Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Halállal fenyegetik a Biden fiának korrupciós botrányát nyilvánosságra hozó informatikust

Röviden: tovább tombol a radikális baloldal Amerikában. Bővebben: Sokan abban reménykedtek, hogy miután Joe Bident megválasztják az Egyesült Államok elnökének, a radikális baloldali erőszakhullámnak, gyújtogatásnak, fosztogatásnak is vége lesz, hiszen a szélsőségesek elérték céljukat: egy demokrata politikus kerül a Fehér Házba. Ez…

Baseballütővel fenyegetik az Internazionale játékosait

A BL-búcsú és a gyenge szereplés a Serie A-ban nem tetszik az ultráknak.

Halállal fenyegetik a Joe Biden fiának korrupciós botrányát nyilvánosságra hozó informatikust - tovább tombol a radikáli…

Hiába nyert a demokrata jelölt, folytatódtak a gyújtogatások, pusztítások. Egy újságírót is halálosan megfenyegettek, aki az Antifáról ír tényfeltáró könyvet.

Aggasztó tanulmány: több ezer faj létét fenyegetik világszerte a tűzesetek

A tüzesetek gyakoriságának és intenzitásának változása több mint 4400 faj létét fenyegeti világszerte, állapította meg egy nemzetközi kutatás.

Az oktatási ombudsman szerint jogsértő, hogy az SZFE hallgatóit a tanév felfüggesztésével fenyegetik

Aáry-Tamás Lajos vizsgálata szerint az egyetem polgársága igazolta, hogy az oktatás az intézmény falain belül rendben zajlik, így a fenntartónak semmilyen alapja nincsen a tanév akadályoztatására - írták péntek esti közleményükben a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói.

A német kormányszóvivő válaszolt a németeket sértegető fideszeseknek

Nagyon nehéz megoldásra jutni az Európai Unió következő hétéves költségvetése, a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását szolgáló alap és a források felhasználását feltételekhez kötő mechanizmus ügyében – mondta az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét betöltő német kormány szóvivője Berlinben.

A sértegető fideszeseknek is üzent a német kormány szóvivője

Nagyon nehéz megoldásra jutni az Európai Unió következő hétéves költségvetése, a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását szolgáló alap és a források felhasználását feltételekhez kötő mechanizmus ügyében - mondta az MTI szerint Steffen Seibert, az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét betöltő német kormány szóvivője…

Nem merik leközölni a propagandisták Ledvai Ildikó írását – rájött az MSZP politikusa, hogyan trükköznek a választások…

Lendvai Ildikó ismét megszólalt Facebookon és arra világít rá legújabb írásában, hogy a Fidesz kapkodva keresi, melyik választási trükk a legjobb neki. Íme Lendvai teljes írása: Nocsak. A Fidesz kapkodva keresi, melyik választási trükk a legjobb neki. A törvényelőkészítő bizottságban támogatták Volner János (azelőtt a Mi Hazánk, ma a nemrég…

“Kedves Fideszesek! Kérem gondoljátok át! Megér nekünk, a gyerekeinknek és az unokáinknak ez az ember 5 580 000 0…

Városi Kurír
-
 20.11.26 07:55Belföld

"Önök végig gondolták, hogy mibe kerül nekünk ez a 2,5 milliárdos, sumákban összehozott kötvénykibocsátás, vagy ha jobban érthető: 2,5 milliárd euró hitelfelvétel? (...) Megér nekünk, a gyerekeinknek és az unokáinknak ez az ember 5 580 000 000 000 forintot?"

FIFA 21: Lavinát indított el Ibrahimović, a játékosok ügynökei perrel fenyegetik az EA-t

IGN
-
 20.11.25 18:06Gaming

Hihetetlen, de hirtelen több sportoló döbbent rá, hogy szerepel a FIFA-ban. Az AC Milan sztárfutballistájának tegnapi kifakadása nyomán több sportoló is arra utasította az őt képviselő szakembert vagy szakembereket, hogy menjenek perre az arcuk és nevük engedély nélküli használatáért.

Brutális következménye a járványnak, kiéhezett patkányok fenyegetik az otthonokat

Metropol
-
 20.11.25 11:15Bulvár

Nagy-Britanniában attól tartanak, hogy a lezárások miatt élelem nélkül maradt rágcsálók az ünnepek alatt hívatlanul is megjelenhetnek a terített asztalnál.

Utcai tüntetéssel fenyegetik a Netflixet egy indiai sorozat egyik jelenete miatt

Filmsor
-
 20.11.24 13:41Film

Egy csókjelenet okozott botrányt Indiában.

Késsel fenyegetik a kispesti panel lakóit a lépcsőházba költözött hajléktalanok

Undorító pöcegödröt csináltak az egyik kispesti lépcsőházból a beköltözött hajléktalanok. Ürülék, szemét, eldobált tűk mindenfelé. Az ott élők annyira félnek, hogy a gyerekeket egyedül ki sem engedik a lépcsőházba. A rendőrség és az önkormányzat nem segít. Mi lehet a megoldás? Elmondjuk! Rettegnek a lakók Másfél éve tartják rettegésben a…

Gyámügyesekkel fenyegetik az anyát, miután az kiposztolta, mivel eteti kisbabáját

BorsOnline
-
 20.11.23 19:30Recept

Valósággal sokkolta követőit egy nő, miután kiposztolta TikTok-oldalára, miket főz