Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kiderült, ki a korrupció gyanúja miatt őrizetbe vett vezető beosztású minisztériumi tisztségviselő

Az Agrárminisztérium közleménye szerint az ügy érintettje az Agrárminisztérium földügyekért felelős helyettes államtitkára, Nagy János.

Figyelem: Megváltoztak a maszkviselés szabályai

A Magyar Közlöny legfrissebb kiadványából kiderül, hogy mikor vehetjük le az arcot eltakaró textilanyagot.

Miley Cyrus elárulta, mi vezetett házassága végéhez

Starity
-
 Ma 11:37Bulvár

Miley Cyrus őszinte interjút adott a napokban, ahol elárulta, mi vetett véget a házasságának.

Digitalizációra szólították fel az építőanyag beszállítókat a vezető generál kivitelezők

A Digitális Terep-Logisztika Standardot támogató legnagyobb hazai generál kivitelező vállalatok az Intelligens Szállítólevél használatára kérték fel az építőanyag beszállító partnereiket. Köztudott, hogy a magyar építőiparban ágazati szintű problémának számít az alacsony hatékonyság és a magas árak. A hatékonyság növelése csak a kivitelező…

Koronavírus: brutális szigorításokat vezet be Olaszország az ünnepi időszakra

Az olasz kormány csütörtökre virradóra meghozott döntése értelmében az országon belüli mozgás még szigorúbb korlátozásával igyekeznek megakadályozni a nagyobb számú családi találkozásokat és tömörüléseket az ünnepek időszakában a koronavírus-járvány miatt. Az erről szóló rendelet pénteken lép életbe.

Baleset és ittas vezetés miatt intézkedtek a megye rendőrei

Balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Békés megyében 2020. december 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőberényben, a Békési úti körforgalomnál 9 óra 30 perc körül egy nő a kerékpárját tolta át a gyalogos-átkelőhelyen. Egy…

Beismerték a gyanúsítottak, hogy ittasan vezettek

A hajdúnánási rendőrök befejezték az ügyek vizsgálatát.

Döntöttek a karácsonyi vásárokról Ausztriában

Ausztriában a koronavírus-járvány terjedése miatt november 17-e óta tartó rendkívüli korlátozásokat december 7-én ugyan enyhítik, de csak egyes területeken és bizonyos szigorítások érvényben maradásával.

ENSZ: tömeges elszegényedéshez vezethet a járvány

A legoptimistább verzió szerint akár meg is fordítható a jelenlegi trend.

Mégsem nyitják meg a karácsonyi vásárokat Ausztriában

A szállodák és az éttermek mellett a karácsonyi vásárok is zárva maradnak idén Ausztriában a koronavírus-járvány miatt – döntött az osztrák kormány.

ENSZ: tömeges elszegényedéshez vezethet a járvány hosszú távon

A koronavírus-járvány hosszú távú hatásai miatt 2030-ra meghaladhatja az egymilliárdot a mélyszegénységben élő emberek száma a világon – írta csütörtökön nyilvánosságra hozott tanulmányában az ENSZ Fejlesztési Programja (UNDP).

ENSZ: Tömeges elszegényedéshez vezethet a járvány hosszú távon

A jelentés három lehetséges forgatókönyvet vázol: a legrosszabb esetben - egy elhúzódó gazdasági válság és lassú kilábalás esetén - 207 millióval nőhet a mélyszegénységben élők száma a következő évtizedben. A Nemzetközi Valutaalap növekedési kilátásain és a jelenlegi halálozási adatokon nyugvó alapforgatókönyv 44…

Orbán Viktor egyeztetett a Roszatom vezetőjével

A megbeszélésen elhangzottak szerint a paksi atomerőmű bővítése az ütemterv szerint halad.

A Roszatom vezetője Orbán Viktornál járt

Orbán Viktor magyar miniszterelnök csütörtökön délelőtt a Karmelita kolostorban fogadta Alekszej Lihacsovot, a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern vezérigazgatóját.