Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 184 hír

Erős földrengés rázta meg Indonéziát

Erős, 6,2-es földrengés pusztított az indonéziai Szulavézi-sziget (Celebesz) nyugati részén. A katasztrófában legalább 34-en meghaltak, több mint hatszázan megsérültek - írta az MTI-re hivatkozva a Hvg.hu.

34 halott, 600 sérült: erős földrengés volt Indonéziában

A földmozgás házak tucatjait döntötte romba a Nyugat-Szulavézi tartományban és három helyen is földcsuszamlást okozott.

Norvégiában sokan meghaltak a védőoltás miatt!

Norvégia figyelmeztet: kockázatos lehet a koronavírus elleni oltás az idősek számára. Az eredmények arra utalnak, hogy a mellékhatások okozták az idős, rendkívül gyenge immunrendszerű emberek halálát. Norvégiában eddig 33 ezer ember kapta meg a Pfizer és a BioNtech vakcina első dózisát.

Egy kórház is összedőlt a földrengésben

Súlyos földrengés pusztított az indonéziai Celebesz szigetén. A tragédiában 34-en meghaltak, több százan pedig megsérültek. Részben összeomlott egy kórház épülete is. 60 embert sikerült kimenekíteni, de félő, hogy többen a romok alatt rekedtek.

Intézkedni kellett Buchenwaldban, miután sokan a tömegsíroknál szánkóztak

Ellepték a télisportok kedvelői az egykori koncentrációs tábort.

"Vegye le!": sokan levették a maszkot Ukrajnában

Zsúfolt sípályákat és működő éttermeket is mutatunk a Szabad Európa exkluzív videójában. Düh, szkepticizmus és félelem: vegyes érzelmek kavarognak az emberekben a korlátozások miatt Ukrajnában.

Sokan szánkózni járnak Buchenwaldba

A türingiai Weimar város fölötti erdős dombok közé építették, a nácik által 1937 és 1945 között működtetett buchenwaldi koncentrációs tábor területére sokan nem tiszteletüket járnak leróni, hanem szánkózni. Az Ettersberg domb déli lejtőjén egy óriási temető található, …

Még mindig sokan nem hordanak maszkot

SzegedMa
-
 Tegnap 14:36Egészség

Vagy helytelenül viselik.

EY: sokan vennének autót a járvány miatt

Index
-
 Tegnap 13:53Gazdaság

A gépkocsival nem rendelkező, de autóvásárlást tervező emberek több mint kétharmada benzines vagy dízel járművet választana.

34-en meghaltak, több mint hatszázan megsebesültek az indonéz földrengésben

Erős, 6,2-es földrengés pusztított az indonéziai Szulavézi-sziget (Celebesz) nyugati részén, legalább 34-en meghaltak, több mint hatszázan megsérültek – írja a 444.hu. A helyi katasztrófavédelem tájékoztatása

Sokan nem is hallottak még ezekről a munkahelyi támogatásokról: neked is járhat

Egy az európai lakosság körében végzett felmérés szerint az 50 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásoknál dolgozók általánosságban kevesebb munkáltatói támogatást igényelnek a távmunkához, mint a nagyobb vállalatoknál

Fagy nehezíti a horvát földrengések utáni romeltakarítást

December 28-án és 29-én két erősebb – 5,2-es, illetve 6,3-es erősségű – földrengés rázta meg Közép-Horvátországot. A Petrinja és Sziszek közelében történt földmozgásoknak hét halálos áldozata és 28 sérültje van, és folyamatosak az utórengések. A károk nagyságáról egyelőre csak becslések állnak rendelkezésre. A horvát…

Brutális földrengés pusztított Indonéziában, több tucatnyi a halálos áldozat

Erős, 6,2-es földrengés pusztított az indonéziai Szulavézi-sziget (Celebesz) nyugati részén, legalább 34-en meghaltak, több mint hatszázan megsérültek - jelentették hírügynökségek pénteken.

Földrengés pusztított az indonéziai Szulavézi-szigeten

Erős, 6,2-es földrengés pusztított az indonéziai Szulavézi-sziget (Celebesz) nyugati részén, legalább 34-en meghaltak, több mint hatszázan megsérültek.

Földrengés Indonéziában

Origo
-
 Tegnap 11:21Baleset-bűnügy

Legalább 34 ember meghalt, és hatszázan megsérültek.