Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 201 hír

A kormánymegbízott szerint fontos, hogy az emlékezet helyet kapjon a megye elnevezésében is

Vásárhely24
-
  Ma 16:16 Megyei

Elvi kérdés, hogy megőrizzük-e hagyományainkat megyénk elnevezésével is. Erről beszélt a kormánymegbízott beszélt a Rádió 7-nek. Juhász Tünde elmondta, hogy ugyan Csongrád megye neve június 4-től Csongrád-Csanád megyére változik, ám ez az itt élőknek semmilyen teendővel nem jár.

Ferenc pápa: Az emberek gyógyítása fontosabb, mint a gazdaság

A járvány után semmi sem lesz ugyanolyan, mint előtte, szükségünk van tehát a szentlélek fényére és erejére - mondta Ferenc pápa.

Fontos híreket közöltek a Szegedi Szabadtéri Játékok szervezői

Nehéz időszak áll a Szegedi Szabadtéri Játékok mögött, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Dóm téri előadásokat le kellett mondaniuk. A Szabadtéri menedzsmentje ugyanakkor az újszegedi színpad előadásainak megmentésén fáradozik, és bízik benne, hogy az ide meghirdetett operát, Moliére-komédiát, vígjátékot és családi…

Emelkedik a papok, lelkészek, rabbik bére, mert „fontos a küldetésük”

Kelet-Magyarországot külön kiemelte a miniszetelnöki biztos.

7 fontos biztonsági tanács, ha játékot vásárolsz a gyermekednek

Női NetCafe
-
  Ma 13:09 Életmód

Tízből kilenc szülő tisztában van a gyermekeknek szánt játékokon feltüntetett jelölések jelentésével, ám csak minden második esetben kerül az előírásoknak megfelelő, biztonságos termék a kosárba.

Varga: két fontos pillérre épül a 2021-es költségvetés, ezek elsőbbséget kapnak

Blikk
-
  Ma 12:46 Belföld

A kormány átcsoportosította az erőforrásokat, a járvány elleni védekezés és a gazdaságvédelem kap elsőbbséget 2021-ben - jelentette ki a pénzügyminiszter a jövő évi költségvetésről a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Maszk és távolságtartás nélkül osztogatott csomagokat Hajdúböszörményben a fideszes képviselő – majd az óvintézke…

Hajdúböszörményi idős embereket látogatott meg Tiba István fideszes országgyűlési képviselő, erről pénteken osztott meg egy bejegyzést a Facebookon. Tibát Fórizs László alpolgármester és Molnár Imre önkormányzati képviselő is elkísérte, és együttes erővel juttattak el a célszemélyekhez “minőségi élelmiszercsomagokat”. A megosztott fotók…

Fontos, hogy ne csak a szuperterjesztő emberekre, hanem a víruskeltető helyekre is figyeljünk

G7
-
  Ma 11:11 Gazdaság

Egy kimondhatatlan nevű síparadicsom több európai régióban is szorosan összefüggött a korai koronavírus fertőzésekkel.

Varga Mihály elmondta, két fontos pillérre épül a 2021-es költségvetés

ATV
-
  Ma 10:13 Belföld

A kormány átcsoportosította az erőforrásokat, a járvány elleni védekezés és a gazdaságvédelem kap elsőbbséget 2021-ben - jelentette ki a pénzügyminiszter a jövő évi költségvetésről a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Google Chrome: nagyon fontos változás érzkezik

A Google böngészője korlátozni kezdi azokat a weboldalakat, amelyek visszaélésszerűen ráerőltetik a felhasználókra a felugró értesítések engedélyezését.

Friss hírek: Gyereknap alkalmával is fontos az odafigyelés

Sonline
-
  Ma 09:00 Belföld

Hosszú idő után ismét új somogyi fertőzöttet mutat a hatósági térkép, éppen ezért fontos az egészségügyi szabályok betartása továbbra is, még gyereknapon is. Kövesd velünk a legújabb történéseket!

amikor fantomgóllal szerzett fontos pontot a Debrecen

A sportvilág lassan ugyan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de miután archív visszatekintéseink nagyon népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk videós múltidéző sorozatunkat. Most 2004-ig megyünk vissza az időben, a magyar futball egyik szinte már elfeledett fantomgóljáig.

A tárgyak is terjesztik a betegséget, fontos a fertőlenítés

Rendhagyóra sikerült az Operatív Törzs szombati tájékoztatója, amelyen Lakatos Tibor rendőr ezredes, az Ügyleti Központ vezetője elmondta, újabb kormányrendelet lépett a mai napon hatályba, amely megkönnyítheti a magyar állampolgároknak a határátlépést.

Őstermelők figyelem! Fontos változás élesedett az igazolványokkal kapcsolatban

Agrárszektor
-
  Tegnap 18:15 Mezőgazdaság

A Nak javaslata alapján év végére kivezetésre kerülhet az őstermelői igazolvány, ezért a 2020. május 31. után kiállított ideiglenes igazolvány 2020. december 31-ig igazolja az őstermelői tevékenységet.