Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 130 hír

Folytatódik a komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzés a belvárosban

Folytatódik a komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzés a belvárosban Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 02. 29., szo - 11:10 A BRFK a társszervekkel együttműködve újabb éjjeli ellenőrzést tartott az V., VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén.

Folytatódik az amerikai előválasztás: voksolást tartanak Dél-Karolinában a demokraták

Délen folytatódik az amerikai Demokrata Párt választási folyamata, szombaton Dél-Karolinában előválasztáson voksolnak.

Körözött rendszámmal közlekedett Nyíregyházán – Visszaélés miatt intézkedtek a rendőrök

Nyíregyháza
-
  Ma 08:28 Belföld

Nyíregyházán vonták intézkedés alá a körözött rendszámmal felszerelt gépkocsit.

Buszmegálló - Filvig köz szakaszon folytatódik az újrafásítási program – A Fenyvesnél és a Főutcán kivágott fák a szoc…

Kalohírek
-
  Ma 08:25 Megyei

Dr. Filvig Géza a lakosság megértését, türelmét és toleranciáját kérte, hogy az újrafásítás ezen szakasza is minél zökkenő mentesebben megvalósulhasson.

Röplabda: Nyíregyházán vágna vissza a Brse

Rangadóval folytatja az Extraliga küzdelmeit a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE, szombaton. A csabai lányok Nyíregyházán szállnak ringbe a bajnokság 2. helyezett csapata ellen, ahol szeretnének revansot venni az idei két elszenvedett vereségük miatt.

Folytatódik a faültetési program

A nagyobb városokban szükséges a zöldfelületek, az erdőborítottság növelése, a Csepelhez hasonló peremkerületek erdőterületeinek megőrzése és bővítése

The Dark Pictures Anthology: Little Hope: nemsokára folytatódik a Supermassive sorozata

theGeek
-
  Tegnap 22:25 Gaming

The Dark Pictures Anthology – Az Until Dawnnal a PlayStation 4-en nagyot menetelő Supermassive Games és a Bandai Namco komolyan gondolta, hogy a The Dark Pictures antológia meg fog valósulni, és nem csak egy felvonásból fog állni a projekt. A Supermassive/Bandai Namco páros bejelentette, hogy a sorozat második része, a Little Hope…

Folytatódik az országos strandfejlesztési program

Folytatódik az idén a strandfejlesztési program, amelynek keretében közel 3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással országszerte 86 strand  újulhat meg ...

Idén is folytatódik a strandfejlesztési program

Folytatódik az idén a strandfejlesztési program, amelynek keretében közel 3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással országszerte 86 strand újulhat meg - közölte Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese pénteken Balatonfüreden, az Eszterházy strandon tartott sajtótájékoztatón.

Folytatódik az enyingi emlék-évek sorozata, az idén a Csekonics-család kerül fókuszba

Feol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

A hatalmas Csekonics-vagyon részben a család zsombolyai uradalma nyomán eredeztethető. A 19. és a 20. század fordulóján született a család nevét máig fenntartó mondás: Nem vagyok én Csekonics! – mondta a pesti ember, ha nagyobb költekezésre noszogatták.

180 gyerek kapta el a Calicit Nyíregyházán

180 gyerek fertőződhetett meg Calici-vírussal egy nyíregyházi általános iskolában. Rendkívüli tanítási szünetet rendelt el az igazgató. A gyerekek egy hete tömegesen kezdtek hiányozni az iskolából. A panaszok ugyanazok voltak mindenkinél: hányás, hasmenés, egyeseknél láz. A híradónknak nyilatkozó gyermekorvos szerint a gyors lefolyású…

A kora tavaszi napok után pénteken Nyíregyházán is havazott!

Nyíregyháza
-
  Tegnap 17:05 Időjárás

Nagy meglepetés érte a pénteken későn ébredőket, a délelőtti órákban Nyíregyházát is elérte a havazás.