Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ujhelyi: stressz-tesztelni kell az egészségügyi rendszereket!

„Az európai közösség a szolidaritáson és a kölcsönös előnyökön alapul, ennek megfelelően ideje új korszakot nyitni és túl kell lépni néhány kőbe vésett dogmán” – fogalmazott vitaindító beszédében Ujhelyi István európai parlamenti képviselő az online megrendezett Európai Egészségügyi Csúcstalálkozón.

Most már biztos: Thanos visszatér az MCU-ban!

Filmezzünk!
-
 Ma 12:21Film

Most már biztos: Thanos visszatér az MCU-ban Mostanáig nem kis találgatás övezte, vajon visszatérhet-e az őrült titán a Marvel filmes univerzumában, a Avengers S.T.A.T.I.O.N. virtuális kiállítás azonban megadta erre is a választ. Ráadásul nem tévedtek azok, akik azt gondolták, hogy Thanos majd az Örökkévalókban jut újra szerephez, hiszen ő…

Gulyás szerint speciális szabályok kellenének karácsonyra, december 9-én lehet döntés

Borsod24
-
 Ma 12:19Belföld

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága kedden Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter éves beszámolóját hallgatta meg, aki előbb különféle éves eredményekről, fejlesztésekről beszélt, majd válaszolt a bizottság tagjainak kérdéseire – tudósít a Telex. A miniszter az MSZP-s Varga László kérdésére válaszolva a koronavírus-járvány…

Híznál vagy izmot szednél fel viszonylag rövid idő alatt? Mutatjuk, mit kellene enned!

Joy
-
 Ma 12:19Életmód

Lehet, hogy azt hiszed, fogyni a világ legnehezebb dolga, pedig hidd el, sokan épp az ellenkezőjével küzdenek! A Runner's World magazin írása.

Mennyi fizetés kell egy 15 négyzetméterrel nagyobb lakáshoz vagy még egy szobához?

Mabisz
-
 Ma 12:19Gazdaság

Mennyi idő alatt jöhet össze a továbbköltözéshez szükséges összeg, ha egy család a jelenlegi 60 négyzetméteres lakásából egy 75 négyzetméteres lakásba menne, és a megyei nettó átlagfizetés felét teszik félre minden hónapban. - erre kereste a választ az ingatlan.com legfrissebb elemzése több mint 63 ezer lakáshirdetés adatai és a megyei…

Minden, amit tudnod kell a Szólíts a neveden folytatásáról

Cosmopolitan
-
 Ma 12:03Film

Érdemes lesz betáraznod néhány csomag papír zsepiből…

Ennyi ideig kell félretenned, hogy 15 négyzetméterrel nagyobb lakásba költözhess

Budapesten egy 60 négyzetméteres lakásból 75 négyzetméteresbe történő továbbköltözéshez 6,5 millió forintra lenne szükség, a fővárosi nettó átlagfizetéseknek a felét több mint 3 évig kell félretenni ehhez. A megyei átlagfizetések

A Sztárban sztár leszek előadópárja egymásba szeretett, most világ elé tárták szerelmük gyümölcsét

Megérkezett az énekes szerelmespár, Békefi Viki és Ya Ou várva várt első közös dala – itt az „Egész évben ölelnélek”!

Közeledik?! Az Egyesült Államok után most Romániában bukkant fel a rejtélyes fémoszlop!

ma7.sk
-
 Ma 11:45Életmód

Az RT szúrta ki, hogy a néhány napig a teljes világsajtót (mesterségesen gerjesztett) lázban tartó fém monolit átköltözött Romániába. Mi lesz, ha legközelebb Gömörben bukkan fel?

Őrülten nagyot énekelt Tóth Andi, csak egy okostelefon kellett hozzá

Liner
-
 Ma 11:44Divat

Eddig is tudtuk, hogy kivételes hangi adottságokkal rendelkezik a magyar énekesnő, de most teljesen egyszerű körülmények között pirított oda.

Latorcai János: meg kell őrizni a keresztény értékeket

Fontos, hogy a keresztény emberek ne csak a hitüket, az értékeiket őrizzék meg, hanem a teremtett világot és annak fundamentumát is.

Balázs Fecó és Benkő László most már a sitkei rockfesztivál halhatatlanjai

Ugytudjuk
-
 Ma 11:41Megyei

A magyar rockzene két meghatározó személyisége távozott rövid időn belül körünkből.

Ha Messi nem jön Budapestre, rá kell figyelnie a Fradinak

A Barcelona idénybeli leghatékonyabb góllövőjére kell készülnie a Fradinak: Martin Braithwaite-re.

"Demeter mindig is ezt a nyelvet beszélte, csak nem kapott ekkora nyilvánosságot"

A jelek szerint a kormány, illetve a Fidesz bevédi a zsidózó, holokausztozó írást megjelentető Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját, aki kitart amellett, hogy soha egyetlen antiszemita mondatot nem írt le és nem is gondolt. Vajon mi motiválhatta Demetert és hogyan tarthatja mindezt elfogadhatónak?