Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Legidegesítőbb tulajdonságod-horoszkóp – bele se kezdj, ha nem akarsz tudni róla!

Ha ezt  a horoszkópot olvasod, akkor biztosan rájöttél, hogy a cukiskodásnál lényegesen fontosabb tudnod, mivel mész a többiek idegeire. Tedd a szívedre a kezed: hány klasszul induló kapcsolatod ment már tönkre azért, mert nem tudtad, amit az alábbiak elolvasása után nyilván észben tartasz majd? Kos Kosként mindig lehengerlően…

Jövőre elkészülhet a közös fejlesztésű magyar-osztrák vakcina

Jövőre elkészülhet az a koronavírus elleni vakcina, amelyet közösen fejlesztenek osztrák és magyar tudósok. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül ténylegesen forgalomba az oltóanyag.

Rémes: minimum ezren hűtlenkednek Magyarországon

Mínuszos
-
  Ma 05:35 Infotech

Mi a helyzet a poliamóriával, avagy a rendszeresen félrelépők körében mennyire elfogadott a többszerelműség – többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ a Viszony.hu felmérése, amelyet több mint ezer hűtlenkedő válaszai alapján készítettek. A kutatásból kiderült, hogy a nőket a férfiakhoz képest nagyobb arányban vonzza a titkos…

Fontos - Krízistámogatást kapnak a nehéz helyzetbe került zuglóiak

Ez a lényeg
-
  Ma 05:33 Vélemény

A krízistámogatás azoknak szól, akik a veszélyhelyzet kihirdetése után elveszítették a munkájukat, fizetés nélküli szabadságra kényszerültek, drasztikusan lecsökkent a fizetésük.

Gulyás Gergely: a magyar gazdaság stabil

Az idei esetleges gazdasági recessziót, jövőre jelentős növekedéssel tudjuk ellensúlyozni.

4 fontos tipp a vesekő kialakulása ellen

Női NetCafe
-
  Ma 04:38 Egészség

A vesekő Magyarország lakóinak 3-4 százalékát érintő probléma, a betegség létrejöttében környezeti és genetikai eredetű okok is közrejátszanak. A vesekő kialakulásának tünetei sokfélék lehetnek, intenzitásuk egyénenként is változhat.

Trianon 100 – Magyar Tájak: virtuális kiállítás a Nemzeti Összetartozás Napjára

Negyven ikonikus és kevésbé ismert magyar tájképet mutat be Magyar Tájak címmel a Szépművészeti Múzeum-Magyar Nemzeti Galéria a Nemzeti Összetartozás Napjára készült virtuális kiállításán. A tárlaton

Magyar táj, magyar ecsettel

Munkácsytól Szőnyiig: virtuális tárlaton láthatóak a Kárpát-medence legszebb vidékei

Budapest – Buenos-Aires. Elsőnek mutatjuk be a Bécsi autokiállításon nagy feltűnést keltett új magyar távolsági autób…

„Az új Ikarusz-busz nemsokára már egy távoli földrész közlekedésének szolgálatában hirdeti majd a magyar ipar és a magyar műszaki tudás fejlettségét és teljesítőképességét.”

Zseniális magyar találmány: napelemes térkő

Innovatív ötlet hazai fejlesztőktől.

Egy adományozó ajándékkal köszöni meg a pedagógusok magyar öntudatra nevelő munkáját

A nemzeti összetartozás napján egy rendhagyó ajándék érkezett a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének komáromi székházába. Lucza Xénia és gyermeke a Himnusz szövegének 245 mívesen elkészített és bekeretezett változatát ajándékozta a felvidéki magyar alapiskoláknak. Emellett a pedagógusok áldásos munkáját, a tanulók magyar…

Magyar Kupa – Nyolcadik győzelmét ünnepelte a Honvéd

Lokál
-
  Ma 00:01 Sport

A Honvéd legnagyobb örömére a fák nem nőttek az égig. A patinás múltú kispestiek a Magyar Kupa döntőjében 2-1-re verték az év meglepetéscsapatát, a Mezőkövesdet.

Ne hagyjuk, hogy átverjenek! – Így ismerhetjük fel a magyar epret

Lokál
-
  Ma 00:01 Bulvár

A hazai az igaz – Különösen igaz ez a magyar eperre, ami a külföldinél sokkal édesebb, illatosabb, és lédúsabb. Ezt mindenki tudja, nem véletlen, hogy egyesek a Görögországból, Spanyolországból érkező gyümölcsöt is magyar termékként adják el. A Lokál utánajárt, miről ismerhetjük fel a hazait. 

Magyarország sikeresen védekezett a járvány első szakaszában

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki "Mit, miért tesz a kormány?" című kormányinfón számolt be a járvány miatti további várható enyhítésekről, a gazdaságvédelmi akcióterv eddigi eredményeiről és további intézkedésekről.