Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem gyakran panaszkodunk a fogyasztóvédelemnél online vásárlás után

Alig több mint tíz internetes vásárlással kapcsolatos panaszt kapott decemberben a Hargita Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség. Az ilyen jellegű bejelentések száma nem ugrott meg jelentősen, noha országszerte rekordokat döntött az e-kereskedelem a múlt év utolsó hónapjában.

Jelezni fogja az iPhone, ha nem eredetire cserélnék a kameráját

HVG
-
 Ma 10:03Mobiltech

Árgus szemekkel fogja figyelni az iPhone, pontosabban legújabb operációs rendszere, hogy vajon más gyártó eszközével cserélték-e ki a sérült kamerát.

Hétfőtől négy banknál lesz elérhető a fogyasztóbarát személyi hitel Magyarországon

Az OTP, az Erste és a Cetelem után hétfőn a Budapest Bank is elindul a minősített fogyasztóbarát személyi hitel értékesítésével.

Giovinazzi „nem fogadta túl jól”, hogy a Ferrari Sainzot szerződtette

F1világ
-
 Ma 09:47Forma1

Az Alfa Romeo versenyzője, Antonio Giovinazzi elismerte, „nem fogadta túl jól” azt, hogy a Ferrari Forma-1-es csapata Carlos Sainzot szerződtette a 2021-es szezonra.

Félig már zöld utat kapott az orosz vakcina Magyarországon: az NNK véleményére várnak

Meggyőzőnek találták az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakemberei a koronavírus elleni orosz Szputnyik V vakcinát - derült ki az M1 csatorna Híradójában. Szentiványi Mátyás, a szervezet

Nagy a kockázata, hogy újabb helyeken is megjelenik a madárinfluenza Magyarországon

Két megyében is megjelent év elején a madárinfluenza, az érintett telephelyeken azonban sikerült lokalizálni a betegséget - tájékoztatott Bognár Lajos országos főállatorvos. Az afrikai sertéspestisről szólva kijelentette, hogy házisertésben és nagy létszámú állattartó telepeken sem mutatták még ki a vírust.

A fogyasztók védelmében működik együtt a GVH, az ITM és az MNB

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január 25-től megkezdi a minősített fogyasztóbarát személyi hitel értékesítését a Budapest Bank

Miután a Magyar Nemzeti Bank elfogadta a bank pályázatát, a Budapest Bank 2021. január 25-től megkezdi a minősített fogyasztóbarát személyi hitel értékesítését. A végig fix, befogadástól számítva maximum 3 munkanapon belül folyósított termék iránt nagy érdeklődésre számítanak. A konstrukció további előnye, hogy a következő hónapokban…

Meghalt 98 beteg, 1410-zel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 98, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1410 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

Meghalt 98 beteg, 1410-zel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Kórházban 4049 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 286-an vannak lélegeztetőgépen.

Megerősített együttműködés a fogyasztók védelméért

VG
-
 Ma 09:39Gazdaság

Megújította a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kiszűrését célzó együttműködési megállapodását az ITM, a GVH és az MNB.

Meghalt 98 beteg, 1410-zel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 98, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1410 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést.

100 alatt az új koronavírus-elhunytak száma Magyarországon, 286-an vannak lélegeztetőgépen

Ismertették az aktuális számokat az elmúlt 24 óráról Magyarországon, és azt is megtudhattuk, hogy jelenleg hányan szorulnak kórházi kezelésre a koronavírus-betegek közül.

Elhunyt 98 beteg, jóval ezer felett a napi új fertőzöttek száma Magyarországon

Az elmúlt nap folyamán 1.410 újabb személynél mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon, 98-an pedig a fertőzés szövődményeinek következtében hunytak el – írja a koronavirus.gov.hu. A