Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A virágok folyton csak egy dolgot akarnak, és ez roppant erkölcstelen

Index
-
  Ma 05:22 Tudomány

Nem azért olyan jó az illatuk, hogy mi szagolgassuk őket.

Koronavírus: Kiugró a magyarországi halálozási arány?

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld

Magyarországon lényegesen magasabb a koronavírus halálozási aránya, mint a szomszédos országokban. Az Operatív Törzs napok óta nem válaszol Híradónknak a magas arány okaira irányuló kérdésére. A Magyar Orvosi Kamara pedig azt közölte: ebben a témában nem tudnak újabb információkkal szolgálni.

Vásároljon új John Deere kombájnt kedvező árfolyamon, amit kifizethet akár terménnyel is!

Új kombájnberuházásnál a gép műszaki és specifikációs tulajdonságai mellett sokszor az egyik legfontosabb kérdés a különböző beruházást segítő megoldások lehetőségei a finanszírozás tekintetében. A legújabb Kite akcióban többféle megoldással igyekeznek segíteni a leendő kombájnvásárlókat ezen a területen is.

Koronavírus: a tüneteket enyhítő magyar gyógyszer gyártás előtt áll

Az Alkaloida Vegyészeti Gyár Zrt. készítené Tiszavasváriban a koronavírus tüneteit enyhítő gyógyszert, amint meglesz az ehhez szükséges engedély.

Vérszemet kaptak a népek: egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon

Mínuszos
-
  Ma 04:33 Infotech

Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon — közölte Rajnai Zoltán, Magyarország kiberkoordinátora. A kiberkoordinátor kiemelte, hogy a koronavírus-járvány miatt sokan otthonról dolgoznak, és a home office munkalehetőségben a cégek feladata is, hogy gondoskodjon a biztonságról, többek között olyan hálózatról, amely…

Magyar ápolók és orvosok szólaltak meg: „Ez egy háború lesz, ahol nem vér fog folyni, hanem sok könny”

Blikk
-
  Ma 04:25 Belföld

Az egész életünk most a koronavírusról szól, mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni azokról az emberekről, akik a járvány elleni védekezés frontvonalában harcolnak a vírus megfékezése érdekében.

Megéri már magyar részvényt vásárolni? - A szakértő válaszol

Növekedés
-
  Ma 03:37 Gazdaság

Mennyire távolodott el a fundamentálisan indokolt szintektől a hazai részvénypiac? Az elmúlt hetekben látott több mint 30 százalékos esés után megéri-e már magyar részvényeket vásárolni? Erről kérdeztük Miró Józsefet, az Erste Befektetési Zrt. szenior stratégáját.

A Google közzétette az utazási, helyváltoztatási szokások márciusi változását a világ 131 országában

A munkahelyeken való tartózkodás 32 százalékkal kevesebb a február 26-a előtti időszak átlagánál.

Hány 900 méter feletti hegycsúcs van Magyarországon?

Vaskarika
-
  Ma 00:15 Életmód

A skótok Munrónak hívják a 900m feletti hegycsúcsaikat (pontosabban a 914 m felettieket) Sir Hugh Munro tiszteletére, aki végigfényképezte mind a 284 ilyen csúcsot Skóciában. De vajon hány 900 méter feletti csúcs - most poénból nevezzük őket gyűjtőnéven Hunro-nak - van hazánkban?

Folyamatosan érkeznek a védőfelszerelések Magyarországra

Lokál
-
  Ma 00:01 Bulvár

Többrepülőnyi védőfelszerelés érkezett hazánkba a múlthéten. Csak szombaton 4 millió maszk, több mint 400 ezer védőruházat, 100 ezer védőszemüveg, 30 ezer pár kesztyű és több mint 6 ezer arcvédő plexi. Emellett 400 ezer darab jött abból a gyógyszerből, ami a nemzetközi kutatások szerint ígéretes lehet. Kína rajtunk kívül csak 3 országnak adott…

Egyetlen magyar sincs egyedül

Az előző héthez hasonlóan ezúttal is megüzente Orbán Viktor: egyetlen magyar sincs egyedül. – Most vasárnap virágvasárnap, jövő héten húsvét.

Magyar orvos New Yorkból: “ha ez otthon elszabadul, pokol lesz”

Dr. Szuhay Gábor New Yorkban élő és dolgozó gyermekneurológussal készített interjút a Partizán. A magyar orvos rémisztő dolgokat tapasztal az Egyesült Államok koronavírus-járvány által leginkább sújtott államában. Kaotikus és ijesztő a helyzet New York City-ben, szinte állandóan szól a sziréna, és folyamatosan érkeznek a betegek a…

Hétfői sportműsor: Kleinheisler színre lép – norvég–magyar Eb-pótselejtező

NSO
-
  Tegnap 23:40 Foci

Élő sportesemények híján hétfőn is az ismétléseken lesz a hangsúly a sporttévék kínálatában: országúti kerékpáros versenyek, a 2017-es Grand Slam-tornák végjátékai, a Győri ETO női kézicsapatának két bajnoki meccse, valamint a 2017-es labdarúgó Magyar Kupa döntője és egy 2016-os FTC–Újpest derbi is előkerül többek között.

Orbán Viktor bejelentette: Ingyenes lesz a parkolás Magyarországon, Ursula von der Leyen elismerte, Brüsszel hibázott

Az országos tisztifőorvos azt mondta, hogy vírusrobbanás lehet Budapesten, ha az emberek nem fegyelmezettek.