Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Utólag tudta meg az egyetem, hogy átalakítják

A sajtóból tudta meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem, hogy náluk is modellváltás lesz.

Orbán meglepetés levelet mellékelt a házhoz küldött diplomákhoz

Azokat is megnyugtat, akik a gazdaságvédelmi akcióterv részeként jutottak oklevelükhöz: nem kell félni, a kormány mindent megtesz, és egyetlen magyar sincs egyedül.

Orbán Viktor levelet írt a friss diplomásoknak

Akik postán kapják meg a diplomájukat, azok egy levéllel is gazdagabbak lesznek, melyet maga Magyarország miniszterelnöke írt nekik – számol be hvg.hu. A diplomához melléket küldeményben Orbán Viktor kiemeli, hogy bár országunkat járvány sújtja, a kormány mindent megtesz a gazdaság újbóli beindításáért. Ezért adnak lehetőséget arra,…

Orbán Viktor maszkot kapott a "sárdobálók ellen"

A hímzett arcmaszkot levélben küldte a kormányfőnek egy kormánypárti szavazó.

Bernard Guetta: Öt ok, hogy higgyünk Európában

Van rá okunk, hogy elhiggyük: az európai egység megerősödve kerül ki ebből a válságból.

Chris Evans szerint élete legjobb döntése volt, hogy elfogadta Amerika Kapitány szerepét

IGN
-
  Ma 14:57 Film

Pedig hányszor nemet mondott rá Kitért arra is, hogy kinek tartozik emiatt hálával, illetve hogy kiben lelt sorstársa a forgatásokon.

Ön tudja, hogy kell házi citrusport készíteni? Most segítünk!

Blikk
-
  Ma 14:56 Bulvár

Íme egy trükk a Zero waste konyha – Tippek a pazarlásmentes étkezéshez című könyvből, amely a HVG Könyvek gondozásában jelent meg. Nemcsak finom falatokat varázsolhatunk a kötetben szereplő receptek segítségével, hanem remek módszereket találhatunk arra, hogyan indulhatunk el a pazarlásmentesség útján.

Levelet kaptak a nyelvvizsga nélkül diplomázók Orbán Viktortól

Index
-
  Ma 14:54 Belföld

A gazdaságvédelmi akciótervét dicséri a miniszterelnök. A gazdaság újraindításához számít a diplomásokra is.

Sok fideszes Orbán helyett inkább Kádárt választaná

A kormánypárt támogatói körében mai napig erős a Kádár-korszak irént érzett nosztalgia. Statisztikákból kiolvasható, hogy örekgszik Orbán szavazótábora. A Fidesz-szavazók többsége úgy gondolja, a rendszerváltás előtt az emberek egyről a kettőre tudtak jutni, és ugyanannyian vannak azok, akik szerint Kádár alatt jobb volt, mint azok, akik szerint…

Négyéves gyerekével az ölében, öv nélkül autózott a nyíregyházi nő, hogy a fia érezze, milyen klassz a vezetési élmény

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei ellenőriztek egy autót és annak vezetőjét szerdán délelőtt Nyíregyházán, és azzal szembesültek, hogy a 25 éves nő, a 4 éves gyermekével az ölében vezette gépkocsiját, miközben még a biztonsági övet sem használta.

Megférnek majd egymás mellett a vallásos és szekuláris izraeliek?

Neokohn
-
  Ma 14:47 Külföld

Már a koronavírus-járvány előtt is "kölcsönös gyanakvás" jellemezte a két közösség kapcsolatát, erre keres megoldást a Times of Israel bloggere.

Mellár: Orbán és társai lerabolják az országot

A költségvetés elfogadása címén, mindössze annyit történik, hogy a kormány a parlamenti képviselőivel megszavaztat egy tetszetősnek tűnő költségvetést, majd az ország pénzével Orbán azt csinál, amit akar – nyilatkozza portálunknak Mellár Tamás közgazdász. Az ellenzéki képviselő felhívta a figyelmet az Open Budget Survey elemzésére,…

Felbecsülhetetlen a reakciója az apukának, aki épp megtudta, hogy hármasikreik lesznek

Blikk
-
  Ma 14:45 Külföld

Még csak egy totyogós kisfiuk van, de most a hármasikrek is érkeznek a családba, így már hatan lesznek összesen a fiatal szülők és a gyerekek.

175 millió fontos veszteség keletkezett a McLarennél, de megvan a terv a stabilizálásra

Liner
-
  Ma 14:44 Sport

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a koronavírus-járvány okozta gazdasági nyomás következtében komoly pénzügyi nehézségekkel néz szembe a patinás brit gyártó, a McLaren, akinek már 1200 dolgozótól meg is kell válnia költségcsökkentés címén.