Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Budapest új körútja a föld alatt futhat

Társadalmi egyeztetés történt a budapestujkorutja.hu oldalon, ami most lezárult és két lehetőség maradt az út kivitelezésére. Hat változat között szerepelt…

Rengett a föld, miközben főztek

Ripost
-
 Ma 09:00Belföld

Egy magyar mesterszakács két társával együtt 1200 adag meleg ételt főzött a horvátországi földrengés áldozatainak. „Nem volt a bakancslistánkon, hogy 5,3-as erősségű földrengésben főzzünk, de végül sikerült és abszolút megérte” – mondta az 56 éves férfi.

Földön fekvő nőhöz riasztották a rendőröket Esztergomban

Egy esztergomi áruház parkolójában lett rosszul egy asszony vasárnap este.

Földforgalmi törvény: így módosult az elővásárlási sorrend

Változás a tulajdonostársaknál, az állattartóknál, a szőlőnél és a háztartási közös vagyonnál – hívta fel a figyelmet a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) Facebook oldalán.

Százezrekkel támogatták a földrengések károsultjait a kalocsaiak

Lezárult a Horvát Önkormányzat Kalocsa helyi készpénz- és tárgyi adománygyűjtése.

Nem várt segítséget kapnak a magyar gyümölcstelepítők: ennek mindenki örülni fog

A Nébih Mezőgazdasági Genetikai Erőforrások Igazgatósága a beérkezett faiskolai leltárjelentések, valamint a törzsültetvények szemléin felvett információk alapján frissítette a „Gyümölcsfaiskolai szaporítások” és „Gyümölcs törzsültetvények” című áttekintő táblázatokat.

A magyar kultúra napja alkalmából tartottak megemlékezést Badalóban (videó)

A református egyházközség presbitériuma és KMKSZ helyi alapszervezete által rendezett hagyományteremtő ünnepi alkalmon Sápi Zsolt lelkész a magyar kultúra megőrzésének fontosságára hívta fel a figyelmet.

Ingyenes szoftvercsomaggal rukkolt elő az ITM, mindenkinek jól jöhet

Január 25-től elérhető az az ingyenes digitális jólét szoftver alapcsomag, amellyel a kormány az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremti meg - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Elképesztő fényjelenséget figyeltek meg a Földön a Nemzetközi Űrállomásról

Nagyon különleges videót hozott nyilvánosságra az ESA, melyet a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről rögzítettek, érdekessége pedig, hogy elképesztő fényjelenség látható rajta a Föld kapcsán, mintha egy fordított kék villámtevékenység került volna a középpontba. A fényjelenséget még 2019 februárjában rögzítették a Csendes-óceá

A nyolcéves kisfia szemébe nézett és elmondta neki, már csak napjaik vannak hátra együtt

Csak egy kis időt szeretett volna még együtt tölteni kisfiával Vicky Myers. A 35 év

A Föld nitrogénkészlete jórészt helyi forrásból ered

A földi nitrogén eredetét azért érdemes kutatni, mert ezzel azt is megtudhatjuk, vajon más bolygórendszerek alkalmasak-e az általunk ismert életre.

Kétméteres ellenfelét átugorva lőtt bombagólt a tehetséges kézilabdázó

Origo
-
 Ma 07:17Sport

André Gomes ismét bizonyította remek képességeit, de csapata mégsem jutott be a vb-negyeddöntőbe.

Dóra Béla: „A tehetséget nem lehet eltörölni”

Papageno
-
 Ma 07:15Színpad

Az SZFE körül kialakult jelenlegi helyzetről, hivatásról, reményekről beszélgettünk az Örkény Színház ifjú titánjával, aki a tehetség és az őszinte, szabad művészet mellett teszi le a voksát. Dóra Béla mindezek mellett mesélt jelenlegi elfoglaltságairól és a Covid-19 forgatásokra gyakorolt furcsaságairól is. – Hogy telnek a napjaid? – Egy forgatás