Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem volt baleset szombaton, lopás és bántalmazás miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2021. január 16-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. január 16-án 12 óra körül előállítottak egy nádudvari nőt, mert lopni próbált egy békéscsabai boltból. Több tízezer forint értékben akart parfümöket fizetés nélkül elvinni,…

Beszéd helyett csak fájdalmasan nyög a koronavírus miatt a 4 éves kisfiú

Ollie Rodgers tele volt élettel, mielőtt január 8-án kiderült, elkapta a koronavírust. A négyéves kisfiú képtelen beszélni a fertőzés miatt.

Három megyére riasztást adtak ki az extrém hideg miatt

Riasztást adtak ki az extrém hideg miatt.

Jogállamisági aggályok miatt tagadta meg egy lengyel körözött kiadását egy német bíróság

A bíróság egyetértett a védelemmel abban, hogy Lengyelországban nem garantálható a bíróság tisztességes eljárása

Lopás miatt keres a rendőrség két nőt Szentesen

Elterelték az idős ember figyelmét, és több tízezer forintot loptak el tőle.

“Vörös Kód”: a hideg miatt elrendelték!

Az intézkedés azt jelenti, hogy valamennyi bentlakásos szociális intézménynek be kell fogadnia a hajlék nélkül élőket, ha a hajléktalan-ellátórendszer már nem tudja fogadni őket.  A "vörös kód" vasárnap délben lép életbe és kedd 10 óráig érvényes, ugyanis az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint…

Becsapósak lettek az utak a friss hó miatt

Több helyen hullott friss hó vasárnapra reggelre, és egész nap nagyon hideg lesz.

Minőségbeli aggályok miatt csúszik a villany-Mustang átadása

Még egyszer meg akar bizonyosodni a Ford a villanyautó hibátlanságáról. A teljes anyag Minőségbeli aggályok miatt csúszik a villany-Mustang átadása címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Szívszorító: pár nap különbséggel meghalt egy idős házaspár a koronavírus miatt

Metropol
-
 Ma 07:40Bulvár

Az idős házaspár már 47 éve együtt élt és annyira szerették egymást, hogy nem tudtak egymás nélkül létezni Amikor felesége meghalt, a férj is feladta.

Lopás miatt keresik őket

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik készpénzt tulajdonítottak el egy ingatlanból a városban.

Újabb jogosítvány ugrott ittas vezetés miatt, ezúttal Jászapátin

A rendőrök a helyszínen elvették a jogosítványát annak a jászapáti férfinek, akit ittas vezetésen kaptak szombaton este.

A spanyolnátha miatt fűtenek olyan jól az amerikai radiátorok

Telex
-
 Ma 07:10Tudomány

Tessék csak nyugodtan kinyitni akár tél közepén is az ablakot, ha járvány van! Az Egyesült Államok nagyvárosaiban például úgy tervezték a fűtőtesteket és a bojlereket, hogy teljes erővel dübörögjenek, amikor a legnagyobb hidegben is szellőztetni kell.

Tüntetések robbantak ki több tunéziai városban a rossz gazdasági helyzet miatt

HírTV
-
 Ma 06:57Külföld

Erőszaktól sem mentes tiltakozások robbantak ki szombat este az egyre romló gazdasági helyzet okozta válság miatt hat tunéziai városban.