Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 198 hír

Ki érti ezt: szabadon engedték a focistát félholtra verő támadókat

A nyomozási bíró nem rendelte el Busai Attila támadóinak letartóztatását. A bíróság elutasította az ügyészi indítványt, amely letartóztatásra irányult, az ügyészség fellebbezett. Ahogyan azt korábban a Blikk megírta, kegyetlenül agyba-főbe verték a Fradi volt focistáját. Busai Attila súlyos sérüléseket szenvedett: három helyen eltört az arccsontja,

Gömöri focirajt: Bennmaradni a harmadik ligában

ma7.sk
-
  Ma 16:27 Sport

Tavaly október végén senki sem gondolta volna, hogy kilenc hónapot kell várni az újabb III. ligás bajnoki mérkőzésre. De jött a Covid-19, amely a miatt a teljes tavaszi idényt törölték, így a 2020/2021-es évadot a csapatok tiszta lappal kezdik. A III. ligában Gömört és Nógrádot három csapat képviseli (Kálnót most hagyjuk ki a játékból), s mindhárom

Önvédelemből verték péppé a focistát – ezt állítják Busai támadói

Három férfit gyanúsítanak azzal, hogy összeverték egy Fővám téri szórakozóhelyen a futballistát, ők azonban önvédelemre hivatkoznak. Nehéz lesz a bizonyítás, mert a hely kameráinak felvételei eltűntek. A Ferencváros volt futballistája egy hete keveredett verekedésig fajuló vitába a szórakozóhelyen, annyira összeverték, hogy három helyen eltört…

A volt orosz válogatott focista amatőrként kiütötte a bírót, a labda helyett még bele is bikázott (videó)

A ketrecharcosokat megszégyenítő Roman Sirokov egy elmaradt tizenegyesért reklamált. A pályán kívül is tartani lehet az agresszív játékos „barátaitól”.

Öregfiúk focija: Harmincnégy gól a hőségben

Parameter
-
  Ma 14:45 Határtalan

„Csak” remiztek odahaza a dióspatonyiak, de továbbra is ők a listavezetők. Idegenben győztek a légiek és a felbáriak. Felsőpatonyban kilenc, Mihályfán, Sárosfán és Egyházkarcsán egyaránt hét találat került a jegyzőkönyvekbe.  Mesterhármas: Gubančok (Old Boys Felsőpatony). Az egyházgelleieknek szabadnapja…

Nem tartóztatták le a Fradi volt focistáját összeverő két férfit

Egy budapesti étteremben verték meg Busai Attilát és a barátját.

Elkészült a női fociélvonal menetrendje

Székelyhon
-
  Ma 14:14 Sport

Tizennégy együttessel indul a női labdarúgó 1. Liga 2020–2021-es idénye. A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) székhelyén kisorsolták a következő szezon menetrendjét.

Koronavírusos a Barcelona egyik focistája

A játékos házi karanténba került.

Tragédia Szentmihályúron: focimeccsen vesztette eszméletét egy játékos, újra kellett éleszteni

Jelenleg is az életéért küzdenek annak a labdarúgónak, aki a hétvége folyamán rosszul lett, majd az eszméletét vesztette egy alacsonyabb osztályú futballmérkőzésen a szlovákiai Szentmihályúron.

Szentmihályúri dráma: focimeccs közben kellett újraéleszteni a focistát

Focimeccsen lett rosszul és vesztette eszméletét egy játékos Szlovákiában. A férfit csapattársai szeme láttára élesztették újra.

Megvannak az időpontok – ekkor kezdenek a magyar focicsapatok

A Fehérvár kezd a legkorábban, amely augusztus 27-én 18.30-tól mérkőzik meg az ír Bohemian FC Dublinnal.

Rajtol a foci megye I

Veol
-
  Ma 11:00 Sport

A megyei I. osztályú labdarúgócsapatoknál is nagyon várják már, hogy újrainduljon a bajnokság.

81 évesen tér vissza a kiváló magyar fociedző

Ripost
-
  Ma 10:00 Sport

Minden idők egyik legnagyobb mestere, Garami József ott folytatja, ahol elkezdte.

„Öreglányoknak” szerveztek focitornát Vindornyafokon

Zaol
-
  Ma 10:00 Megyei

Hagyományteremtő szándékkal és egy nyári délután kellemes eltöltésére hívta meg a település szomszédjait az első alkalommal megrendezett öreglányok-labdarúgótornára.