Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb nagyértékű drogfogás Budapesten

Újabb nagyértékű drogfogás Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 12. 04., p - 05:48 A lefoglalt anyag értéke meghaladja a 87 millió forintot.

Vettel után újabb nagyágyúval erősíthet az Aston Martin az F1-ben

Player
-
 Ma 05:30Forma1

Úgy tűnik, az Aston Martin tényleg elég komolyan gondolja a Forma–1-et.

Többek között egy újabb kutyás élményparkkal bővült a Városliget

Liner
-
 Tegnap 23:46Életmód

Magyarország kormányának szóvivője, Szentkirályi Alexandra több újdonságról számolt be a Városliget kapcsán, ahol még egy újabb kutyás élménypark is épült.

Újabb törvénysértést követtek el Vidnyánszky emberei

Esti újság
-
 Tegnap 23:43Vélemény

Totál káosz a SZFE körül. Az egyetem fura urai újabb pofont kaptak, hisz már a bíróság az újra lefolytatott elsőfokú eljárás szerint is kimondta a sztrájk jogszerű volt az egyetemen. Igaz azóta Vidnyánszky úr emberei folyamatosan követik el a törvénysértéseket.   Az SZFE új vezetése sajnos folyamatosan követi el a törvénysértéseket de ez…

Újabb tisztségről mondott le Szájer József

Szájer József a közalapítványban betöltött kuratóriumi tisztségétől megvált. Döntését nem indokolta. Szájer József – miután megvált EP-mandátumától és kilépett a Fideszből – a Schmidt Mária-féle közalapítvány kuratóriumi tagságáról is lemond – írja a Népszava. Mint a lap írta, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért…

Újabb tanulmány a Moderna védőoltásaáról

A Moderna amerikai biotechnológiai cég koronavírus elleni védőoltásának hatására antitestek képződnek, amelyek az oltás után legalább 90 napig védettséget biztosítanak a New England Journal of Medicine orvosi szakfolyóiratban megjelent tanulmánya szerint.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

HírTV
-
 Tegnap 21:58Külföld

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában - erről döntött a belgrádi kormány.

Új eljárás indult Magyarország ellen útdíj ügyben, az épületkorszerűsítési programot is be kell mutatnunk

Portfolio
-
 Tegnap 21:53Gazdaság

Az Európai Bizottság eljárást indít annak érdekében, hogy a magyar piacon is fogadják el az európai elektronikus útdíjszedési szolgáltatóka, és felszólító levelet küld Magyarországnak, 12 további tagállamnak és az Egyesült Királyságnak, amiért nem nyújtották be hosszú távú épületfelújítási stratégiájukat.

Újabb DK-s álhírt cáfolt meg Varga Mihály

Varju László állításaival szemben lesz forrás a jövő évi orvosi béremelésekre.

Újabb monolitot találtak

Index
-
 Tegnap 21:01Tudomány

Először a utahi sivatagban, majd Romániában, most egy kaliforniai hegy tetején bukkant fel a tárgy.

A Cave Story+ az EGS újabb ingyenjátéka

PlayDome
-
 Tegnap 20:54Gaming

Metroidvania stílusú akció-kalandjátékot adnak most ajándékba.

Rideg László a Közéletben: Talpra magyar! program, útfelújítások

Hiros
-
 Tegnap 20:53Megyei

Közeleg Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója, amelyhez kapcsolódva 2022 szeptemberében elindul a Talpra magyar! program. Az ötlet a Bács-Kiskun Megyei Közgyűléstől származik, többek között dr. Salacz László előterjesztésére pedig az Országgyűlés megszavazta a kezdeményezés elindítását.

Szoros meccsen újabb ASE siker

71:66-ra győzött az Atomerőmű SE férfi NB I-es kosárlabda csapata hazai pályán a Szeged ellen a legutóbbi fordulóban. A mérkőzésen a legeredményesebb játékos a paksi Lóránt Péter volt, aki 21 ponttal zárt. Az ASE 8 játéknap után 6-2-es mérleggel áll.