Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 48 hír

Sokan érdeklődtek az újraélesztés iránt

Az Újraélesztés Nemzetközi Napja alkalmából nyílt napot tartottak a tapolcai mentőállomáson, október 16-án, reggel nyolc órától délután négy óráig. Napjainkban amilyen gyakran halljuk, hogy  „túl későn érkezett a segítség, nem tudták megmenteni az életét”, legalább annyiszor elhangzik, hogy „egy járókelő, egy munkatárs, egy ismerős a…

Óriási volt az érdeklődés az MVM kültéri okosbútorai iránt

A nyerteseket 550 oktatási intézmény közül választották ki.

Felpörgött szeptemberben a svájci luxusórák iránt vásárlókedv

Index
-
  Ma 11:35 Gazdaság

Az Egyesült Államok, Hongkong, Kína, Szingapúr és Nagy-Britannia piacaira kerül a svájci órák közel fele.

A Közép-Európa Táncszínház dupla bemutatója a CAFén

Mészáros Máté és Juhász Péter egy-egy darabjával érkezik vasárnap a Nemzeti Táncszínházba a Közép-Európa Táncszínház a 28. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Óriási érdeklődés kísérte a Giro d'Italia székesfehérvári eseményét

355-en tekertek együtt a magyar profikkal, és a kétszeres Giro-győztes Ivan Bassóval.

Emelkedett az ipari ingatlanok iránti kereslet Budapesten és környékén

IHO
-
  Tegnap 18:35 Autó-motor

A harmadik negyedévben kiugró: a teljes bérlői kereslet csaknem 155 ezer négyzetmétert tett ki, ami negyvenkét százalékos növekedést jelez az előző év azonos időszakához képest és negyvenöt százalékos növekedést az előző negyedévhez képest – közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF).

CAFe Budapest – Dupla bemutatóval készül a Közép-Európa Táncszínház a fesztivál zárónapjára

Mészáros Máté Ketten és Juhász Péter Sinni című koreográfiája lazán, epizódszerűen kapcsolódik össze.

Az EU szigorúbb szabályozást fogadott el a közutak biztonságának fokozására

Biztonságpiac
-
  Tegnap 11:55 Autó-motor

Az Európai Unió Tanácsa olyan módosításokat fogadott el, amelyek szigorítják a közúti infrastruktúra kezelésére vonatkozó szabályokat a halálos kimenetelű és a súlyos sérülésekkel járó közúti balesetek számának csökkentése érdekében – közölte az uniós tanács. Tájékoztatás szerint a tagországok bel-, és igazságügyi minisztereinek…

Kalmár Ferenc: a kelet- és közép-európai összefogás sikeréhez rendezni kell az őshonos kisebbségek helyzetét

Körkép
-
  19.10.18 21:55 Határtalan

Nyitókép forrása: facebook/Mitteleuropa   Az őshonos kisebbségek helyzetének a megoldása elengedhetetlen a kelet- és közép-európai térség összefogásának sikeréhez – jelentette ki Kalmár Ferenc, Magyarország szomszédságpolitikájának fejlesztéséért felelős miniszteri biztosa pénteken az olaszországi Udinében, ahol a Közép-Európa…

A kelet- és közép-európai összefogás sikeréhez rendezni kell az őshonos kisebbségek helyzetét

Ha minden ország visszamegy a demokratikus alapokhoz, akkor ezeket a kérdéseket félelem és probléma nélkül lehet kezelni – szögezte le Kalmár Ferenc miniszteri biztos.

Hatalmas a kereslet az Eoat iránt

Műszaki Magazin
-
  19.10.18 16:36 Infotech

Az együttműködő robotok rekordszámú értékesítése rávilágít az Eoat iránti növekvő keresletre Mivel az együttműködő robotok (kobotok) éves telepítése 2017 és 2018 között 23%-al növekedett, a Nemzetközi Robotikai Szövetség (Ifr) által kiadott World Robotics Report jelentés azt mutatja, hogy az End-of-Arm Tooling-ra (Eoat) irányuló kereslet…

Sokan érdeklődnek a Fővárosi Vízművek technológiái iránt

Élő bolygónk
-
  19.10.18 16:31 Életmód

A hagyományokhoz hűen az idei Budapesti Víz Világtalálkozón is bemutatkozik a Fővárosi Vízművek. Kelet-Közép-Európa egyik vezető környezetvédelmi szolgáltatója csaknem kétmillió ember vízellátásáért felel, legmodernebb technológiájukat most az esemény nagyközönségével is megosztják.

Több száz diák érdeklődik a mezőgazdaság iránt

A Mezőhegyesi Szakgimnázium a Ménesbirtok támogatásával kiemelten készül minden évben a pályaorientációs rendezvényre, idén is számos településről érkeztek a pályaválasztás előtt álló diákok a Szakmai Napra.

Nem hagy fel az éhség a lakossági állampapírok iránt

Napi
-
  19.10.18 14:09 Belföld

A harmadik negyedévében folytatódott a lakossági állampapírok állományának erőteljes bővülése és futamidejének növekedése. A csaknem 725 milliárd forintos negyedéves és az összességében közel 1277 milliárd forintos idei növekedéssel a teljes lakossági állomány elérte a 8792 milliárd forintot.

Nagy az érdeklődés az elektronikai hulladékgyűjtésre Szegeden

SzegedMa
-
  19.10.18 11:55 Megyei

Október 19-én, szombaton a Rákóczi tér 1. szám előtt.