Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

Szuperhősként akart repülni egy magyar kisfiú, ezért kiugrott az erkélyről – Most vádat emeltek az édesanyja ellen

Az ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt emelt vádat egy 25 éves asszonnyal szemben, akinek négy és fél éves, rövid időre felügyelet nélkül hagyott gyermeke – hogy az egyik népszerű filmbeli szuperhőst utánozza – lakásuk első emeleti erkélyéről kiugrott.

J.J. Abrams belép a szuperhős piacra

est.hu
-
  Ma 08:57 Film

A Star Trek, a Star Wars és a Mission: Impossible franchise-ok után J.J. Abrams most a szuperhős businessben próbálná ki magát.

Fekete Ladát láttunk már, ez viszont a szuperfekete Vantablack

Player
-
  Ma 08:39 Autó-motor

Vagy valami hasonló, amit házilag lehet kotyvasztani.

Tovább bővült az irodapiac

MMonline
-
  Ma 08:22 Gazdaság

2019 negyedik negyedévében két irodaépülettel bővült a budapesti modern irodapiaci állomány. Átadásra került a dél-budai részpiacon a Bartók Udvar 2 első fázisa (8.200 m2), valamint a Váci úti irodafolyosón található Balance irodapark legújabb épülete, a Balance Hall (16.100 m2). A…

Rengeteg új taggal bővült tavaly a „milliárdos” startupok klubja

IT Business
-
  Ma 07:59 Infotech

Ugrásszerűen megnőtt 2019-ben az egymilliárd dollárnál értékesebb startupok száma, amiben fontos szerepet játszhatott az, hogy 2018-ban rengeteg kockázati tőke érkezett a szektorba. A WeWork és a JUUL esete ugyanakkor arra is rámutatott, hogy a sok tízmilliárd dolláros cégérték szinte pillanatok alatt a töredékére zuhanhat.

Figyelem! Szigorították a Babaváró hitel feltételeit

Szigorítottak a népszerű hitel feltételein: 2020 januárjától nem minősülnek biztosítottnak a tanulmányi szerződés alapján szakképző iskolában tanulók.

2020-as szuperév: itt az idő a tényleges tettekre!

A január 21-24-ig tartó Világgazdasági Fórum éves találkozóján bejelentették: az öt legnagyobb globális kockázati tényező kizárólag környezeti fenyegetettségekből áll. A 2020-as “szuperévben” azonban minden eddiginél több lehetőség adott arra, hogy elinduljunk a megoldás útján. A WWF ennek szellemében New Deal for Nature and People…

2020-as szuperév: itt az idő a tényleges tettekre!

A január 21-24-ig tartó Világgazdasági Fórum éves találkozóján bejelentették: az öt legnagyobb globális kockázati tényező kizárólag környezeti fenyegetettségekből áll. A 2020-as „szuperévben” azonban minden eddiginél több lehetőség adott arra, hogy elinduljunk a megoldás útján. A Wwf ennek szellemében New Deal for Nature and People…

Nem szabad túlzásba vinni a szuperételek fogyasztását sem – Ezt érdemes tudni a legjobb összetevőkről

Femina
-
  Ma 06:06 Egészség

Egyre több helyről lehet hallani, hogy vannak bizonyos ételek, amik szinte csodát művelnek a szervezettel. De mik is ezek pontosan?

Tinikről szóló szuper sorozatok, amiket felnőttként is nézünk

Bien
-
  Ma 06:02 Kultúra

A gimis élet mindig jó téma egy sorozathoz vagy filmhez, ezért szép számmal léteznek olyan szériák, amelyek kamaszok mindennapjait követik nyomon....

Szupervulkán vagy aszteroida? 11 katasztrófa, ami kipusztíthatná az emberiséget

Akár egy vírus vagy egy gigantikus hurrikán is több milliárd emberrel végezhetne.

Figyelem, figyelem! Vásárhely legjobb fánkja kerestetik!

Promenad
-
  Tegnap 19:27 Megyei

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület fánksütő versenyt hirdet!

Karácsonyt kikosarazta, Orbántól elfogadta a fővárosi szupervizor szerepét Vitézy Dávid

Most, hogy Tarlóst eltakarították az útjából, ambíciózusan elfogadta Orbán felkérését a fővárosi „árnyékönkormányzat” vezérigazgatói posztjára Vitézy Dávid. Bár Karácsony visszavárta volna a BKK élére, azt elutasította.

A Russian Kino orosz filmcsatornával bővült a hazai tévés kínálat

A Russian Kino eredeti nyelven sugároz orosz filmeket, klasszikusokat és kultfilmeket. A csatorna egyelőre egyetlen kábelszolgáltatónál jelent meg, de tárgyalnak más szolgáltatókkal.

A mindenit! Köllő Babett nem sajnálja a szuperdögös képeket a rajongóktól

BorsOnline
-
  Tegnap 16:30 Életmód

A színésznő azt nyilatkozta, hogy ő magam a két lábon járó komplexus, ettől függ