Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az operatív törzs azt kéri a budapestiektől, hogy tartsák be a kijárási korlátozást

Az operatív törzs arra kéri a budapestieket, hogy tartsák be a kijárási korlátozás szabályait, mert ez “közös ügyünk” a járvány lassítása érdekében – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a hétfői sajtótájékoztatón. Kiss Róbert hozzátette: a jó idő beköszöntével a fővárosiak egyre

Fontos! Bejelentést tesz Orbán Viktor a gazdasági gigacsomagról

Az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatója után, délben Orbán Viktor miniszterelnök bejelentést tez az újabb gazdaságvédelmi intézkedésekről. Ma délben Orbán Viktor bejelentést tesz a gazdasági csomag legújabb intézkedéseiről...

A budapestiek tartsák be a kijárási korlátozás szabályait!

Az operatív törzs arra kéri a budapestieket, hogy tartsák be a kijárási korlátozás szabályait, mert ez "közös ügyünk" a járvány lassítása érdekében - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a hétfői online sajtótájékoztatón.

A koronavírussal kapcsolatos rendőri intézkedések a duplájára nőttek Budapesten

Index
-
  Ma 11:40 Belföld

Az országos tisztifőorvos azt kéri, hiába a jó idő és az ingyenes parkolás, maradjanak otthon.

Közös ellenzéki nyilatkozat: tiltakozunk a diktatórikus lépések ellen!

„Azt követeljük a miniszterelnöktől: ne éljen vissza különleges és időkorlát nélküli mandátumával, ne éljen vissza a kétharmados többségével” – írják a közös nyilatkozatban.

Virtuális nyári gyakornoki programokat indítanak a bankok

Portfolio
-
  Ma 11:38 Gazdaság

A koronavírus miatt veszélybe került a Wall Street régi hagyománya is, mégpedig a nyári gyakornoki programok indítása, így néhány bank, mint a JP Morgan, a Goldman Sachs, a UBS és a Citigroup most egy virtuális gyakornoki program részletein dolgozik – írja a Financial Times az ügyre rálátó forrásokra hivatkozva.

Ha ennek vége, ne feledkezzünk meg Nyíregyháza hétköznapi hőseiről se!

Szon
-
  Ma 11:33 Életmód

A Levadászva fotózta le még a múlt héten ezt a kiírást a Jósavárosban, de a kommentelők szerint továbbra is látható az Etelközben, így lehet menni maszkért, ha valakinek tényleg nagy szüksége van rá.

Tisztifőorvos: Budapesten és Pest megyében a legmagasabb a fertőzöttek száma

Mandiner
-
  Ma 11:32 Belföld

A kórházak mellett az alapellátásba is megérkeztek a védőfelszerelések.

Felelőtlenül elmulasztotta a tájékoztatást a Fővárosi Önkormányzat

Olyan idősotthon küldött kórházba betegeket, ahol felütötte fejét a koronavírus

Hamarosan fontos bejelentést tesz Orbán Viktor – kövesse nálunk élőben!

A miniszterelnöki megszólalás az M1 híradója szerint dél körül várható.

Hamarosan fontos bejelentést tesz Orbán Viktor – kövesse nálunk élőben!

A miniszterelnöki megszólalás az M1 híradója szerint dél körül várható.

10 fontos, hogy negatív energiák között élsz

NLC
-
  Ma 11:12 Életmód

Néha talán furcsa és megmagyarázhatatlan jeleket tapasztalsz magadon, vagy a környezetedben. Könnyen lehet, negatív, lehúzó energiák vesznek körül téged. S hogy biztos lehess a dolgodban, megmutatja a 10 legjellemzőbb jelet is. Íme!

Szájmaszkot kapnak az idős, 60 év feletti zuglóiak

Zuglóban minden 60 év feletti zuglóinak az önkormányzat védőmaszkot küld - írja a hivatal."Összesen 33 ezer maszkot osztunk ki, hogy a leginkább veszélyeztetett 60 év feletti korosztályokat többször használható, mosható és vasalással is fertőtleníthető védőeszközzel lássuk el. Arra kérünk minden 60 év feletti zuglóit, ha teheti, maradjon otthon, de

Rengeteg pénze veszett oda a befektetőknek, perelhetik a bankokat és a brókercégeket

Portfolio
-
  Ma 11:07 Pénzügy

Jogi lépésekre készülhetnek a bankok és brókercégek ellen azok a magánbefektetők, akik jelentős összegeket vesztettek a koronavírus miatti piaci pánikon az utóbbi hetekben, a fedezeti kölcsönöknek köszönhetően. Ügyvédek szerint a mostani jogi viták a 2008-as válság idején látottakat is felülmúlhatják – írja a Financial Times.

Operatív törzs: Budapesten sokan szegik meg a szabályokat

Kövesse velünk a tájékoztatót percről percre!