Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A magyar kormány támogatja a Szent Korona híd megépítését

Amint arról korábban már beszámoltunk, 2021. április 4-én fontos lépést tettek az Ipolybalog és Ipolyvece között megépítendő Szent Korona híd létrehozásának ügyében, amikor Bálint Péter és Molnár János polgármesterek – a települések képviselő-testületeinek felhatalmazásával – aláírták az együttműködési szándéknyilatkozatot, egyben…

Vona Gábor megkövette az MSZP-s Ujhelyit!

„Szerintem sokakat meglepünk azzal, hogy most beszélgetünk!” – fogalmazott Ujhelyi István szocialista EP-képviselő az általa indított „Heti Kettes Ujhelyivel” című videósorozat legfrissebb epizódjában, amelyben a Jobbik egykori elnöke, Vona Gábor volt az európai politikus vendége. Az MSZP képviselője ezzel arra utalt, hogy az elmúlt években a legtö

Nemsokára akár két keréken is megkerülhetjük a tokaji Kopasz-hegyet, - újabb biciklis kör építése indul

Kerékpározott már szőlőtőkék között vezető bicikliúton? Egy éven belül megteheti majd, az új Tokaj-kör kerékpáros útvonalon, melynek most, az idei második negyedévben indul a kivitelezése. A festői környezetben, a borvidék több gyönyörű települését is érintő útvonal kiépülésével, teljesen egyedülálló attrakció fog létrejönni Borsod-Abaúj-Zemplén…

Kulcsár Edina megszólalt Tibi atya kommentjével kapcsolatban

Noizz
-
 Ma 13:06Bulvár

Kulcsár szerint azért osztotta meg, hogy temetésen volt, mert mindig őszinte, ezért tudatni akarta követőivel, miért kisírtak és pirosak szemei, Tibi atya pedig szerinte kiforgatta posztjait.

Szombaton nyitottak meg az országos közművelődési és kulturális intézmények

A Veszprém Agóra 13 másik magyarországi agórával és több mint ezer közművelődési intézménnyel együttműködve rollup-kiállítással csatlakozott az országos megnyitó eseménysorozathoz.

Megnyílt a balatoni vitorlásszezon

A hagyományos vitorlabontó ünnepség keretében nyitották meg a vitorlás szezont szombaton, Balatonfüreden, valamint elrajtolt a 878 Co. Nagydíj.

Gyorsan megtelt a csólyospálosi kupakgyűjtő

Baon
-
 Ma 13:00Belföld

Három nap alatt megtelt a csólyospálosi kupakgyűjtő.

Több megyei településen újra házhoz megy a kormányablakbusz

Kisalföld
-
 Ma 12:58Megyei

A járványügyi helyzet javulásával megyénkben is ismét kitelepül a mobilizált ügyfélszolgálat, ahol elsősorban a személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel, valamint az ügyfélkapu regisztrációjával kapcsolatos ügyeiket intézhetik a polgárok.

Minden grundon van egy NB1-es focista, csak meg kell találni

Eurosport
-
 Ma 12:51Foci

Az elmúlt évtizedben hömpölygő óriásként söpört végig a magyar futballon a hirtelen pénzcunami. Az eddigi tapasztalok csak még jobban megerősítik, hogy futballunk felvirágozásának záloga a minőségi szakmai munka és a felelősen megalapozott szervezeti döntések összhangja.

Kínosan megbukott a baloldal Karácsony Gergely szülőfalujában a legutóbbi parlamenti választáson

Karácsony akkor is a baloldal miniszterelnök-jelöltje volt, de Nyírtasson és környékén még képviselőjelöltet sem indított pártja. A Fidesz jelöltje óriási fölénnyel nyert.

Új kor hajnalán, vagy még nem lehet teljesen felhőtlen az örömünk?

ma7.sk
-
 Ma 12:49Vélemény

Hurrá, vége a veszélyhelyzetnek! Idő előtt lett vége, azt mondják. Hiszen még „csak” október elejétől tart... A kormánynak többször is meg kellett hosszabbítania, mert csak ez a rendkívüli jogrend teszi lehetővé az emberek szabad mozgásának korlátozását.

Omega-3 csirke jelenik meg a piacon

Omega-3 csirkehús jelenik meg speciális takarmányok révén, a tudatos vásárlók növekvő táborának.

A motorosok biztonsága érdekében megújították a képzési és vizsgakövetelményeket

A változtatásra azért is szükség volt, mert bár tavaly kevesebb halálos közúti baleset történt Magyarországon, mint az elmúlt 70 évben bármikor, mégis 34 motorkerékpáros vesztette életét a hazai utakon.

Jász-Nagykun-Szolnok megye csak erősödött a válságban

Térképen a járvány nyertes és vesztes megyéi.