Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

A kiszámíthatatlan fordulatok és izgalmas történetek mögött: interjú Cara Hunter írónővel

Cara Hunter neve ismerős lehet azoknak, akik szeretik a thrillert és a fordulatos krimiket. Könyvei, amelyek Adam Fawley detektívnyomozó történetét követik soron, Magyarországon is kaphatók, hamarosan pedig a negyedik rész is megjelenik.

Csak egyetlen területen nőtt a milliárdosok vagyona a világon

Origo
-
  Tegnap 19:02 Gazdaság

A milliárdosok tőzsdei cégei ugyanakkor jobban teljesítenek, mint a tőzsdei cégek átlaga.

Csalással vádolták meg a milliárdost

Napi
-
  Tegnap 18:45 Pénzügy

Látványos szópárbaj bontakozott ki a Tesla vezetője, Elon Musk és a neves hedge fund vezér, David Einhorn között. Musk a negyedéves jelentés után kapituláló, a Tesla esésére fogadó befektetőkön gúnyolódott, a befektetési guru viszont végre a cég igazi számaira kíváncsi.

Miniszterelnökség: a szabad véleménynyilvánítás része, hogy Kövér hülyeségnek nevezze a fékek és ellensúlyok rendsz…

Népszava
-
  Tegnap 18:33 Belföld

Tóth Bertalan a belügyminiszter véleményére volt kíváncsi, valamiért mégis a Miniszterelnökség államtitkára oktatta ki a szocialista pártelnököt.

Chelsea: Lampard nem viccel, kiszivárogtak a büntetések – kép

NSO
-
  Tegnap 17:26 Foci

Frank Lampard, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere kőkeményen betartatja a szabályokat a londoniaknál: ez kiderül a klub büntetőtáblázatából is, amely most kiszivárgott a közösségi oldalakon.

Kiszivárogtak a Chelsea büntetési tételei

Érdemes betartani Frank Lampard szabályait.

Kiszivárgott Karácsony, Orbánnak felvetett ötlete

A 24.hu információja szerint Karácsony Gergely főpolgármester a november 6-i kormányülésen jelezte Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy botrányos a hulladékgazdálkodás finanszírozása a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelési Zrt. miatt, ezért felvetette a főváros kiléptetését a szemétdíj központosított beszedési…

Főhős: Gyárfás Tamás, a médiacézárból lett vádlott

Miután az első Orbán-kormány hatalomra került, a Nap TV-t száműzte a köztévé, de Gyárfásnak volt hova mennie. Először a TV3, majd miután az csődbe ment, az ATV fogadta be azonnal a műsort.

Illegális Cigarettagyár: 1 milliárdos kárt okoztak Magyarországon

Ebben az 1800 négyzetméteres bérelt raktárban működött az illegális cigigyár egy budapesti ipartelepen. Javában zakatoltak a gépek, amikor a NAV kommandósai lecsaptak az üzemre. Az üzemben több tucat külföldi munkás dolgozott. Ők ott is éltek a csarnokban, az épületet ugyanis nem hagyhatták el, bezárták őket. Élelmet azok vittek be nekik,…

Jávor: több mint 500 milliárdos büntetést kapott a magyar kormány

Ez azt jelenti, hogy minden magyar állampolgár 50 000 forinttal száll bele ebbe az EU-s büntetésbe, amit "a kormányzati korrupció miatt szabtak ki az országra".

Bernie Sanders annyira nevetett a milliárdosokon, hogy nem tudott válaszolni egy kérdésre

Egy újságírótól értesült a demokrata elnökjelölt-aspiráns arról, hogy a világ leggazdagabb embere is egy milliárdost akar demokrata elnökjelöltnek.

A télapó segédei: futárcégek és a karácsonyi kiszállítások

PCWorld
-
  Tegnap 13:00 Infotech

Indul a karácsonyi szezon, a lakberendezési áruházakban már Mikulások és korcsolyázó medvék cipelik a karácsonyi gömböket. De hogyan készülnek a futárok erre az időszakra?

Kiszivárgott fotón mutatkozik meg a Sony Xperia 3

Androgeek
-
  Tegnap 13:00 Mobiltech

Attól függetlenül, hogy szemmel látható a Sony mobilos részlegének szenvedése, ez nem állítja meg őket abban, hogy további okostelefonokat gördítsenek ki, így az Xperia 3 zászlóshajó érkezésére is számíthatunk. Korábbi pletykáknak megfelelően Snapdragon 865-öt és 5G támogatást várhatunk a készülék esetében, és ha minden iga...