Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 251 hír

Íme 11 bizsergetően romantikus idézet a Pretty Little Liars könyvekből

Sorok között
-
  Ma 00:40 Könyv

A Pretty Little Liars könyvsorozat első három része már itthoon is megjelent, én pedig mindegyiket nagyon szerettem, még az sem zavar, hogy nagyon eltérőek a tv-sorozattól. Bár az A-szálat is izgalmas, számomra még mindig a lányok magánélete a legérdekesebb, és a romantikus kapcsolataikról is jó olvasni. Alább összegyűjtöttem nektek 11…

Íme, így néz ki most a négy legszexibb Bond-lány

BorsOnline
-
  Tegnap 20:15 Bulvár

Nem tudni, ki, mikor és hogyan folytatja a 007-es ügynök kalandjairól szóló filmsorozatot, de addig is megmutatjuk, mi van az eddigi négy legvonzóbb Bond-lánnyal.

Horváth Reni Horen: Egy fotósnak fel kell ismernie, hogy kivel áll szemben

ma7.sk
-
  Tegnap 18:50 Életmód

Tökéletes kompozíciók, sokatmondó színek, légies könnyedség. Számomra ezek jellemzik Horen képeit. Pont olyan szép minden fotója, mint amilyen a lelke. Reni amellett, hogy családi vagy egyéni fotózást vállal, esküvői fotós is. Őt is nehéz helyzet elé állította most az élet. Erről is beszélgettünk. Bugár Anna színésznő interjúja Horváth Reni…

Világhírű művész szobra volt Kajdi Csaba Cylánál

NLC
-
  Tegnap 18:43 Bulvár

Egy véletlennek köszönhetően fedezte fel egy művészettörténész. Kajdi Csaba nem is tudta, hogy milyen kincs van a birtokában.

F1: ki vezetett a legtöbb körön át a 2010-es években? Íme, a válasz

NSO
-
  Tegnap 17:00 Forma1

A versenystatisztikákkal foglalkozó Racing Statistics érdekes videót közölt, amelyben nyomon követhetjük, hogy a 2010-es években mely pilóták vezettek a legtöbb körön át futamot a Formula–1-ben. Természetesen a listán előkelő helyen találhatók meg az ebben a tíz évben világbajnoki címet szerző pilóták, így Sebastian Vettel (4), Lewis…

Még idén befut a Fast & Furious Crossroads, íme a játékmenet

Májusban, az új film környékén kellett volna megjelennie a Halálos iramban játéknak, de miután a filmet jövőre halasztották, kérdéses lett a sorsa. Most megkaptuk a megjelenési dátumot és egy új előzetest.

Horváth László: Gyöngyöspata példája bizonyítja, hogy kell a törvénymódosítás

A világos beszéd és a világos határok szükségességét hangsúlyozta a képviselő a gyöngyöspatai iskolaüggyel kapcsolatban + VIDEÓ

Szombattól látogathatók a Várkapitányság szabadtéri programjai a budai Várban

Zaol
-
  Tegnap 16:07 KultúraBudai Várnegyed

Egészségvédelmi intézkedéseket vezetnek be a szervezők.

Szombattól látogathatók a Várkapitányság szabadtéri programjai a budai Várban

Teol
-
  Tegnap 16:07 Kultúra

Egészségvédelmi intézkedéseket vezetnek be a szervezők.

Hende Csaba szerint semmit sem vont el a kormány Szombathelytől

Ugytudjuk
-
  Tegnap 16:05 Megyei

Illetve az elvont gépjárműadó az mogyoró.

Horváth László a gyöngyöspatai iskolaügyről: Törvénymódosításra van szükség!

A kormánypárti politikus közölte: haladéktalanul az Országgyűlés elé terjesztenek törvénymódosítási javaslatokat.

Horváth László: szükség van törvénymódosításokra

A törvénymódosítások, a világos beszéd és a világos határok szükségességét hangsúlyozta a gyöngyöspatai iskolaüggyel kapcsolatban Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes parlamenti képviselője.

Pünkösdre készülnek a csabai egyházak

Behír
-
  Tegnap 15:55 Belföld

A pünkösdöt mint a keresztény egyházak egyik legfontosabb ünnepét a húsvét utáni hetedik vasárnapon és hétfőn ünneplik a krisztushívők. A közelgő ünnepről azokat a békéscsabai lelkészeket kérdeztük meg, akik a 7.TV Támasz című műsorában hétről hétre hirdették az igét a televízió képernyőin keresztül is.