Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 176 hír

Emlékszel még? Verstappen újoncként sem ismert kegyelmet

Formula
-
  Ma 06:30 Forma1

Parc Fermé: Emlékszel még? Verstappen újoncként sem ismert kegyelmet

Rohammentősnek állt a Pirelli F1-es főnöke

Formula
-
  Tegnap 20:18 Forma1

Mario Isolát eddig olyasvalakinek ismertük, aki rendszerint az abroncsok tulajdonságairól beszél, azonban most teljesen új szerepet vett fel: önkéntesként életeket ment a koronavírus-járvány egyik gócpontjában.

Már idén visszatérhet beugróként egy rég elfeledett F1-es nagydíj

Player
-
  Tegnap 19:44 Autó-motor

A megváltozott helyzet miatt akár már ebben az idényben lehet Portugáliában futam, 1996 után először.

Úgy bonyolíthatják le az idei F1-es szezont, mint a fociban a Bajnokok Ligáját

Player
-
  Tegnap 19:30 Autó-motor

Azt mondják, a különleges helyzetek különleges megoldásokat követelnek, ez is egy ilyen lenne.

Találd ki, melyik F1-es autó van a képen: 1. rész

Motorsport
-
  Tegnap 18:30 Forma1

Természetesen a hu.motorsport.com szerkesztősége is szeretné megszínesítene ezeket az eseménytelenebb napokat, heteket és hónapokat, mivel a koronavírus miatt a legnagyobb kategóriák is szünetet tartanak.Még több F1 hír:Találd ki, melyik F1-es pályán mentünk az F1 2019-benEz természetesen még nem jelenti azt, hogy ne lennének…

Húsvét után folytatódnak a munkálatok a Ferencesek utcájában

Húsvét után folytatódhat a március 27-én ideiglenesen leállított, a Zöld Kapu című pályázatból fedezett Ferencesek utcája térburkolatát és zöldállományát fejlesztő kivitelezés – közölte a pécsi önkormányzat.

Verstappen is ott lesz a 66 millió forintos összdíjazású esport-tornán

A koronavírus-járvány miatt szünetel a Forma-1, a versenyzők egy része pedig esport-versenyeken indul, hogy szórakozzanak, hogy formában tartsák magukat, és hogy készen álljanak a visszatérésre.Max Verstappen, a Red Bull Racing versenyzője is az esportban aktív pilóták közé tartozik, bár a Forma-1 hivatalos virtuális nagydíjain nem indul,…

A Ferrari nem biztos abban, hogy februárban érhet véget az F1-es szezon

Motorsport
-
  Tegnap 17:30 Forma1

A Forma-1-nek több fronton kell dolgoznia a koronavírus ellen, és nem kizárt, hogy a Liberty Media kölcsönt vesz fel a csapatok megsegítése érdekében, hiszen jelen helyzetben nem elképzelhetetlen, hogy több csapat is kiszállhat.Még több F1 hír:Binotto: Talán nem minden csapatnál kellene ugyanott meghúzni a költséghatártZak Brown, a…

Violeta Alexandru: 90 napig kapni fogják a munkába való visszatérést ösztönző támogatást a szülők, akiket kényszersza…

Erdély Ma
-
  Tegnap 15:56 Gazdaság

Kilencven napig kapják a munkába való visszatérést ösztönző támogatást azok a szülők, akik a gyermeknevelési szabadság lejárta előtt visszamentek dolgozni, de a munkáltatóik felfüggesztették vagy felbontották munkaszerződésüket.

Az öreg hölgy látogatása – A virtuális térben folytatódnak a Csokonai Színház próbái

SzínházOrg
-
  Tegnap 14:24 Kultúra

A Dürrenmatt-darab bemutatóját március 26-án tartották volna a Csokonai Színházban. A koronavírus-járvány okozta szigorító intézkedések miatt két héttel a bemutató előtt befejezték a próbákat, ami az egy hónapos megfeszített munka után érzékenyen érintette a készülő produkció alkotóit, színészeket, rendezőt és a műszaki dolgozókat…

F1-es futamhoz szükséges engedélyt kapott a portugál versenypálya

M4 Sport
-
  Tegnap 14:21 Forma1

Önmagában csak egy távlati lehetőségnek tűnne, a mostani helyzetben viszont akár jelentősége is lehet: a portugáliai Algarve engedélyt kapott az FIA-tól, így mostantól akár F1-es futamok helyszíne is lehet.

Itt vannak a friss járványadatok, elképesztő munkába kezd Spanyolország

Spanyolországban a kiszűrt új típusú koronavírus-fertőzöttek száma 6180-nal, a halálos áldozatoké 752-vel nőtt egy nap alatt, ami mindkét esetben emelkedést jelent a korábbi napok adataihoz képest - derült ki a spanyol egészségügyi minisztérium napi jelentéséből.

A vírusjárvány gócpontján önkéntes mentős az F1-es Pirelli-főnök

M4 Sport
-
  Tegnap 13:51 Forma1

Miközben a Forma–1 csapatai technológiai tudásukkal segédkeznek a koronavírus elleni küzdelemben, a gumibeszállító Pirelli sportigazgatója a frontvonalban, önkéntes mentősként harcol, mégpedig az európai gócpont közepén.