltötték.

Két személynél több nem tartózkodhat együtt közterületen Ternopilban

Ternopilban megszigorították a koronavírus terjedése elleni intézkedéseket, a helyi hatóságok megtiltották, hogy egyszerre kettőnél többen tartózkodjanak együtt a város közterületein.

Egy NASA- és egy japán asztronauta is csatlakozik az első Crew Dragon repüléshez

Androgeek
-
  Ma 21:09 Tudomány

Most már teljesen megvan, hogy milyen legénységgel fog felszállni először a SpaceX-féle Crew Dragon űrtaxi, lévén két további asztronautával egészült ki a legénység - egy NASA- és egy, a japán űrügynökség berkeiből érkező űrhajóssal. A NASA-tól Shannon Walker lesz az a szerencsés asztronauta, aki a Crew Dragon első útján ot...