Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 121 hír

A vírustagadók szerint Müller Cecília dublőrét oltották be

Az eddigi egyik legelképesztőbb elmélettel állt elő a vírus- és oltásellenesek pápája, Gődény György: egyik posztjában azt sejteti, hogy a minap nem Müller Cecíliát, hanem egy olyan hölgyet oltottak be a koronavírus elleni vakcinával, aki hasonlít rá, vagyis dublőrt használt a tisztifőorvos.

Olaszországban már több mint egymillió embert oltottak be

Róma - Közben Lazio tartományban bejelentették, hogy oltási igazolványt vezetnek be.

Több mint 16 ezer személyt oltottak be egy nap alatt

Székelyhon
-
 Tegnap 18:21Határtalan

Az elmúlt huszonnégy órában 16 057 személy kapta meg Romániában a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját – írja az Agerpres hírügynökség az Országos Közegészségügyi Intézet (INSP) pénteken közölt adataira hivatkozva. Ezzel 183 669-re nőtt a beoltottak száma.

Dr. Gődény: lehet, hogy nem is Müller Cecíliát oltották be?

Propeller
-
 Tegnap 17:42Belföld

Egyre súlyosabb a fazon. Az újabb kamupárt-alapítás körül mozgolódó, járványszkeptikus Gődény György ismét nagyot alakít. Azt vetette fel követőinek, hogy mintha valami nem stimmelne a szerdán beoltott Müller Cecília középső fotójával.  Természetesen ő nem állít semmit, csak kérdez, de a kétely magvait azért ügyesen elhinti posztjában: Ti mit…

Több mint 2000 embert oltottak be Tatabányán

Kemma
-
 Tegnap 17:30Belföld

Az oltásra kijelölt intézmények között a Szent Borbála Kórház is szerepel, ahol szilveszter óta több mint kétezer embernek adták már be a vakcinát.

Kellemetlen: égő otthona buktatta le azt a berhidai férfit, aki a házában termesztett marihuánát

A Veszprémi Járási Ügyészség indítványozta annak a berhidai férfinak a letartóztatását, aki saját otthonában marihuánát termesztett - mindezt úgy, hogy az áramot lopta, később pedig a házában pedig tűz ütött ki.

Dr. Gődény: lehet, hogy nem is Müller Cecíliát oltották be?

Elemében van a fickó. A kamupártos bizniszben és járványszkepticizmusban utazó Gődény György megszakértette a Müller Cecília beoltásáról készült fotót, és valami furcsaságot sejt a háttérben. Facebook-oldalán azt írja: Ti mit szóltok ehhez, a középső képen is Müller Cecília van, mint a két szélen? Nem hagy nyugodni, hogy vajon miért…

Gődény úgy sejti, nem is Müller Cecíliát oltották be, csak a dublőrét

Ezért a rajongóihoz fordult, hogy együtt tisztázzák a „különösen szokatlan és nagyon érdekes” helyzetet.

Aktivisták ingyenmarihuánát osztanának az oltottaknak Washingtonban

Telex
-
 Tegnap 14:20Egészség

A D.C. Marijuana Justice szerint rövidesen itt lesz az ideje, hogy a kannabisztilalom feloldásának kezdetét is megünnepeljék.

Égő lakásból mentettek ki a rendőrök egy idős asszonyt Angyalföldön

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2020. december 29-én az esti órákban érkezett bejelentés arról, hogy egy Xiii. kerületi társasházban tűz keletkezett. 

106 ezer embert oltottak be eddig

Kiss Róbert, az Operatív Törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese ismertette az elmúlt 24 óra legfontosabb adatait. A maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 166 esetben volt szükség rendőri fellépésre, így már 19 695-re emelkedett az emiatt elrendelt intézkedések száma. Ezek közül 143 a tízezernél több lakosú települések…

Operatív törzs: Eddig 106 ezer embert oltottak be Magyarországon

Eddig 130 ezer ember oltására elegendő oltóanyag érkezett Magyarországra, ebből már csaknem 106 ezren meg is kapták a védőoltást - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője az operatív törzs nevében a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős testület.

Eddig több, mint 2500 embert oltottak be a kecskeméti kórházban

Baon
-
 Tegnap 11:30Belföld

Számtalan vizsgálat bizonyítja az új típusú koronavírus elleni oltóanyagok biztonságát, hatásosságát – jelentette ki dr. Svébis Mihály, a megyei kórház főigazgatója.

Megrázó videó készült az égő autóról a győri balesetnél

Origo
-
 Tegnap 10:38Belföld

Egy előzés miatt történhetett a tragédia.