Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Apogee Entertainmentként tér vissza a '90-es évek egyik fontos vállalata

GameStar
-
 Ma 20:45Gaming

A cég anno Apogee Software-ként segítette a Duke Nukem sorozat, a Max Payne és számos klasszikus sikerét.

Hatalmas költekezést hajthat végre a kormány az újraindításra hivatkozva a választások előtti évben

A gazdasági és költségvetési folyamatok változása miatt idénre „csak” 2288 milliárd forintra emelt költségvetési hiánycél adódna, de a kormány valójában 3990 milliárdos idei deficitcélra kér parlamenti felhatalmazást a részletek kibontása nélkül, így egy 1700 milliárdos csomagról saját hatáskörben dönthet majd a járvány elleni védekezésre és…

Feke Pál: Nem volt kérdés, hogy segítsünk

Feke Pál Junior Prima és Artisjus-díjas színész-énekest a Covid-árvák megsegítésére szervezett István, a király jótékonysági koncerttel kapcsolatban kérdeztünk.

Legyenek Magyarországon is választható kerékpárutak!

Bikemag
-
 Ma 19:56Sport

Közleményében részletesen elmondja Révész Máriusz, hogy miért szükséges a kötelező kerékpárúthasználat megszüntetése. Az elmúlt napokban téves hírek keltek szárnyra a kerékpárutak használatával kapcsolatosan. Senki nem akarja megszüntetni a kerékpárutakat, és senki nem tett javaslatot arra, hogy a kerékpározókat az utakra tereljék.…

A ZTE öt fontos érvet helyezett el bennmaradás-kiesés kérdéseben a budafoki kapuban

m4sport.hu
-
 Ma 19:32Foci

Ezzel a különbség is öt pontra nőtt a két csapat közt.

Itt a 2021-es nyár TOP10 belföldi úticélja: egyre inkább az a kérdés, lehet-e még foglalni

Míg tavaly a lakosság közel fele jutott el nyaralni a pandémia két hulláma között, az idei nyár már most kedvezőbbnek tűnik a hazai turisztikai szereplők számára. A lazító bejelentések hatása egyértelműen látszik a foglalási számokban is, napról-napra gyarapodnak a nyári előfoglalások.

Szerdán indul a lomtalanítás Kispesten – mutatjuk a körzeteket és minden fontos tudnivalót

Az előző évek gyakorlatát követve a kerület 7 lomtalanítási körzetre lett osztva az alábbi térkép szerint. A térképen feltüntetett napokon kell a lomot kikészíteni, a szállítás az azt követő napon történik.Ne rakjatok ki:a háztartásokban naponta képződő háztartási hulladékot,ipari, mezőgazdasági tevékenység következtében keletkezett hulladékot,vesz

Putyin aláírta az „idegen ügynökök" választási részvételét szabályozó törvényt

Aláírta „idegen ügynökök" és a velük kapcsolatban álló személyek választási részvételét szabályozó törvényt kedden Vlagyimir Putyin orosz elnök. Nem adtak engedélyt a Moszkva központjába meghirdetett ellenzéki tüntetésre.

Fontos határidő közeleg: mutatjuk, meddig lehet bejelenteni az áprilisi fagykárokat

Május 17-ig jelenthetik be a gazdák az áprilisi fagykárokat - mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

7 nap: Fodor Annamária életének fontos pillanatai

A kiadvány új rovata, amelyben ismert emberek mesélnek életük legfontosabb hét napjáról. A magazin 2021/15. számának összeállítása.

CEU: továbbra is politikai döntés kérdése, hogy milyen külföldi egyetemek működhetnek Magyarországon

A Közép-európai Egyetem szerint a magyar kormány hiába módosít a felsőoktatási törvényen, továbbra sem lesz biztosított a nemzetközi intézmények szabad működése.

Szabados Gábor sportközgazdász a ma7-nek: Nem kérdés, a Szuperliga a pénzről szól, de van még visszaút!

ma7.sk
-
 Ma 18:47Foci

A Szuperliga bejelentésére az Uefa, a nemzeti szövetségek, a szurkolók, sőt a politikusok is hevesen reagáltak, szinte egy emberként elutasítva a kezdeményezés ötletét. Szabados Gábor sportközgazdászt kérdeztük az események hátteréről, az alapító klubok motivációjáról és arról, mi lehet a konfliktus végkifejlete. A szakember szerint korai…

Baranyi Krisztina saját hatáskörben a fontos dolgokra költ. Ja, nem!

888.hu
-
 Ma 18:30Vélemény

A baloldali városvezetés Ferencvárosban is oda teszi a pénzt ezekben a nehéz időkben, ahol a leginkább szükség van rá. Például az alpolgármester bérét emelik meg két kilóval.

Kovács Elvira: Az Európai Parlament nem fog konkrét megoldást kínálni a választási kampánnyal kapcsolatban

Kovács Elvira, a VMSZ képvislője az Európai Parlament küldötteivel folytatott videókonferencia után kijelentette, hogy a pártközi párbeszéd előkészítő szakaszáról szóló beszélgetés nyitott volt, konkrét kérdéseket tettek fel a választási kampány menetével kapcsolatban, de az EP-képviselők nem fognak azokra konkrét megoldásokat kínálni.