Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 102 hír

Kiderült, mikor folytatódik a Netflix-féle Transformers: War For Cybertron sorozat

GameStar
-
 Tegnap 21:25Film

A Transformers: War For Cybertron első évadát nagyon szerettük, és szerencsére már nem is kell sokáig várni a másodikra.

Lev Dogyin, Yuri Kordonsky, Silviu Purcărete előadásaival folytatódik az Interferenciák Fesztivál

A 7. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál második hetében a világirodalom olyan meghatározó szerzőinek színművei lesznek láthatóak, mint William Shakespeare (A vihar), A. P. Csehov (Platonov), Makszim Gorkij (A mélyben), Roger Vitrac (Viktor, avagy gyermekuralom) és Henrik Ibsen (Rosmersholm). A következő napok előadásainak…

Olasz világsztárral folytatódik a Müpa Home műsora

A Müpa továbbfejlesztette közvetítéssorozatát.

Folytatódik az őszi lomtalanítási akció Szabadkán

Magyar Szó
-
 Tegnap 17:24Határtalan

A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat szeptember végén kezdte meg hagyományos őszi lomtalanítási akcióját. Az akció keretein belül kedden a Pescsara helyi közösség területén helyezik ki a nagy méretű konténereket. A polgárok a Romain Rolland és az Alma, a Josip Kolumbo és a Szkadári utca, az Uszkok és a…

Durván estek a lakásárak

A második negyedévben a budapesti lakásárak 5,6 százalékkal mérséklődtek, ezzel az árszint az egy évvel ezelőttinél alacsonyabbra süllyedt. A tranzakciók száma közel a felére zuhant a fővárosban, nyáron és ősz elejére azonban visszatért a vásárlási kedv. A munkaerőpiaci, jövedelmi változások most kevésbé támogatják a keresleti oldalt, a…

Olasz világsztárral és adventi koncerttel folytatódik a Müpa Home műsora

Budapest - Szerdán Mario Biondi baritont, szombaton a Budafoki Dohnányi Zenekart, vasárnap az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus adventi koncertjét hallhatja a közönség.

Folytatódik a Volkswagen lehallgatási botránya

autopro
-
 Tegnap 15:49Cégvilág

Újabb adathordozókat és dokumentumokat foglalt le az ügyészség az eljárás során.

Vascsővel estek egymásnak, a rendőrök elfogták őket

Vascsővel estek egymásnak, a rendőrök elfogták őket Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 14:54 Az esztergomi nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki négy személyt.

Vascsővel estek egymásnak

A nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki négy férfit, akik lábatlanon estek egymásnak fa rúddal, vascsövekkel.

Az árnyék nélküli asszonnyal folytatódik az OperaSzerda műsora

A keresztmetszetet a Zoób Kati által a 2014-es operaházi bemutatóhoz tervezett jelmezek felhasználásával Lázár Katalin állítja színpadra.

Az árnyék nélküli asszonnyal folytatódik az OperaSzerda műsora

Zaol
-
 Tegnap 14:21Kultúra

A keresztmetszetet a Zoób Kati által a 2014-es operaházi bemutatóhoz tervezett jelmezek felhasználásával Lázár Katalin állítja színpadra.

Közel hárommilliárdért folytatódik a füzéri vár felújítása

Napi.hu
-
 Tegnap 13:04Belföld

A Laki Épületszobrász Zrt. folytathatja a füzéri vár felújítását, nettó 2 milliárd 922 millió forintért. A cég korábban már két közbeszerzést nyert a felújításra.

Az árnyék nélküli asszonnyal folytatódik az OperaSzerda

Richard Strauss Az árnyék nélküli asszony című operájának keresztmetszetével folytatódik a héten az OperaSzerda műsora az OperaLive vetítéssorozatban.

Vége a langyos ősznek, kíméletlen hideggel folytatódik a november

Femcafe
-
 Tegnap 09:48Utazás

Sőt, lassan már a tél küszöbén állunk.

Folytatódik az üzemanyagok drágulása

Az elmúlt hetekben a benzin és a gázolaj ára is emelkedni kezdett - ez a hétfő sem töri meg a trendet. Ezúttal a benzin literenkénti költsége emelkedik, de komolyabb csüggedésre ez sem ad okot.