Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 289 hír

Alonso szerint pár futamba bele fog telni, míg visszaszokik a Forma-1-be

Fernando Alonso felkészülése jövő évi visszatérésére újabb szakaszához érkezett: eddig otthonról követte a csapat versenyeken való tevékenységét, azonban most ott van velük Imolában és a helyszínen nézi végig a csapat bokszából, mire mennek majd.Alonso nemrég emellett kipróbálhatta a csapat autóját is: Barcelonában ment pár kört egy…

11 fontos figyelmeztető tünet, amik szívbetegséget jelezhetnek

Blikk
-
  Ma 18:33 Egészség

Ötven felett a menopauzával beköszöntével sajnálatos módon megszűnik a nők korábbi relatív védettsége a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben. Melyek azok a tünetek, amelyekre idejében fel kell figyelni, esetleg ajánlott azonnal kivizsgáltatni?

Vitézy Dávid: Fontos mérföldkőhöz érkeztünk

Ma az utóbbi száz év legjelentősebb budapesti vasúti fejlesztése kezdődik.

Alonso: Csak a Renault-val térhettem vissza

Formula
-
  Ma 17:54 Forma1

Csak ezt a forgatókönyvet tudta elképzelni az F1-es visszatérésre a hétvégén Imolában tartózkodó spanyol, aki ugyanakkor arra számít, hogy beletelik majd néhány futamba, mire felveszi a tempót.

Fecsó: A munka most fontosabb, mint a nők!

Szakítása után nem keresi görcsösen a szerelmet, jól érzi magát egyedül is Szegedi Ferenc, alias Fecsó, aki jelenleg a munkájának él.

Zidane: “Három nagyon fontos pontért játszunk a Huesca ellen”

Madridom
-
  Ma 17:20 Foci

A spanyol bajnokság nyolcadik játéknapján megrendezésre kerülő Huesca elleni összecsapás (szombat 14:00, Spíler 2) előtt Zinedine Zidane megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját:...

Áder János: Fontos megőrizni a jószomszédi kapcsolatot

A jószomszédi kapcsolat megőrzéséről biztosította egymást a magyar és az osztrák államfő Bécsben.

NNK: halottak napján kiemelten fontos a megelőző szabályok betartása

Halottak napján, és annak hétvégéjén is kiemelten fontos a fertőzések megelőzésére szolgáló szabályok betartása - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Fontos szabályok betartására kér a temetőkben a Nemzeti Népegészségügyi Központ

Halottak napján is kiemelten fontos a megelőző szabályok betartása.

Áder: Fontos megőrizni a jószomszédi kapcsolatot

Magyarország és Ausztria érdeke is egy erős Európai Unió.

NNK: halottak napján kiemelten fontos a megelőző szabályok betartása

Halottak napján, és annak hétvégéjén is kiemelten fontos a fertőzések megelőzésére szolgáló szabályok betartása - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Fontos változások a közbeszerzéseknél: egyszerűbb, viszont kevésbé kontrollált lesz a folyamat

Telex
-
  Ma 14:32 Gazdaság

Egy régi ellenőrzési szabály esett ki. A jövőben rugalmasabb lehet a közbeszerzési folyamat. A szakmát meglepte a változás, talán a gazdaságvédelem indokolt most nagyobb rugalmasságot.

Fontos hírt kapott a Richter Amerikából

VG
-
  Ma 14:08 Pénzügy

A hazai fejlesztésű, Vraylar néven forgalmazott antipszichotikum a július-szeptember hónapokban 358 millió dollár bevételt termelt a Richter kereskedelmi partnerének.

Ot: halottak napján is kiemelten fontos a megelőző szabályok betartása

Galgóczi Ágnes azt kérte, hogy aki tünetet észlel magán, ne látogasson ki a temetőbe, ne találkozzon családtagjaival. Érdemes kerülni a zsúfolt helyeket, csoportosulásokat a temetőkben és a temetői díszek, virágok megvásárlásakor is - tette hozzá. Kiemelte: azokon a helyeken, ahol sokan vannak, akár szabadtéren is érdemes viselni a maszkot,…