Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 170 hír

Több menetrend is módosul hamarosan Budapesten

Június közepétől változik a 2-es, a 4-es és a 6-os villamos, valamint a csepeli Hév (H7) közlekedése a Soroksári út és a Haller utca csomópontjában épülő villamosvágány-kapcsolat, valamint a csepeli Kvassay-híd felújítása miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

Interaktív térképen láthatók Trianon utcái Budapesten

NullHatEgy
-
  Ma 14:00 Kultúra

A városban sétálva talán eszünkbe sem jut, honnan kapta a nevét a Keve vagy a Nagyvárad tér. Az enbudapestem.hu interaktív térképe segítségével most erre is választ kaphatunk. 061.hu A főváros utcáinak jelentős része Trianon után kapta mai nevét - az enbudapestem.hu  folyamatosan bővülő interaktív térképén azok az utcák láthatóak,…

Gigantikus ingatlaneladást ütöttek nyélbe meg Budapesten

Infostart
-
  Ma 13:33 Gazdaság

Becslések szerint 100 millió eurót adhatott az ikonikus épületért az Allianz-csoport.

Dílernek hittek egy nyomozót Budapesten

Épp házkutatást tartottak egy dílernél, amikor csengettek.

Hétfőtől ismét fogadja személyesen az ügyfeleit az MNB vidéken és Budapesten is

A megfelelő biztonsági intézkedések betartásával jövő héten hétfőtől ismét személyesen is intézhetik ügyeiket a lakossági ügyfelek az MNB budapesti ügyfélszolgálatán. A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat megyeszékhelyeken

Újra nyitja első szállodáját Budapesten is a Danubius Hotels

A Danubius Hotels 2020. június 15-től újra megnyitja a Danubius Hotel Helia kapuit, így a szállodalánc már Budapesten is fogadja vendégeit. A fővárosi nyitással június közepétől már országszerte a Danubius Hotels öt hotelje lesz elérhető a vendégek számára Budapest mellett Balatonfüreden, Bükön és Győrben.

Itt a videó arról, hogyan állt meg az élet Budapesten Trianon 100. évfordulóján

A főpolgármester arra kérte a budapestieket, hogy a trianoni békediktátum aláírásának 100 évfordulóján 16:30-kor, a szerződés aláírásának órájában egy percre álljon meg a közlekedés a fővárosban. Itt a videó arról, hogy leállt-e a főváros. A Városháza által kiadott videón látszik, hogy a BKK járművei, a villamosok, buszok valóban megálltak fél ötko

A régió egyik legnagyobb irodaüzletét kötötték meg Budapesten

A Kelet-Közép-Európai régió egyik legnagyobb irodapiaci tranzakcióját kötötték meg 2020 második negyedévében Budapesten, melynek során az Allianz-csoport megvásárolta a Nyugati pályaudvar mellett lévő Eiffel Square irodaházat. A tranzakció a JLL közreműködésével valósult meg - derül ki a cég közleményéből.

Ilyen nincs! Házkutatást tartottak egy dílernél Budapesten, egy betoppanó vevő a nyomozótól akart drogot venni

Kábítószer-kereskedelem miatt két férfi letartóztatását indítványozza a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség, a gyanúsítottak a VII. kerületben árultak kábítószert – közölte a fővárosi főügyészhelyettes pénteken az MTI-vel.

Budapesten tesztelik a legújabb Prince of Persia VR játékot!

A Ubisoft szoftverfejlesztő cég VR szabadulószoba játékainak hivatalos magyarországi forgalmazójánál, a Démonblokkban elindult az idén nyáron érkező harmadik nagyszabású VR szabadulószoba játék tesztelése. A játék a Ubisoft által februárban bejelentett, az egy évtizede fejlesztések nélkül hagyott Prince of Persia ikonikus világához…

Bringás városnézéshez készült digitális térkép Budapesten

Bárki által, bármilyen kerékpárral bejárható városi bringaútvonalak térképét állította össze a Kerékpárosklub Budapesten látnivalókat, házleírásokat is feltüntetve.

Fenntarthatósági világtalálkozó lesz Budapesten

Egy friss kormányhatározat értelmében 2021-ben Fenntarthatósági Expót és Világtalálkozót rendez Magyarország.

Budapesten is lehet ám biciklivel kirándulni - mutatjuk, merre

A Magyar Kerékpárosklub - kihasználva a járványidei bringás robbanást is - kerékpáros "túraajánlatokkal" jelentkezik budapestieknek, térképpel.

Pénteki forgalomkorlátozások Budapesten

Police
-
  Ma 06:00 Baleset-bűnügy

Pénteki forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 06. 05., p - 06:00 A mai napon, 2020. június 5-én labdarúgó mérkőzés, gyűlés, egészségügyi veszélyhelyzet és járványügyi intézkedés miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest V., VIII., IX. és XIII. kerületében.