Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Belehalt a bihari idős nő, hogy családja korábban halottnak hitte

Éppen a koporsóba tették volna, amikor magához tért az asszony. A kórházban azonban végleg elhagyta az életereje.

A legismertebb család sorozata

A brit kulturális miniszter szerint sokan nincsenek tisztában azzal, hogy A Korona című sorozat csupán fikció.

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban

Berendezési tárgyak égtek körülbelül öt négyzetméteren egy Mányoki Ádám utcai családi ház egyik helyiségében Balatonalmádiban. Az esethez a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Családi ház és melléképület gyulladt ki Kázsmárkon

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Kázsmárkon, a Fő úton. A lakóházhoz épített körülbelül huszonöt négyzetméteres melléképület is kigyulladt. A helyszínre az encsi és a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Családi adókedvezmény 2021, ki és hogyan veheti igénybe a családi kedvezményt 2021-ben?

Kinek jár a családi adókedvezmény 2021-ben, ki érvényesítheti azt? Családi adókedvezmény élettársak esetén. Mi a helyzet élettársak esetén ha nem közös gyermeket nevelnek? Családi adókedvezmény megosztása házastársak között. Hogyan függ és mennyi a családi adókedvezmény 1 gyerek, 2 gyerek vagy 3 vagy több gyermek esetén?…

200 rászoruló család kap tűzifát Szombathelyen

Ugytudjuk
-
 Ma 20:04Megyei

300 köbméter tűzifát osztanak szét a rászorulók között.

Kenya mérgező patkányai családokban élnek

iPON!
-
 Ma 19:15Tudomány

A sörényes patkányokról sokáig azt hitték a kutatók, hogy a magányos létet kedvelik, egy új kutatás azonban gyökeresen eltérő képet mutat.

„Már-már családként működünk”

A fehér mécsvirág egy különleges növény, amely fehér virágait este vagy sötétebb, borongós időben nyitja, napsütésben a szirmokat összesodorja.

Varga Mihály: A kormány a válság alatt is csökkenti az adót és növeli a családtámogatást

Index
-
 Ma 18:22Gazdaság

Megszorítások és adóemelések helyett a beruházások és vállalkozások erősítése a cél.

Bár mindenki azt hitte, együtt töltik az ünnepet, mára biztossá vált: nem karácsonyozik együtt a királyi család

Széthullik karácsonyra a brit királyi család. Bár Meghan Markle (39) vetélésének hírét követően arról lehetett hallani, hogy a tragédia újra összehozhatja az elmúlt években igencsak egymás ellen forduló uralkodói család tagjait, mára hivatalossá vált, hogy II. Erzsébet királynő (94) szerettei többsége nélkül fogja eltölteni a 2020-as karácsonyi ünn

Öltönyös csalók garázdálkodnak Szabadkán?

Ma reggel adtunk hírt arról, hogy csalók járják az észak-bácskai falvakat és pénzt kérnek Pál Gajódi Olivér megsegítésére.  A csalók egyebek közt Tornyoson, Oromhegyesen és

Kint és mégis bent – Családi ház Ürömhegyen

A Jánszky Györgyi Teréz és Markó Balázs által tervezett családi házat környezete és a táj látványának csodálata komponálta. A markáns, dönött üvegfallal kiképzett épület budai hegyekre néző kilátására a téli hónapok közelettével csak irigykedhetünk, amelyre a Jaksa Bálint által készített megkapó kisfilm csak tovább erősít.

Szörnyű! Leégett Jennifer Lawrence családjának farmja

Leégett Kentuckyban Jennifer Lawrence-ék farmja, ahol a színésznő családja táborokat is tartott gyermekeknek.

Újból elfogadta a családi gazdaságokról szóló törvényt az Országgyűlés

Az Országgyűlés hétfőn ismét elfogadta a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött, kétharmados parlamenti támogatást igénylő jogszabályt a családi gazdaságokról.

Zöld özvegyek a Csallóközben

A FutuReg Polgári Társulás idén november végén adta ki online tanulmányát Szuburbán élet a Csallóközben címmel, mely egy hárorészes kutatás-sorozat folytatása. Idén a szociológiai problémákra összpontosít.