Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Luxus körülmények Orbán Gáspár környékén

24.hu
-
 Ma 14:09Gazdaság

A Joghallgatók Önképző Szervezetét 2012 februárjában alapította a miniszterelnök fia.

Orbán Viktor: „A magyar sajtó szabadabb és sokszínűbb, mint a német”

Martin Schulz nemrég azért kritizálta a magyar kormányt, amiért az szerinte csak kihasználja az Európai Uniót, de a értékeit nem osztja. A német politikus szerint a magyar kormány Soros-ellenes kampánya antiszemita. Orbán Viktor levélben reagált a kritikákra.

Ezek a fotók nyerték a tatai madárfotó-pályázatot

Jakab Tibor Asztrál landolás című fotója nyerte az Envirotis – Madarak fényben és árnyékban – 2020 fotópályázat első díját. A díjátadó ünnepséget a vírushelyzetre tekintettel online tartották, a Tatai Vadlúd Sokadalom legtöbb rendezvényéhez hasonlóan. A kiíró Envirotis Holding harmadik éve a Tatai Vadlúd Sokadalom főtámogatója, az…

Orbán Viktor a leghosszabb ideje regnáló magyar miniszterelnök

Hétfőn kezdte meg az 5262. napját Magyarország miniszterelnökeként Orbán Viktor. A történelmi eseményhez Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője és Varga Judit igazságügyi miniszter is gratulált a Facebookon.

Hoppá! Közös bikinis fotót posztolt dögös nővérével Liz Hurley

A népszerű színésznő, Liz Hurley az élő példa arra, hogy 50 fölött is lehet szuperszexi egy nő. Az angol szépség ezúttal ultra dögös nővérével együtt állt kamera elé, amivel teljes mértékben sokkolták a rajongókat.

A vajdasági magyarok továbbra is számítanak Orbán Viktorra

Az Orbán-kormány mindvégig kiállt és kiáll a határon túli, így a vajdasági magyarok mellett is – hangsúlyozta Pásztor István

Maszk és szaloncukor: a hajléktalanokon is igyekszik segíteni a Debreceni Karitatív Testület – fotókkal

Debrecen - A testület képviselői a ReFoMix Dobozi utcai telephelyére vittek hasznos ajándékokat. A hajléktalan ellátásban már elkezdődött a krízisidőszak.

Maszk és szaloncukor: a hajléktalanokon is segít a Debreceni Karitatív Testület – fotókkal, videóval

Debrecen - A testület képviselői a ReFoMix Dobozi utcai telephelyére vittek hasznos ajándékokat. A hajléktalanok ellátásában már elkezdődött a krízisidőszak.

Orbán ámokfutásba kezdett: ezúttal a németekkel való gazdasági kapcsolatainkat tette kockára

A magyar kormányfő úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz beleszállni Martin Schulzba és vele együtt a magyar gazdaság gerincét adó német vállalatokba.

A magyarok többsége elégedett Orbán Viktorral

A választókorú állampolgárok 59 százaléka nyilatkozott pozitívan a miniszterelnökről.

Rekordot döntött: Mától Orbán Viktor a valaha volt, leghosszabb ideig hivatalban lévő magyar miniszterelnök

Ma, november 30-án Orbán Viktor megelőzte Tisza Kálmánt: a jelenlegi miniszterelnök a politikai pályafutása alatt összesen 14 évet és 145 napot töltött hivatalban a mai napig. Az eddigi „csúcstartó” Tisza Kálmán, a XIX. század utolsó időszakának miniszterelnöke volt, ő összesen 14 év 144 napot volt a miniszterelnöki székben. Hosszú idő. A…

A vajdasági magyarok továbbra is számítanak Orbán Viktorra

Az Orbán-kormány mindvégig kiállt és kiáll a határon túli, így a vajdasági magyarok mellett is – hangsúlyozta Pásztor István.

Cser-Palkovics: Nem a Fideszre és nem Orbán Viktorra tettem esküt

A székesfehérvári polgármester nem ért egyet az iparűzési adó eltörlésével, ahogyan a gépjárműadó lenyúlásának sem örült.

Szekszárdi rendőr nyert a centenáriumi fotópályázaton

Máthé Zoltán, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Őr- és Járőr Alosztály megbízott vezetője a „Természetesen – Összhangban a természettel” kategória győztese lett.