Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 239 hír

Koszorúzás a Regent-ház lakóinak emlékére

A Margit körút és a Bimbó út sarkán álló Regent-ház 1945.január 21-ről 22-re virradó éjszaka temette maga alá az óvóhelyén meghúzódó közel 300 embert. Az értelmetlen halált halt áldozatokra emlékezett jelképes sírjuknál a Farkasréti temetőben és emléktáblájuknál a Margit körúton Őrsi Gergely polgármester, Dr. Varga Előd…

Megszólalt Benkő László gyászoló fia: ezt mondta az édesapjáról

Benkő Balázs még nem tudta feldolgozni édesapja halálát.

Corvin János földi maradványai jelenthetik a kulcsot Mátyáshoz

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a minap arról adott számot, horvátországi kutatások segítségével derülhet ki, hogy a csontok közül, amelyek a fehérvári osszáriumban vannak, melyek Mátyás király földi maradványai!

László Imre: Eddig 8 milliárd forintot vett el a Fidesz Újbudától

Az elvonások nem az önkormányzatot, hanem a XI. kerület 150 ezer lakóját érintik – mondja a polgármester.

Már megint egy fontos vallomás 2006-ról – ezúttal Kéri Lászlótól

A baloldal józanabb része 2006-ban is pontosan tudta, hogy Gyurcsány politikai pályafutása ott és akkor erkölcsi értelemben befejeződött.

Mi történt? Palik László sokkolta az Exatlon Hungary versenyzőit

Palik László olyan hírt közölt az Exatlon Hungary versenyzőivel, amitől teljesen ledöbbentek.

Majthényi László könyvének margójára: enyhe fűszerezéssel hagyja érvényesülni a vad ízét

Vaol
-
 Ma 11:30Megyei

Vadat, halat, sok jó falatot kínál Majthényi László a receptgyűjteményében, amiből a vasi mentők is kaptak jó néhány példányt, nekik is tetszett, már csak azért is, mert vannak köztük, akik szeretnek horgászni, páran vadásznak is.

A Fideszes Trócsányi László szerint bíróságok soraiban is van némi bizonytalanság

Jelentős a szakértői hálózatok hatalma – mondta a Magyar Nemzetnek Trócsányi László, a Magyar Jogász Egylet elnöke, volt igazságügyi miniszter, Fidesz-KDNP-s európai parlamenti képviselő, hozzátéve, hogy objektív, azonos mércére volna szükség a monitoringrendszereknél. Trócsányi Lászlót a napilap annak apropóján kérdezte, hogy…

Lékai Mátéval és Nagy Lászlóval debütál a Wgsm Tv 

BDPST24
-
 Ma 11:09Utazás

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságra hangol a Watch Games. See More. új kommunikációs csatornája Már elérhető a Wgsm Tv első epizódja a Watch Games. See More. hivatalos YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán. A magazin havonta jelentkezik, és elsősorban a 2022-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjait, a…

Trócsányi László: jelentős a szakértői hálózatok hatalma

Objektív, azonos mércére volna szükség a monitoringrendszereknél – mondta Trócsányi László EP-képviselő, a Magyar Jogász Egylet elnöke.

Chema és a magyar himnusz, Nagy László és a spanyol válogatottság

Chema Rodríguez, Nagy László és a Dujsebajev fivérek édesapjának története is kötődik a magyar–spanyol párharchoz.

Döbbenetes dolgok történtek Palik Lászlóval

Telex
-
 Ma 10:07Bulvár

Egy szétvert lakást, egy fontos döntést a koronavírusról és egy történelmi fotó elkészülésének meglepő körülményeit járjuk körbe az e heti clickbait-híradóban. Kattintson, és kiderül, hogy mi derül ki!

Kéri László: Az egész oltás-mizériát kormányzati füllentések, dezinformáció és tévedések veszik körül

A megjelent közvélemény-kutatási adatok szerint egyelőre oly mértékben hatalmas a tartózkodás az orosz és a kínai vakcináktól, hogy ezt még Eperjes Károly személyes kiállásának a varázsa sem tudná kiegyenlíteni.

Összerakta és hazavitte Mátyás király csontvázát a magyarok emberminisztere – Cseri László szerint a világ Orbániáb…

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.