Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gigantikus tűzgömb jelent meg Japán felett – darabokra robbant

Beragyogta Japán éjszakai egét a Föld légkörébe lépett meteorit. A jelenségnek rengeteg tanúja volt, nagyon sok felvétel is készült róla. People across wide areas of Japan were treated to a spectacular light show in the early hours of Sunday, thanks to what is believed to be a meteor. pic.twitter.com/r0HfI082SK — NHK WORLD News…

Az orosz vakcináért anyagi felelősséget is kell Magyarországnak vállalnia

Magyarország alkalmazhatja az orosz Szputnyik V vakcinát, de kizárólag saját felelősségére, beleértve az anyagi felelősséget is – idézte a Politico Stefan De Keersmaecker, az EU Bizottságának egyik szóvivője szavait. A biotechnológia felhasználásával előállított gyógyszereket az EU-ban engedélyezni kell az Európai Gyógyszerügynökségnek (EMA).

Pénzbüntetést kapott az ATM-ben felejtett egymilliót eltulajdonító férfi

Jogtalan elsajátítás miatt pénzbüntetést kapott egy hajdúszoboszlói férfi, mert tavaly szeptemberben egy pénzkiadó automatából elvitt egymillió ottfelejtett forintot – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője. Dobó Dénes felidézte: az ügyészség januárban emelt vádat, azt indítványozva, hogy a Hajdúszoboszlói Járásbíróság a büntetlen előéletű…

Szájer csak saját magát hiteltelenítette, amit felépített, azt nem – mondja a korábbi KDNP-s EP-képviselő

Surján László igyekezett nekiállni megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Fontos engedélyeket szerzett meg a Fusion 212 és magyar gyártója

AIRportal
-
 Ma 16:37Karrier

Németországban ultrakönnyű kategóriás engedélyt, Kenyában típus- és légialkalmassági bizonyítványt szerzett a Magnus Aircraft repülőgépcsaládja, a gyártó pedig megkapta az EASA jóváhagyását a tervezési eljárásaira.

Egy denevér vendégeskedett a félegyházi városházán

Baon
-
 Ma 16:24Belföld

Több napon át vendégeskedett a kiskunfélegyházi városházán, azon belül is a jegyzői titkárságon egy denevér.

Na, kiknek a buszaira vigyáznak a rendőrök Budapest e csodás pontján? Mutatjuk!

Blikk
-
 Ma 16:11Foci

A Barcelona futballistái a Duna-part szépségeiben gyönyörködhetnek, ha kinéznek a szállodai szobájuk ablakából. A futballcsapatot kisérő busz a közelben, a Magyar Tudományos Akadémia előtt parkolt, ezt sikerült lencsevégre kapni kollégánknak.

Budapesten a következő két napban a légszennyező anyagok szintjének csökkenése várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb előrejelzése szerint ma a légszennyező anyagok (PM10) szintjének stagnálása valószínű, ami napi átlagban várhatóan az egészségügyi határérték alatt vagy annak közelében alakul. A következő két napban a PM10 koncentrációjának csökkenése valószínű.

Az Európa-liga-indulás miatt is fontos, hogyan szerepel ma este a Ferencváros

Ronald Koeman megindokolta, miért nem jött el Lionel Messi Budapestre. Azt mondta: az idényben mindössze két olyan mérkőzés volt, amelyen már továbbjutóként játszhattak-játszanak: a kijevi és a budapesti.

Nem kell annyit spórolnunk, mint Budapesten

Boon
-
 Ma 16:00Belföld

Kevesebb mint három év takarékoskodás szükséges Miskolcon ahhoz, hogy egy szobával nagyobb lakásba költözhessen a család.

Budapesti Fidesz:Tüttő Kata mellett Karácsony Gergely is hülyének nézi a fővárosiakat

A budapesti Fidesz szerint a BKV buszbérlésének ügyében már nemcsak Tüttő Kata főpolgármester-helyettes, hanem Karácsony Gergely főpolgármester is hülyének nézi a fővárosiakat.

Az első fele már elkészült az M30-asnak

Borsod24
-
 Ma 15:54Megyei

A felén már túl van a mintegy 280 milliárd forintból megépülő, Miskolctól a magyar–szlovák országhatárig húzódó autópályaszakasz kiépítése. A Boon.hu tudomására jutott, hogy a Miskolc és Szikszó, valamint a Szikszó és Encs közötti szakasz készültsége jelenleg 58 és 59 százalékos. A szakaszokon a nagy tömegű földmunka nagyrészt…

Koronavírus-oltás: fontos, hogy ez a csoport is hamar megkapja

Valószínűleg világszerte a frontvonalban dolgozók és a 65 év felettiek kaphatják meg első körben a koronavírus elleni védőoltást. Van azonban még egy csoport, amelyet érdemes lenne előre venni a sorban.

Kata: Fontos változásra figyelmeztet az adóhatóság

A jövő év elejétől mindenki csak egy jogviszonyában lehet kisadózó.

Szerbia egy lépésre a koronavírus elleni védőoltástól

A Pfizer és a Biontech gyógyszergyártók szerdán a Szerbiai Gyógyszerügynökségnek átadták a koronavírus elleni vakcina szerbiai regisztrációjához szükséges dokumentációt, közölte az RTS. Erre azt követően