Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Folytatódik a toborzás Szekszárdon

Police
-
  Ma 13:20 Baleset-bűnügy

Folytatódik a toborzás Szekszárdon Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 16., v - 13:20 A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai az Ady Endre Szakképző Iskola rendészeti szakos diákjai körében népszerűsítették a rendőri hivatást.

Zsófia-bál Sümegen a hagyomány és a jótékonyság jegyében

Veol
-
  Ma 12:26 Megyei

Őrizze továbbra is a hagyományokat, ősei kultúráját Sümeg, hogy legyen mit átadni az unokáknak, fogalmazott Fenyvesi Zoltán.

Katalin hercegnét folyamatosan gyötri a bűntudat

„Az az anya, aki azt mondja, sosem érzett lelkiismeret-furdalást a gyerekei kapcsán, egész egyszerűen hazudik.”

Időközi választás Dunaújvárosban – Cikkünket folyamatosan frissítjük

Feol
-
  Ma 07:40 Megyei

Időközi országgyűlési képviselő-választás kezdődött ma, február 16-án 6 órakor a Fejér megye 04-es számú egyéni országgyűlési választókerületében, Dunaújvárosban.

Két kocsi ütközött, teljes útzár van Sümegnél

Origo
-
  Tegnap 20:20 Belföld

A 84-es úton történt a baleset.

Két gépkocsi ütközött össze a 84-esen Sümegnél

Összeütközött két személyautó szombat este a 84-es főúton, Sümeg térségében. Műszaki mentés céljából a sümegi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki a baleset helyszínére. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Két gépkocsi ütközött össze a 84-esen Sümegnél

Összeütközött két személyautó szombat este a 84-es főúton, Sümeg térségében. Műszaki mentés céljából a sümegi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki a baleset helyszínére. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Egyre nagyobb a felháborodás Görögországban a folyamatosan érkező migránsok miatt

888
-
  Tegnap 16:45 Külföld

Migránsbandák keserítik meg a görögök életét. Rivális bűnbandák harcolnak a főváros utcáin, a táborokban pedig lázadoznak a bevándorlók.

Bölcsődére a kistelepüléseken is szükség van

Sonline
-
  Tegnap 15:30 Belföld

A bölcsődefejlesztések gyakorlati teendőiről kaphattak tudnivalókat a somogyi települések polgármesterei, jegyzői és pedagógiai intézményvezetői egy csütörtöki szakmai napon a Somogy Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház szervezésében.

Véget ért az I. Promenad Darts Cup

Promenad
-
  Tegnap 14:24 Sport

Az első versenyzők már tábla mögé álltak, és elkezdték dobálni nyilaikat az I. Promenad Darst Cup-on. A Népkerti Sörözőben népes közönség előtt repülnek a nyilak, itt az oldalunkon pedig élőben lehet követni az eredményeket!

Betelt a pohár: utcára vonultak a mexikói nők, elegük van az őket érő folyamatos erőszakból

Blikk
-
  Tegnap 08:39 Külföld

Több ezer nő vonult ki Mexikó több nagyvárosának az utcájára azért, hogy a nőkkel szembeni erőszak ellen tiltakozzanak, miután egy férfi brutális kegyetlenséggel meggyilkolta, majd megnyúzta élettársát fővárosi otthonukban - írja a 24.hu.

Koronavírus - Hupejen kívül folyamatosan csökken a járvány terjedésének üteme

Alon
-
  20.02.14 21:37 Megyei

Koronavírus - Újabb reményt keltő terápiás módszert tesztelnek.

Fideszes képviselő cége nyerte a közétkeztetést Sümegen, az ellenzék összeférhetetlenségi eljárást kezdeményez

Mérce
-
  20.02.14 18:07 Vélemény

Remete József ráadásul a gazdasági bizottság elnöke is, így elég fontos szerep jutott neki abban, hogy idén 40-50 millió forint közpénzhez juttassa hozzá saját cégét.

Koronavírus – Hupejen kívül folyamatosan csökken a járvány terjedésének üteme

Kínában az elmúlt egy napban 121-en vesztették életüket az új koronavírus okozta tüdőgyulladásban. Ebből 108-an a járvány gócpontjának számító Hupej tartományban. Hupejen kívül folyamatosan csökken az új megbetegedések száma – közölte pénteken az országos egészségügyi bizottság. Hozzátéve, hogy közben újabb reményt keltő…

Hupejen kívül folyamatosan csökken a járvány terjedésének üteme

Vital
-
  20.02.14 13:37 EgészségKoronavírus

Kínában az elmúlt egy napban 121-en vesztették életüket az új koronavírus okozta tüdőgyulladásban, ebből 108-an a járvány gócpontjának számító Hupej tartományban. Hupejen kívül folyamatosan csökken az új megbetegedések száma.