Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 57 hír

Nyáron rendezik meg az Ünnepi Könyvhetet

Az MKKE Elnöksége értesítette a kiadókat arról, hogy múlt heti ülésén, mérlegelve a magyarországi és európai járványhelyzet várható kilátásait, úgy döntött, hogy a 2021. április 23-26-ig tervezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált elhalasztja és ősszel, október-november folyamán (időpontot később jelölünk meg) tartja meg.

Ősszel lesz a könyvfesztivál, nyáron az Ünnepi Könyvhét

Kiderült, hogy tervezi az Mkke az idei év nagy könyves rendezvényeit: a könyvfesztivált az ősz folyamán szeretnék megtartani, az Ünnepi Könyvhetet pedig júniusban.

Új időpontban rendezik meg a Budapesti Könyvfesztivált és az Ünnepi Könyvhetet

Két fontos fesztiválidőpontról is döntött legutóbbi ülésén a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete a hazai járványhelyzetet mérlegelve arról döntött, hogy az április 23-26. között tervezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált őszre halasztja, ugyanakkor megkezdik a 92. Ünnepi…

Ezek a programok fenyegetik a mobilok adatbiztonságát

A mobil reklám trójaik esetében kétszámjegyű a növekedés, a zaklatóappok pedig a korábbinál kétszer gyakrabban célozták meg a mobileszköz-használókat.

Ezek a programok fenyegetik a mobilok adatbiztonságát

A mobil reklám trójaik esetében kétszámjegyű a növekedés, a zaklatóappok pedig a korábbinál kétszer gyakrabban célozták meg a mobileszköz-használókat.

Továbbra is lesz támogatás a külhoni intézmények és programok számára

Budapest. Folyamatosan kapják a forrásokat azok az intézmények, amelyeket kiemelten támogat a magyar kormány – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a budapesti sajtótájékoztatóján. Potápi Árpád János úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen szükség van a külhoni nemzeti jelentőségű intézményekre és…

Ünnepi előadás a magyar kultúra napján

Székelyhon
-
 Tegnap 21:11Határtalan

Az összefogás nevében kezdeményezett az idén ünnepi előadást a magyar kultúra napjára a marosvásárhelyi Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület.

A Körmend beleszaladt a késbe Szolnokon

Nyugat
-
 Tegnap 19:14Sport

Az első félidő után összerogyott a vasi csapat.

Többször is ököllel ütötte áldozata arcát egy férfi Szolnokon

Egy férfi többször is ököllel arcon ütött egy másik férfit 2019. július 30-án este, Szolnokon, a Szapáry utcában.

Zenei humor, vidám tánc és ősbemutató a Pannon Filharmonikusok ünnepi hangversenyén

Január 22-én a pécsi zenekar adja a Müpa kultúra napi hivatalos hangversenyét a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadán 19.30 órai kezdettel. Az est programja tisztelgés közös értékeink előtt, megemlékezik Bartók Béla és Kodály Zoltán munkásságáról és zenei meglepetést is tartogat. Az élő közvetítés ingyenesen lesz elérhető.

Szinte teljesen befagyott a Zagyva Szolnokon

Szoljon
-
 Tegnap 15:26Belföld

A hűvös idő hatására befagyott a Zagyva vízfelületének nagy része Szolnokon.

Szolnokon is leadható szelektíven a használt étolaj az ALDI-nál

Újabb zöld megoldást vezet be Magyarországon az ALDI. A Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-vel kötött megállapodásnak köszönhetően mostantól már a használt étolaj visszagyűjtésére is lehetőség nyílik néhány kijelölt üzletnél. A tesztüzem 11 ALDI-nál indult el, két szolnoki üzlete közül a Felső Szandai réti egységénél helyezett el szelektív…

Szolnokon is kifogásolt a levegő minősége

Több településen továbbra sem megfelelő a levegőminőség.

Délelőtt fél 11-kor lesz az ünnepi szentmise

Hatvan Online
-
 Tegnap 11:30Megyei

PESTISJÁRVÁNY – Ötszázhatvannyolc áldozattal