Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 105 hír

Szijjártó Péter: Nem vonulhatnak Münchenben a magyar szurkolók, és molinót sem vihetnek be a stadionba

Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter rendkívüli bejelentést tett a német–magyar futballmérkőzés előtt.   Tájékoztatása szerint a bajor hatóságok nem engedélyezik, hogy magyar konzulok jelen legyenek az Allianz Arénánál, ami egy példátlan gesztus, hiszen a konzuloknak az a munkájuk, hogy a külföldön tartózkodó…

Magyar molinók nélkül rendezhetik a meccset Münchenben, a bajor hatóságok tűzvédelmi okokra hivatkoznak

Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a bajor hatóságok, példátlan diplomáciai gesztussal, nem engedélyezték, hogy a Münchenben állomásozó magyar konzulok jelen legyenek az Allianz Arénánál, s ez még nem minden.  

Levendulaszüretet tartottak a Molnár Gábor alapítványnál

Levendulaszüretet tart a Molnár Gábor Műhely Alapítvány padragkúti intézményegysége. Az udvaron évek óta termő levendulát a megváltozott munkaképességű foglalkoztatottak gondozzák.

Csaknem 12 évet kapott az óbudai iskolásokat molesztáló gondnok

A férfi kihasználta a gyerekek iránta kialakult bizalmát és 2015-től négy éven keresztül több tanulóhoz is szexuálisan közeledett, fejlődésüket veszélyeztette, többeket szexuálisan bántalmazott.

Rovarirtás házilag: 6 bevált praktika csótány, hangya, szúnyog és moly ellen

Bien
-
 Tegnap 13:00Otthon

A nyár sajnos nem csak a napsütésről meg a friss gyümölcsökről szól. Az árnyékos lakás és az elöl hagyott élelem a nem kívánatos betolakodókat is vonzza. A boltokban sokféle rovarirtó szer közül válogathatsz, de ha kisgyerekkel, vagy házi kedvenccel élsz, akkor először érdemesebb a természetes módszerekkel próbálkozni, hiszen a…

Csaknem 12 évet kapott egy iskolai gondnok, aki 7-11 év közti kislányokat molesztált

A 60-as éveiben járó férfi rávette a lányokat, hogy a jelenlétében öltözzenek át. Simogatta és puszilgatta is őket.

Ítélet: jó időre rács mögé került a budapesti pedofil gondnok, aki évekig molesztálta a diákokat

Blikk
-
 Tegnap 10:31Baleset-bűnügy

2020 augusztusában emeltek vádat egy, a 60-as éveiben járó férfi ellen, aki egy budapesti általános iskola gondnokjaként dolgozott.

Eljárás indult a két járeki molesztáló kiskorú ügyében

Magyar Szó
-
 Tegnap 09:37Határtalan

Az újvidéki Felsőbb Bíróságon eljárást indítottak annak a 14 és 15 éves járeki fiúnak az esetében, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan bántalmazták a

2400 fölé próbál visszatérni a MOL

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 08:44Gazdaság

Napi Jól szerepelt kedden a MOL árfolyama, a 2300 forinttól látott hétfői emelkedést további pluszok követték, amivel 2378 forinton tudta befejezni a napot a papír. Ezzel visszazárt 20 napos mozgóátlaga fölé, de a 2400 forintos szint még ellenállás, itt találjuk a 9 napos mozgóátlagot is. Ezek rövidtávon fontos igazodási pontok a momentum…

Londoni cég jelent meg a hazai navigációs piacon – rolleres, Mol Bubi-s és BKK-hajós utat is tervezhetünk vele

Forbes
-
 Tegnap 05:55Cégvilág

Míg a Google a tömegközlekedésre és az autósokra, illetve a Waze kifejezetten az autós közlekedőknek kínál útvonalopciókat, a Citymapper minden városi közlekedési eszközzel számol. 

Modric húzta ki a bajból a csoportmásodikként továbbjutó horvátokat

Tanári gólja és a szöglete a szünet után elintézte a skótokat.

Bukta a Molnár Antal Zeneiskola a Damjanich utcai épületet – hol késik Bajkai István segítsége?

A tankerület nem akarta megfizetni a tízmilliós tartozását, sem a bérleti díjat, így a zeneiskola nem költözhet be Damjanich utca 4. alá. Ez az épület az, amelyről korábban a Freeszfe Egyesület lemondott.