Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mint egy falat kenyér, úgy kellett az új AC/DC-album 2020-ban

ma7.sk
-
 Ma 18:27Zene

November közepén jelent meg az AC/DC legújabb, Power Up névre keresztelt nagylemeze, amelynek dalai olyan, korábban fel nem használt ötletekből állnak össze, amelyek a 2017-ben elhunyt alapítótag, Malcolm Young kedvencei voltak.

Végre teljes előzetest kapott az American Gods folytatása

SG
-
 Ma 18:21Film

Harmadik évaddal jelentkezik nemsokára a jelenleg futó egyik legjobb fantasy sorozat.

Csehország már nyit, Szlovákia tesztel, Szerbiában nagyon sok kórházi ágy kellene még

Vegyes a kép Kelet-Közép-Európában: Csehország már visszavett a készültségből, Szlovákiában is kinyithatnak azok az iskolák, amelyek hajlandóak az egész intézményt tesztelni, Szerbia még küzd, új kórházakat épít, Magyarországon sem látszik még az alagút vége.

Budapesti kamubuszbotrány: Karácsony Gergely és a baloldali vezetés a koronavírus-járvány alatt okozott teljes káoszt…

Origo
-
 Ma 18:19Belföld

Több buszra, sűrűbb járatokra lenne szükség, a Tüttő Katához és volt élettársához köthető korrupciós ügy miatt azonban kevesebb lett.

Kitörési pont előtt a napelempiac

VG
-
 Ma 18:15Tudomány

Rövidtávon, a lakásfelújítási programot is beleértve, a pályázatok adhatnak nagy lökést a napelemes rendszerek kivitelezésének, hosszabb távon pedig a klímavédelmi törvény vállalásai teremthetnek kedvező piaci környezetet.

Nem tudják kellőképpen kifűteni a sportcsarnokban kialakított kórházat, máshová kell szállítani a betegeket

A marosvásárhelyi volt orvosi egyetem sportcsarnokában felállított intenzív terápiás kórházban a betegágyak szintjén csak 16 Celsius fok van, így előre láthatóan máshova kell költöztetni a súlyos állapotban levő pácienseket.

Kijev arra számít, hogy Ukrajna 2030-ban a NATO teljes jogú tagja lesz

A Külügyminisztériumban úgy látják, hogy Ukrajna 2030-ban a NATO teljes jogú tagja lesz, a tagsági cselekvési terv megadása hatalmas lökést ad a tagsági kritériumok teljesítéséhez.

Legfényesebb telünk: bővül a BKV fényflottája

Index
-
 Ma 18:09Kultúra

Egyszerre több ünnepi járati ndul Budapesten.

Állig felfegyverkezve, teljes homályban: a magyar második hullám

444.hu
-
 Ma 17:56Egészség

A tomboló járvány ellen nem volt elég sem a nemzeti konzultáció, sem a kommunikációs trükközés. Novemberre ráomlott a kormányra a válság, tervezettségnek már nyoma sincs. A titkolózás viszont megy, pedig életekről van szó.

Lassítaná a járvány terjedését az iskolai téli szünet meghosszabbítása

Idén a közoktatási intézményekben a téli szünet december 19-én kezdődik, az első tanítási nap pedig 2021. január 4-e lesz. A covid-járvány miatt az élet és az egészség védelme érdekében a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a közoktatási intézményekben előrehozott téli szünetet követel hétfőtől, és azt, hogy a kiesett napokat jövő év…

Idén 100 éves a Coca-Cola legendás Télapója – tudtad, hogy nézett ki régen?

Pont egy évszázada indította első karácsonyi reklámkampányát a Coca-Cola. Azóta a Mikulás figurája és kivilágított kamionja ikonikussá vált.

Már csak pár simítás és teljesen elkészül a tatabányaiak közkedvelt pihenőparkja (Fotók)

Kemma
-
 Ma 17:30Belföld

A megyeközpont közkedvelt pihenőparkjának felújítása hamarosan befejeződik, még azonban lehet találkozni járdákat rendezgető, vagy facsemetéket ültető munkásokkal.

Hemzsegtek a betörők Heves megye több településén is

Nem voltak válogatósak azok a tolvajok, akik rendszeresen jártak lopni mások házaiba, lakatlan ingatlanba. Megvádolták őket, hamarosan bíróság vonja majd őket felelősségre.

Még a nagy hideg előtt érkezik a szociális tűzifa

Szon
-
 Ma 17:30Belföld

Nagy segítség a téli időszakban. Az idei szociálistűzifa-programot a megyében is üdvözlik.