Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A főváros saját számításai szerint legalább 23 milliárd forintot bukik az iparűzési adó megfelezése miatt

HVG
-
 Ma 16:56Gazdaság

A főváros eddig 188 ezer, 4 milliárd forint alatti árbevétellel rendelkező vállalkozást kért meg arra, hogy fizessék be az adó teljes összegét.

Március végén születhetett ítélet az 1996-os ügetői merénylet ügyében

Az ügetőn elkövetett 1996-os merénylet tárgyalása a sértett, az elkövető és a felbujtással vádolt Portik Tamás együttes meghallgatásával folytatódott pénteken a Fővárosi Törvényszéken. Az ügyben várhatóan március végén születik ítélet.

A TikTok nem veszi fel a harcot: kifizetik a 92 millió dollárt az adatvédelmi jogsértések miatt

A TikTok vállalta, hogy 92 millió dollárt fizet az állítólagos adatvédelmi jogsértésekkel összefüggő csoportos kereset rendezése érdekében, amely azt állította, hogy az alkalmazás "rendkívül érzékeny személyes adatokat" gyűjtött a felhasználók nyomon követésére és a hirdetések célzására. A TikTok ugyan elutasította az állít

Életfogytiglani fegyházbüntetés felfegyverkezve elkövetett rablás miatt

Többszörös visszaesőként életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt a Pécsi Ítélőtábla egy férfit, aki társaival kirabolt egy vállalkozót 2017 nyarán. Az ítélőtábla a jogerős ítéletről tájékoztató közleményében azt írta: a férfit csoportosan, felfegyverkezve, jelentős értékre elkövetett rablás miatt ítélték el, a másodrendű vádlott 13 év fegyházbüntet

Március végén online debütál az Orlai Produkciós Iroda új előadása

November végén online tartották meg az Orlai Produkciós Iroda legújabb előadásának olvasópróbáját. A Hárman a padon című darab ugyanitt, az online térben debütál majd március 25-én, a Színház Tv-n. Benedek Miklós, Gálvölgyi János és Egri Márta alakításában egy csodálatos emberi történetet ismerhetnek meg a nézők: a „vasnemzedék”…

Tényleg az SZFE-s maszk miatt rántottak kést a nőre a csepeli buszon

A támadó elismerte, hogy a maszkon látható SZFE-s felirat miatt rántott kést a nőre a csepeli buszon.

Tenyészkoca állatjóléti támogatási kérelem benyújtása: 2021. március 16-31.

A támogatási kérelmet, valamint a kérelemre indult eljárás során minden dokumentumot elektronikusan, a www.mvh.allamkincstar.gov.hu honlapon keresztül, ügyfélkapus azonosítást (bejelentkezést) követően elérhető elektronikus kérelemkitöltő felületen keresztül kell benyújtani.

A PlayStation Plus 2021. márciusi kínálata

A következő hónapban négy játék lesz ingyenes, köztük egy nagy címmel és egy PSVR-játékkal.

Eltűnés miatt keressük Oláh Lajost

Eltűnés miatt keressük Oláh Lajost Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 02. 26., p - 16:13 Az Oroszlányi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri az eltűnt 80 éves férfi tartózkodási helyének megállapítása érdekében.

Brutális: egy videójáték miatt szúrtak halálra egy 19 éves lányt

Blikk
-
 Ma 16:00Külföld

Szörnyű eset látott napvilágot: meggyilkolták a 19 éves, brazil származású Ingrid Oliveira Bueno da Silvat, aki gamerként tevékenykedett. A fiatal nőt egy riválisa ölte meg.

Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

A Sony úgy gondolta, ha már úgyis szobafogságra vagyunk ítélve, akkor továbbra sem fogja elaprózni a következő hónap PlayStation Plus kínálatát, és ismét négy ütős játékkal töltötte fel a márciusi felhozatalát.

Március elején jön a nagy ID.3 szoftverfrissítés

Kisebb, és komolyabb problémákra is gyógyír lehet ez a frissítés. A teljes anyag Március elején jön a nagy ID.3 szoftverfrissítés címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Biró Balázs.

Március 28-ig meghosszabbítják a Kreatív Karantén pályázatot

HírTV
-
 Ma 15:53Vélemény

Az Emmi a pályázatot a szociális intézményekben és gyermekvédelemben élőknek hirdette még decemberben.

Korábban kezdett el olvadni idén az Alpok hava a klímaváltozás miatt

A tavaszi hóolvadás hirtelen, szezonális változásokat idéz elő, amely a szén és a nitrogén körforgásának gyors elmozdulásához kapcsolódik.

Korábban kezdett el olvadni idén az Alpok hava a klímaváltozás miatt

Korábban kezdett el olvadni idén tavasszal az Alpok hava a klímaváltozás és a hegyi ökoszisztémában bekövetkezett hirtelen változások miatt a Manchesteri Egyetem kutatói szerint.