Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megszökött a börtönből a dán darabolós kéjgyilkos tudós de hamar el is kapták

Egy bombával fenyegetőzve megszökött a börtönből Peter Madsen dán feltaláló, a hírhedt tengeralattjárós darabolós kéjgyilkos. A tudós azonban nem jutott messze a börtönétől és nem kiélvezte sokáig a szabadságot. A kommandósok elfogták és a tudós megadta magát.   Madsent a dán kommandósok fogták el nem messze az otthonául szolgáló…

BL: Nincs okunk szégyenkezni, de a különbséget sajnálom – Dibusz Dénes

A Ferencváros 5–1-es vereséget szenvedett a Barcelona otthonában a Bajnokok Ligája G-csoportjának első fordulójában. A találkozót követően Szerhij Rebrov, Sigér Dávid és Dibusz Dénes az M4 Sport kamerája előtt értékelték a találkozót.

BL: Nincs okunk szégyenkezni, de a különbséget sajnálom

A Ferencváros 5–1-es vereséget szenvedett az FC Barcelona otthonában a Bajnokok Ligája G-csoportjának első fordulójában. A találkozót követően Szerhij Rebrov, Sigér Dávid és Dibusz Dénes az M4 Sport kamerája előtt értékelte a találkozót.

Nincs gasztroforradalom nyúl nélkül?

Turizmus Online
-
  Tegnap 23:15 Recept

Az elmúlt három évben megduplázódott a hazai nyúlfogyasztás - közölte az agrárminiszter a Csak nyúl elnevezésű 17. debreceni nyúlfesztivál megnyitóján. 

A KSH új megoldásokat alkalmaz a megnövekedett adatigények kiszolgálására

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) új megoldásokat vezetett be a megnövekedett adatigények kiszolgálására – közölte a hivatal kedden az MTI-vel a Statisztikai Világnapra kiadott közleményében. A 2020. évi Statisztikai Világnap mottója: “megbízható adatokkal kötjük össze a világot”. A KSH közleményében kiemelte, a koronavírus által teremtett…

Meghalt Kent L. Wakeford, az Aljas utcákoperatőre

ContextUs
-
  Tegnap 22:58 Film

Meghalt Kent L. Wakeford amerikai operatőr, aki olyan filmeket fényképezett, mint az Aljas utcák vagy az Alice már nem lakik itt, egyaránt Martin Scorsese rendezésében. 92 évet élt. Ő fényképezte az Alice már nem lakik itt filmet is Meghalt Kent L. Wakeford amerikai operatőr, aki olyan filmeket fényképezett, mint az Aljas utcák vagy az Alice […] A

Vesztegetés miatt kérik a mentelmi jog megvonását egy volt minisztertől Romániában

Nicolae Banicioiu volt ifjúsági és sportminiszter, illetve egészségügyi miniszter mentelmi jogának a megvonását kéri a román korrupcióellenes ügyészség a bukaresti parlamenttől, a törvényhozót megvesztegetés elfogadásával és befolyással való üzérkedéssel gyanúsítják – közölte kedden a vádhatóság. Az ügyészség volt kormánytagok…

Visszatérése után megint súlyosan megsérült Dévai Boglárka

M4 Sport
-
  Tegnap 21:46 SportRománia

Az Európa-bajnok tornászt keresztszalag-szakadás miatt ismét meg kell operálni.

Ezzel a góllal szerezte meg a vezetést a Barcelona a Ferencváros ellen: Messi villant

Lionel Messi volt az, aki megszerezte a vezetést a Barcelonának, noha nem sokkal előtte ezt a Ferencváros tehette volna meg.

Ilyen szerencse nincs is: túlélte a szerelő, hogy átgurult rajta a saját kocsija

BorsOnline
-
  Tegnap 21:33 Baleset-bűnügy

Őrangyalának köszönheti az életét az a férfi, akin szerelés közben átment a saját autója. Házának biztonsági kamerája az egész, meghökkentő eseménysort felvette.

Jogerősen két évre ítéltek egy férfit, aki azt tervezte, megöli a barátját

A férfi munkahelyének megszűnését követően rossz anyagi helyzetbe került, ezért úgy döntött, hogy megöli a vele baráti viszonyban álló sértettet, majd megszerzi a bankkártyáján lévő pénzt.

Nem mehet el a saját testvére esküvőjére, mert nincs elég pénze ajándékokra

BorsOnline
-
  Tegnap 21:15 Életmód

Az esküvő állítólag két ember szerelmének a begpecsételéséről, nem pedig drága tárgyak bezsákolásáról szól. Vagy ezek szerint mégis?!

Pontyot és keszeget telepített a Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetség

Peca
-
  Tegnap 21:00 Életmód

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége október 12-én 525 kg gyönyörű pikkelyes pontyot és 561 kg keszeget telepített a győri Mosoni Duna holtágba. A második ütemben október 15-én további 1100 kg keszeg érkezett a vízbe. Forrás & fotó: Sporthorgász EgyesületekGyőr-Moson-Sopron Megyei…

Újrakezdés: Meghalni és megszületni

She
-
  Tegnap 21:00 Életmód

Egy novella, ami meg fog érinteni.